Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 8, 2015

FURNITURE MERRY-GO-ROUND

Tuvan yksi etu on se, että tilaa pystyy hyödyntämään monella eri tavalla. Keittiösaarekkeen sekä oikealla että vasemmalla puolella on samankokoiset alueet, joita pystyy kalustamaan aina sen mukaan, missä kulloinkin haluaa ruokailutilan ja oleskelutilan olevan. Tähän väliin jää sopivasti takka.

Huonekalukarusellin tuloksena ruokailutila muutti takan vasemmalle puolelle ja olohuone korkeaan tilaan. Kalustus on tosin vielä kovin askeettinen, mutta näin tilan kokoluokan hahmottaa aika mukavasti. Kyllä tuohon vielä muutaman tuoli sekä sohvapöytä mahtuisi..

Mitä mieltä muuten olette tällaisesta huonekalujen siirtelyrumbasta? Onko sinulle mieluisampaa, että jokaiselle kodin toiminnolle on selkeästi varattu oma tilansa ja tuota tilaa päivittää aina tarpeen mukaan vai saako koti muuttua vaikka viikoittain, jos tilat vain antavat myöten?

Mikä tila kuuluisi sinun mielestäsi olla niin sanotusti kodin "paraatipaikalla"?There is one really good reason to build an open space concept house. It is easy to change to the room sequence. After a furniture carousel the dining area moved to the left side and the living room to the high space.

Furnishing is still a very ascetic, but the size of the space is easy to perceive. Yet a few chair and coffee table will fit into well.


Or what do you think? 
SHARE:

14 comments

 1. Vaihtelu virkistää jos siihen on mahdollisuus. Kiva näinkin päin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On mukavampaa pyöritellä huonekaluja kuin ostaa "kyllästyttyään" jotain uutta tilalle. 50-neliön tupa antaa tähän pyöreittelyyn kyllä todella hyvät mahdollisuudet, mutta joskus pienissäkin tiloissa saa muutosta ihan vaikka vain järjestystä muuttamalla. Tosin aika usein asunnot on suunniteltu niin, että ruokapöydälle tuntuu olevan tasan se yksi ja ainut oikea paikka :)

   Delete
 2. Samaa mieltä, vaihtelu virkistää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä kyllä myönnän olevani niin kaavoihini ja rutiineihini kangistunut, että välillä vaihtelu ihan hirvittää! Onneksi mööpeleiden siirtelyn ei tarvitse olla mitenkään vakavaa ja aina voi palata takaisin lähtötilanteeseen :)

   Delete
 3. Vaihtelu virkistää, ehdottomasti! Ennen olin tunnettu siitä, että saatoin vaikka keskellä yötä alkaa siirtelemään huonekaluja inspiraation iskiessä (sori naapurit) :) Nykyisessa asunnossa neliöt on sen verta tehokäytössä että hirveän suuriä muutoksia ei kalusteiden paikoissa pääse tekemään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana sinä :) Ymmärrän kyllä varsin hyvin, että inspiraation iskiessä se ei kysy aikaa eikä paikkaa!

   Delete
 4. Minkä merkkinen tuo pöytä on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöytä on Hayn About a Table
   http://hayshop.dk/products/98-dining-tables/468-about-a-table-aat20/

   Delete
 5. Tuo matto on kaunis, mistäköhän se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on Kodin1:stä, Jalpaikka nimeltään :)

   Delete
 6. Hi, I would like to know the label of this beautiful carpet! Thanks, Lotje

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is from finnish shop Kodin1:
   http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/anno-jalpaikka--matto-200x290cm-7154750--malli

   Delete
 7. Hei! Minkä merkkiset nuo ihanat tuolit mahtavat olla? -Jenni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tuolit ovat ovat Hayltä: http://hay.dk/#/site/furniture/lounge/aal82

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig