Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 23, 2015

VIEW

Tänään haluaisin jakaa kanssanne jotain, joka saa sydämemme joka kerta sykähtämään. Koska viime viikko meni vähän erilailla, kun oli suunniteltu, oli viikonloppuna jotenkin todella terapeuttista pistää talossa tuulemaan. Makuuhuone muutti yläkertaan ja ruokapöytä jäi toistaiseksi niille sijoilleen keittiösaarekkeen vasemmalle puolelle. Myös "olohuone" alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan, joskin odottelemme edelleen verhoiltavana olevaa tuolia saapuvaksi Annansilmät-aitasta.

On uskomatonta, miten se koti, jota niin hartaasti paperille piirreltiin laiturinnokassa, alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan. Välillä täytyy hetkeksi sulkea silmänsä vain avatakseen ne uudestaan. Tämä eteisestä avautuma näkymä vahvistaa, että jokainen hetki on ollut enemmän kuin arvoisensa.

Today I would love to share something that makes our hearts sing. It is incredible that we just sketched our home and now it is almost complete. Sometimes it is necessary to close the eyes for a moment, to be able to open them again. This opening view confirms that every moment has been a worthy.
SHARE:

41 comments

 1. Upea kuva henkeäsalpaavan upeasta kodista! Kyllä kannatti istua laiturinnokassa suunnittelemassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista kommentistasi ♥ Hurjaa, miten nopeasti aika vierähti noista laiturilla vieteyistä hetkistä tähän päivään..

   Delete
 2. Kotinne on niin uskomaton! Huomasin kuvien liikkuvan jo Pinterestissä, tosin ilman tietoa alkuperästä. Mun mielestä blogisi kuvat on kuin taideteoksia, oletko miettinyt kuviesi suojaamista vesileiman lisäämisellä? Ainakin saisit kaiken kunnian sitten jos kuvat lähtee nettiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau! Lämmin kiitos kommentistasi ♥ Olen useasti miettinyt vesileiman laittamista, mutta jostain syystä tämä on aina jäänyt ajatuksen tasolle. On välillä todella kummallista törmätä kuviini mitä erilaisemmissa yhteyksissä ja usein ilman minkäänlaista viitettä..

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos Johanna. Tämä näkymä saa sydänalaan aina onnen tunteen, kun saapuu kotiin ♥

   Delete
 4. Kotinne on uskomattoman upea! Piti pitkään katsoa tuota kaunista kuvaa kauniista kodista♡

  ReplyDelete
 5. Teillä on upea koti! Olisi mukava kuulla kotinne akustiikasta ja miten se on otettu ratkaisuissa huomioon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kaisa! Käsittelimme katon Wolcolor-akustiikkamassalla: http://mustaovi.blogspot.fi/2014/05/saumaton-akustiikkakatto.html

   Delete
 6. Totaalisen, täydellisen ihanaa.
  Ei ihme että välillä teistä tuntuu uskomattomalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huikeinta on nähdä omien suunnitelmien toteutuvan käytännössä ja erityisesti se, että tällaisilla ihan tavallisillakin ihmisilla on mahdollisuus toteuttaa jotain uniikkia :)

   Delete
 7. Se on niin kaunis. Ja tiedän tuon tunteen ensimmäisen talon alkuajoilta, ettei meinaa itsekkään uskoa että asuu siinä talossa, jota niin pitkään on odottanut. Ja nyt odotan niin, niin, niin malttamattomana että uusi talo valmistuisi, ja pääsisin taas tuohon olotilaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin odotan malttamattomana, että teidän talo valmistuu :D Vilahdukset blogissasi antavat kyllä odotaa jotain todella upeaa ♥

   Delete
 8. Wow! Hyvin suunniteltu on oikeesti puoliksi tehty.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se taitaa mennä. Ja ne asiat, jotka sitten eivät ihan menneetkään suunnitelmien mukaan, kompensoituvat onneksi kaikilla niillä, jotka sitten onnistuivat :D

   Delete
 9. Teidän koti on kyllä uskomattoman kaunis. Meillä olisi (toivottavasti) sama urakka edessä, jännätään saadaanko mieluisa tontti keväällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suuresti onnea tontin metsästykseen! Siitä se sitten alkaa: oman kodin suunnittelu ja toteutus ♥ Omasta kokemuksestamme voimme sanoa, että kyllä kannatti :)

   Delete
 10. Roikkunu koneella jo vissiin liian kauan...
  Katoin tota kuvaa ja ajattelin, et niin tollasiakin jossain on, kunnes tajusin mitä katon ja luen...
  Täähän on tää tuttu ja seurattu blogi.
  Onpa todella tyylipuhdas, ja ihan jonkun oma koti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kommenttisi onkaan saanut minut niin hyvälle mielelle. Lämmin kiitos ♥ Miten ihanaa, että olet roikkunut siellä koneella ja seuraillut ;)

   Delete
 11. Teillä on niin uskomattoman kaunis koti, että pitää siitä nauttiakin. Niin kaunis näkymä, ja tuo kalustejärjestys toimii todella hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ihanaa, että voi rehellisesti sanoa olevansa ylpeä siitä, mitä saimme aikaan: suunnitelmat ja toteutus onnistuivat paremmin kuin ikinä osasimme unelmoida. Ne muutamat negatiiviset asiat, jotka matkamme varrelle sattuivat, tuntuvat kaiken tämän rinnalla niin kovin, kovin pieniltä :)

   Delete
 12. Mistä ootte ostaneet nuo lamput?

  ReplyDelete
 13. Kaunista. Noin ihania hetkiä tarvitsee rankkojen päivien jälkeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin tarvitsee! Ja koska elämä ei aina suju kuin saduissa, on ihanaa, että on olemassa paikka, missä on on hyvä tunnelma ja ihmisella onni olla :)

   Delete
 14. Joka ainoa kerta kun näen kuvia teiltä, mun silmä lepää. Tuijotan välillä töistä tullessani bussissa Instasta teidän kuvia. :D Täydellistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana, ihana kommentti ♥ Mukavaa tarjota silmänruokaa työmatkalaiselle :)

   Delete
 15. Mykistävän kaunista! Tämä todisti jälleen, miksi blogisi on yksi lemppareistani - kauniit kuvat ja laadukas teksti, eihän sellaista yhdistelmää nyt vain voi vastustaa <3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunis kiitos ♥ Miten sydäntä lämmittääkään saada tuollainen palaute!

   Delete
 16. Todella upea! Ihan henkeäsalpaavan hieno.

  ReplyDelete
 17. I love your aesthetic. Can I ask where you go this rug?
  Thank you

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig