Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 25, 2015

WORKSPACE


Yläkertaan "muuttamisen" myötä sain vihdoin raivattua työhuonetta esiin tavarapinojen alta. Myös Vitran Uten Silo löysi viimein paikkansa huoneen seinältä. Kyllähän tuota tulikin pyöritettyä jo puolivuotta pitkin taloa..

Muutama oleellinen kapistus, kuten tuolit ja tietokone puuttuvat vielä, mutta eipä tämä niin kovin tahtia haittaa. Tuossa on ihan mukava istuskella lattiallakin, selailla sisustuslehtiä ja haaveilla.
SHARE:

20 comments

 1. Kauniin yksinkertaista. Ihanat nuo puuhelmet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puuhelmet kulkeutuvat minulle sattumalta yhdestä projektista. En oikein keksinyt mitään järkevää paikkaa, joten tuohon ne lopulta jäivät roikkumaan. Ja hyvä niin :)

   Delete
 2. Kaunista sielläkin ja todellakin nuo puuhelmet ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, puuhelmet.. Muistaakseni näitä on vilahtanut silloin tällöin myös sinun blogissasi ♥

   Delete
 3. Kaunista! Mikä teillä muuten on tuo työpöydän pinta? Mulla on saman näköistä levyä, mutta sen pinta on ihan susi. Imee kaiken lian itseensä ja kostealla pyyhkiessä kostuu kuin paperi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teimme pöydän vesivanerista. Pinnan maalasin Teknoksen kalustemaalilla.

   Delete
 4. Mä rakastan teidän lattiaa ;) Onko se ihan oikeaa puuta (ei parkettia)? Ja oletteko uskaltaneet laittaa lattialämmityksen sen alle? Elääkö kovin? Millainen käsittely? Monta kysymystä ;) Nimim:"haluaa samanlaisen"

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ihan puuta ja lattialämmitys valussa alla. Teimme lattian kelluvana ja on pysynyt muodossaan yllättävän hyvin. Käsittelyt teimme lipeällä ja valkoisella mestarinöljyllä.

   Delete
 5. Aivan mahtavaa! Kerrassaan mahtavan näköistä!

  ReplyDelete
 6. Moikka!
  Teidän lankkulattia näyttää niin hienolta! Ja kokonaisuudessaan koko talo on uskomattoman upea! Itsellä haaveissa myös vastaava lattia, ja kiinnostaisi millainen neliöhinta tälläiselle lattialle suunnilleen tulee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos! Itsetehtynä lattian neliöhinnaksi tuli pintakäsittelyineen kaikkinensa noin 25 euroa.

   Delete
 7. Tosi ihana, ja nuo puuhelmet....!! Heti piti metsästää itselle samanlaiset, aika monta kauppaa saikin koluta.. Laitoin vaan joka kuudennen ison puuhelmen jälkeen astetta pienemmän puuhelmen ja sen jälkeen kolme pientä valkoista puuhelmeä ja sitten taas keskikokoisen puunvärisen ja kuusi isoa "tyyliin Hay String"... 😉 Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tekemäsi helmet kuulostavat kyllä todella upeilta! Itse olen löytänyt parhaan puuhelmivalikoiman Helsingin Hobbypointista.

   Delete
 8. Moi! Ihanan näköistä teillä. Itsellä juuri hakusessa mahdollisimman simppeli työpöytä. Mistähän nuo teidän työpöydän jalat ovat?

  Suvi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Työpöydän jalat ovat ihan ehtaa Ikeaa http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50200271/

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig