Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 4, 2015

LITTLE BLACK COFFEE TABLE

En sisusta mitenkään suunnitelmallisesti vaikka kotimme varmasti ainakin tällä hetkellä saattaa näyttää jopa liiankin harkitulta. Minusta on mukavaa ajatella. että koti muotoutuu ikään kuin vahingossa ja tavarat vain tupsahtelevat elämään. Todellisuudessahan näin ei ole, vaan toisinaan tupsahtelua täytyy hieman avittaa kukkaroa avaamalla.

Minulla on pitkään ollut kiikarissa eräs tietty pyöreä sohvapöytä. Koska tuon sohvapöydän hintalappu alkaa vitosella ja perässä ei ole vain yhtä nollaa, on pöytä jäänyt ajatuksen tasolle. Uusinta Elloksen kuvastoa selatessani pöytähaaveeni kaukainen sukulainen sattui kuitenkin silmiini ja päätin tilata pöydän lähempää tutkailua varten. Tilauspäätöstäni avitti alennuksineen reilusti alle satasen hinta.

En suhtaudu mustiin huonekaluihin mitenkään intohimoisen ihailevasti. Tämä lienee peruja samalta aikakaudelta, kuin kammotukseni sinisestä sisustusvärinä kohtaan. En myöskään haluasi kodistamme kovin mustavalkoista, vaikka todellisuus onkin kovin väritön vielä toistaiseksi. Kuitenkin sekä edullisesta hinnasta, sympaattisesta olemuksesta että mukavasta kontrastista johtuen pöytä jäi kuin jäikin tuohon sijoilleen. Ja hyvä niin. Tässä sijoituksessa oli mukana hieman haaveilemaani sattuman kauppaa ja sopivasti säröä, jotta lopputulos olisi mielenkiintoinen.

Rakel-sohvapöytä | Ellos
Jalpaikka-matto | Kodin1
About a Lounge Chair | Hay
Hovet-peili | Ikea
Hero Batdog -juliste | Mydeer Art Shop
SHARE:

36 comments

 1. Kaunis pöytä! :) sopii teille todella hyvin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tämä oli kyllä hyvä "löytö" :)

   Delete
 2. voi video teitin luukkua, niin ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kommenttisi sai kyllä naaman niin virneeseen ;)

   Delete
 3. Really nice table! And I like it's price also :) Too bad they don't ship to Estonia, I'm just searching for a good looking coffee table that won't have a high price tag as I'm pretty sure it will suffer from some damage from my little one ....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Price was so good that I could not resist the temptation ;) Ellos has a really nice collection of home decoration products and I understand that it is a pity they don't ship to Estonia..

   Delete
 4. Tuo on aivan täydellinen teille sekä muotokieleltään että eleettömyydeltään. Tykkään valtavasti! Ja istuu Hay-tuolien kanssa kuin unelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöydässä on sopivasti sellaista ajatonta 50-luvun henkeä. Jos vielä olisi saanut puun värisenä, niin olisi ollut nappi. Mutta kyllä tuo mustakin on pikkuhiljaa alkanut tuntua hyvältä valinnalta :)

   Delete
 5. Pöytä sopii hyvin teille.
  Törmasin muuten kuvaan teiltä täällä
  http://convoy.tumblr.com/.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kun linkkasit! Noita omien kuvien tekijänoikeuksia on ihan mahdoton valvoa.. Mutta pakko vain yrittää :)

   Delete
 6. Ihana pöytä ja kauniin harmoninen kokonaisuus <3.

  ReplyDelete
 7. Eikä! Mä tilasin just saman pöydän meille! toimitus meni kyllä jonnekkin sadan vuoden päähän, mutta onneksi sillä ei ole kiire! :) Oon myös kauan etsinyt meidän pölkkyjen tilalle sohvapöytää ja tuota katoin ja mietin pitkään, kunnes tuli -40 % alekuponki ja pöytä ja tosiaan maksamaan enää muutaman kympin. Go Ellos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta sinulla onkin harvinaisen hyvä maku ;) Odottelen jo malttamattomana kuvia, miltä pöytä teidän upeassa olohuoneessa tulee näyttämään!

   Delete
 8. Kaunis pöytä ja sopii sinne kuin nappi silmään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että pöytä sopii tilaan. Olin pitkään hieman skeptinen tuon suhteen: onko liian musta ja pieni ;)

   Delete
 9. Joka kerta, kun katsoin näitä kuvia niin en vaan voi uskoa, että tämä on oikeasti jonkun täydellinen koti :)) <3

  ReplyDelete
 10. beautiful beyond words <3

  ReplyDelete
 11. Replies
  1. Thanks. This table was a really good bargain!

   Delete
 12. Hei, olisin kysynyt miten saitte Elloksen alennuksen pöydästä? Minulle sanottiin, ettei %alennus koske huonekaluja. Haluaisin kovasti tuon ihanan pöydän omakseni ja mielellään alennuksen kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nykyään Elloksella taitaa tosiaan olla noissa prosenttialeissa usein rajattu huonekalut (ja jotkut tietyt brändit) pois. Tämä käytäntö on vaihdellut kovasti ja olen joskus itsekin harmistunut, kun olen yrittänyt tilata jotain tuotetta alekupongilla. Toisella kupongilla alennuksen on saanut myös huonekaluista ja toisella ei.. Sekavaa!

   Delete
 13. Hyvin sopii pöytä paikalleen :) Ihanan avara koti <3 Minunkin haaveissa rakentaa vielä toinen talo, jossa olisi aakeeta laakeeta enemmän :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuonne aakeen laakeen keskelle ei millään raaskisi laittaa mitään "ylimääräistä" tavaraa.. Tuon pöydänkin kanssa pähkäilin pitkät tovit :)

   Delete
 14. Replies
  1. Ellos on yllättänyt muutaman kerran oikein positiivisesti :)

   Delete
 15. Hei! Onko pöytä tukeva, saako taapero sen nojailulla nurin? Ku etsiskelen meillekin, kattelin pyöreää kolmijalkaista liikkeessä niin se malli helposti nurin meni...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, testailin eilen pöydän tukevuutta ja totta, vaikka pöytä on yllättävän painava, saattaa se keikahtaa nurin, jos vaikka taapero ottaa siitä kovasti tukea. Painopisteet jakautuvat yllättävän hyvin kolmen jalan kesken, mutta en silti uskaltaisi luvata, ettei sitä saisi kumoon..

   Delete
 16. Ihanan harmoninen tunnelma <3

  Muuttuvakotini Päivi S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Mukavaa, että tunnelma välittyy myös kuvien kautta :)

   Delete
 17. Moi!
  Mistä tuo ihana eteisen matto on? :)
  -Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on Ellokselta ja nyt muuten -40 % alessa :)

   http://www.ellos.fi/ellos-home/fagersta-villamatto-140x200-cm/435963?Ns=Popularity|1&Nao=11&selArt=834691&pr=0C1B2S3T

   Delete
 18. Oi että on kaunista!-sanna-

  ReplyDelete
 19. KristineMay 26, 2015

  Hi! I love your home, so besutiful⭐️ I also love the rug from Kodin1 -and i would like to buy one, but i don 't know if they ship to other countries in scandinavia. I couldn't find an email adress. Do you know?
  Br Kristine

  ReplyDelete

Kiitos kun jätit viestin!
Tack för din kommentar!
Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig