Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 1, 2015

LOOK WHO IS BACK

Ja niin koitti se päivä, kun saimme tuolivanhuksemme takaisin kotiin. Tuolin hoitopaikkana oli muutaman kuukauden ajan Helsingin Iiriksessä sijaitseva verhoomo.

Kankaaksi valitsimme pitkän pähkäilyn jälkeen Lauritzonin keskiharmaan villakankaan. Kangasta jäi sen verran vielä yli, että jahka saan taas viritettyä ompelukoneeni työhuoneeseen, voisin surauttaa olohuoneeseen muutaman uuden tyynynpäällisen. Sen verran arvokas tuo kangas kuitenkin oli, että täytyy ensiksi poistaa ruosteet sekä koneesta että koneen käyttäjästä, jotta lopputuloksesta tulisi edes jokseenkin kelvollinen.

Olen myös pitkään metsästänyt tuolille kaveria. Etsintää on hankaloittanut suuresti se, ettei minulla ole hajuakaan tuolin alkuperästä. Jospa siellä ruudun toisella puolella olisi parempaa tietoutta?

Our old chair is finally back. We chose the Lauritzon's gray wool fabric for the chair upholstery. I''ve been looking for a long time a pair for this chair. I would be grateful if you have any tip where to look for?
SHARE:

23 comments

 1. Upea, olen ihan heikkona vanhoihin nojatuoleihin. Harmi ettei meille mahdu niitä enään yhtään, täytyy siirtyä entisöimään niitä ystäville :D 60-luvun kuppituoli, ei muuta tietoa löydy kyllä minulta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne voi myös siirtyä ilomielin entisöimään korvausta vastaan vaikka useamman 60-luvun tuolikaunokaisen :)

   Delete
 2. Hieno tuli. olen luopumassa yhdestä vanhasta tuolista, sillä en ole saanut sitä verhoiltua. Tytön huoneeseen tulee ainakin tilaa kun tuoli lähtee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanha nojatuoli ja luopuminen herätti oitis mielenkiintoni ;)

   Delete
 3. Kaunis, tyylikäs nojatuoli.

  Löysin tänään blogisi ensi kertaa. Mahtava. Upea. Wau.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista kommentistasi. Voi miten teitkään minut iloiseksi <3

   Delete
 4. Heti alkuun haluan sanoa kiitos että viitsit jakaa sisustuspuuhiasi blogin kautta, sitä on ollut ilo seurata! Kivoja ideoita ja kauniita kuvia. Oikea unelmakoti teillä! Tuolisis näyttää 50-lukulaiselta, sen paremminen kyllä osaa sanoa.. Täällä on eräässä blogissa jossa verhoillaan vanhoja tuoleja hyvin samalta tuntuva tuoli, ehkä hän osaisi vihjasta tarkempaa infoa valmistajasta tai suunnittelijasta..? Linkki: http://saranverstas.blogspot.fi/2014/02/siro-50-lukulainen.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi! Kommentit ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa ovat kyllä tämän bloggailun pippuri ja suola. Tuo linkkaamasi tuoli on juuri se, mitä olen etsinyt. Harmi, että se oli jo myyty, mutta tämä antoi uskoa: tuolivanhuksellamme on kuin onkin mahdollisuus saada jonain päivänä kaveri :)

   Delete
 5. Se on vaan yksinkertaisesti niin kaunis. Ja sopii uusiin kavereihinsa varmasti mainiosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo Hayt ovat jotenkin vähän mahtailevia tuon pienemmän vanhuksen seurassa. Mutta kyllä ne toimeen tulevat. Ja hieman erilainen verhoilu teki tuosta ryhmästä yllättän mielenkiintoisen :)

   Delete
 6. Kovasti näytti samanlaiselta tuo yllä linkattu tuoli. Sinäkö sen ostit, joku sen oli ostanut, kun sivulla vierailin?
  Yritin kyllä eilen illalla netissä kahlata, mutten vastaavaa löytänyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuoli oli tosiaan myyty, mutta tällä kertaa joku oli ehtinyt ensin.. Mutta tämä antoi kyllä toivoa: näitä on siis olemassa :)

   Delete
 7. Minusta kaunis tuolisi näyttää aivan Carl Gustav Hiort af Ornäsin tuotannolta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa pähkäilin minäkin. Avotakan kannessa oli muutama numero takaperin Carl Gustav Hiort af Ornäsin tuoli ja se näytti kovasti tuoliltamme. Jalat ovat tosin hivenen erilaiset..

   Delete
 8. Romuritarin nettisivuilla oli myytävänä kaksi hyvin samannäköistä tuolia. Voisivatkohan olla samanlaiset tai muuten teidän tyyliset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävin vakoilemassa noita Romuritarin tuoleja. Sopisivat kyllä todella hyvin tyyliimme hieman toisenlaisessa päällisellä. Tuhannet kiitokset vinkistä!

   Delete
 9. Hyvä kangasvalinta, sopii tuoliin hienosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa villakankaassa oli juuri oikeanlainen tuntu tuohon tuoliin :)

   Delete
 10. Samansukuisuutta myös Skannon Bomba-tuoliin vaikkei se taidakkaan kyseinen tuoli olla. Voisivat silti sopia serkusmaisesti käsikynkkään. http://skanno.fi/tuote/bomba

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skannon Bomba voisi tosiaan sopia vallan mainiosti kaveriksi tuolille!

   Delete
 11. Jotain samansukuisuutta on myös Skannon Bomba-tuolissa, vaikkei kyseessä taidakkaan sama tuoli. Sopisivat silti serkusmaisesti käsikynkkään. http://skanno.fi/tuote/bomba/

  ReplyDelete
 12. Hi love the chair but also really love the bear print, could you tell me where it is from? Thank you
  Claire

  ReplyDelete
  Replies
  1. "A bear" poster is from Coco Lapine Design: http://cocolapine.bigcartel.com/product/bear-poster-a3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig