Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 31, 2015

STILL ALIVE

Tervehdys pussista. Talomme "huputettiin" muutama viikko sitten ja tällä hetkellä sisällä ollessa voi vain arvailla, millainen sää ulkona on. Sen verran olen kuitenkin ulkotuulia haistellut, että voinen sanoa, ettei siellä kovin hääviltä näytä. Mihin hävisi kevät?

Yksi iloinen asia on pitänyt meidät suht' järjissämme kaiken sisällä vallitsevan pimeyden keskellä. Tai no, kaksi asiaa, jos oikein tarkkoja ollaan. Ensimmäinen on se, että saunamme on viimein valmis. Yksi hana sekä suihkutilan ja pesuhuoneen välinen ovi vielä uupuu, mutta tästä huolimatta olemme päässeet nauttimaan jo muutamista löylyistä. Toinen asia on se, että talomme saanee viimein ulkorappauksen pintaansa. Tosin tuo ulkona tupruava lumi on hieman hidastanut tätä projektia ja tällä hetkellä ainut asia, mitä rappauksen eteen on päästy tekemään, on ikkunoiden suojaus. Tämä selittänee myös sisällä vallitsevan pimeyden.

Pimeys jatkuu vielä muutaman määrittelemättömän tovin. Mutta jottei sama pimeys jatkuisi täällä blogin puolella, kävin varustautumassa sellaisella valaistusarsenaalilla, että johan kirkastuu synkimmätkin nurkat. Tässäpä myös oiva tilaisuus kysellä teiltä, onko kodissamme jotain, jota toivoisit minun "valottavan" vähän lisää?

Greetings from the darkness. Every window in our house is covered and we live in like a plastic bag. The reason is that our house is going to plaster outside.

In all the darkness there is always some light. The best of all is that our sauna is finally ready. We didn't managed to get the sauna ready for christmas, but easter is almost as good.
SHARE:

2 comments

  1. Sitä saunaa ja saunatupaa ainakin. ..niin ja talosta ulkoapäin olisi myös kiva nähdä kuvia!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kun esitit toiveen! Ensimmäinen täytettiin tänään ja kahdesta muustakin on juttua tulossa. Ulkoapäin sitten viimeistään, kun rappaus on valmis :)

      Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig