Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 1, 2015

TOIMIVA KODINHOITOHUONE?
Huhtikuun Avotakassa esitellään kolme toimivaa kodinhoitohuonetta. Meidänkin yläkerran kodinhoitohuone saattaa vilahtaa tuossa uusimmassa numerossa ja jännittyneenä odottelen, miltä kuvat ja juttu näyttävät.

Tästä inspiroituneena sain viimein viimeisteltyä myös alakerran kodinhoitohuoneemme. Huoneen kiintokalusteet tilasimme Domukselta. Kaapisto muodostuu kahdesta kuusikymppisestä kaapista, joista toinen kätkee sisäänsä 700 milliä syvän laatikoston ja toinen allaskaapin roskakärryineen. Kaapiston päälle laitoimme 800 milliä syvän laminaattitason ja saimme näin kurapisteen seinämän ja kaapiston kauniisti linjaan.

Koska taso on keskimääräistä syvempi, sijoitimme Iittalan Aitio-hyllyn suhteellisen matalalle, juuri sopivasti kädenulottuville. Kaverikseen hylly sai saman sarjan kaksi laatikkoa.

Huoneen vastakkaisella seinällä on Kirenan profiilittomat liukuovet, joiden uumenissa hurisee talotekniikkaa. Koska liukuovikaapisto on koko huoneen levyinen, mahtuu tuonne vielä sopivasti tangot takeille ja hyllyt kengille. Lisäksi kaapistossa on kaikki koiran tarvikkeet, kierrätyspöntöt sekä lattiasta kattoon koreja ja laatikoita sille kaiken maailman sälälle, mitä ihminen nyt eläessään sattuukaan tarvitsemaan. Ja voi kuinka tuota tavaraa onkaan..

Kiintokalusteet ja laminaattitaso | Domus
Aitio-hyllyt ja -laatikot | Iittala
Kalenteri | Granit
SHARE:

22 comments

 1. Onpa tämäkin upea huone! Ihana tuo rapattu nurkkaus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos. Tämä kodinhoitohuone on ollut aika haasteellinen toteuttaa niin, että käytännöllisyys ja kauneus kulkisi edes jotakuinkin käsikädessä ;)

   Delete
 2. Onpas vain ihanan näköinen ja nuo Iittalan hyllyt sopii tuohon täydellisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pohdin näitä Iittalan hyllyjä (kuten kaikkea muutakiin) pitkään ja hartaasti, mutta lopputulokseen olen jopa itsekin tyytyväinen ;)

   Delete
 3. Ihanan "kevyt" kodinhoitohuone... ( ihasteleva huokaus ) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harkitsin pitkään raaskinko laittaa tuolle seinälle mitään juuri siitä syystä, ettei keveys kärsisi. Eipä kärsinyt :D

   Delete
 4. Vau, kerrassaan ihana blogilöytö! Tosi kaunista ♥ Tulen taas seuraamaan.. Käy toki vastavierailulla blogissani ja jätä puumerkki tai liity lukijaksi jos haluat! Kivaa pääsiäisviikkoa sinne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten mukavaa, kun löysit ♥ Täytyypä tulla vastavierailulle tutustumaan myös sinun blogiisi :)

   Delete
 5. on tuo nyt varmaan hienoin kodari - ikinä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eipäs nyt liioitella :D Mutta oikeasti, kiitos ♥

   Delete
 6. Kadehdittavan näköinen kodinhoitohuone!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällaisten "ei niin mukavien toimintojen" tilojen pitää näyttää ihan extrakivoilta, niin niissä touhuaakin kaikenmaailman kurakamppeiden kanssa oikeastaan aika mieluusti ;)

   Delete
 7. Hävettää myöntää mutta tuo suihkun letku häiritsee mua ihan tavattomasti. Anteeksi kun sanoin ääneen :D Se voisi olla vaikka metallinen tai läpinäkyvä, tuo valkoinen on jotenkin vaan kökkö. Anteeksi anteeksi! Fanitan koko taloanne muuten ihan kamalasti, tuon suihkuletkun kanssa me vaan ei olla sujut :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saa sanoa ääneen eikä todellakaan tarvitse pyydellä anteeksi! Nämä ovat juuri niitä kuuluisia makuasioita.

   Me taas varta vasten halusimme juuri tuollaisen valkoisen muoviputken, koska kaikki muut vaihtoehdot tuntuivat niin kököiltä (olemme yrittäneet vältellä kaikkia metallisia ja kromisia asioita parhaamme mukaan, ainoastaan hanojen suhteen oli pakko "nöyrtyä" uudisrakennukseen kohdistuvien tyyppihyväksyntämääräysten takia). Tuon valkoisen letkun kanssa tuli sellainen suihkupidike, mutta se näytti mielestämme niin pöljältä, että jätimme letkun roikkumaan tuolleensa letkeän rennosti :D

   Delete
 8. Kadehdittavan loppuun asti mietittyä ja tyylipuhdasta!
  Oma kodari on juuri rakenteilla, ja vaikka kerrankin olisi voinut, huomaan, että suuresta sisustuskiinnostuksests huolimatta en jotenkin vaan jaksa miettiä kaikenlaisia pikkujuttuja kovin tarkasti. Eli vanhan talon osto uuden rakentamisen sijaan oli to-del-la-kin oikea vaihtoehto meille :) Ja kolmen muksun ja tuhannen urheiluhärpäkkeen kanssa tuollainen seesteinen täydellisyys menisikin ihan hukkaan. Eli ei turhaan helmiä sioille!

  Mutta: tuo valkoinen allas ja ns. rättipatteri kiinnostaa! Mistä ne pn ja ovatko kalliit?
  Kiitos jos viitsit vinkata.

  Jessy

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tuota, kröhöm.. jos ihan rehellisiä ollaan, ei tuo kodinhoitotila juuri koskaan näytä ihan tuolta :D Oven edessä röykkiöttäin kenkiä ja lattioilla ja tasoilla käsistä karannutta tavaraa! Rättipatterilla roikkuu vermeitä kuivumassa ja kaiken kaaoksen keskellä rötköttää vielä 40 kiloinen koiranpötkö.. Mutta jos kaiken raivaa, ollaan lähellä kuvaustilannetta (ja seinän levyiset liukuovikaapit kätkevät kätevästi sisäänsä kaiken roinan).

   Rättipatteri on Bauhausin edullisin malli ja allas on Stalan Combo -komposiittiallas. Tarkemmat hinnat voin vielä tarkistaa, kunhan kotiudumme mökiltä :)

   Delete
 9. Hei, löysin vanhan postauksesi, koska itsellä on talosuunnittelu meneillään..mietinnässä erillinen tekninen tila, mutta mieluisampi olisi tuo liukuovien taakse piiloutuva talotekniikka. Huriseeko laitteet häiritsevästi? Meille tulossa maalämpö, niin mietin pitääkö ne kovasti meteliä.. meilläkin khh tulossa nimittäin keittiön viereen.
  Kiitos etukäteen, jos ehdit vastata!

  Jonna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, meillä on tekninen tila saunarakennuksessa vielä erikseen, jossa maalämpöpumppu. Maalämpöpumpussamme joku resonoi niin, että se ulvoo. Tulisin hulluksi, jos laite olisi sisällä talossamme :D Normaalisti tosin maalämpöpumppu kuulostaa lähinnä jääkaapilta, kun se hurahtaa käyntiin. Kodinhoitohuoneen liukuovikaapin takana on iv-kone, joka myös pitää ääntä. Jos ovet ovat auki, koneen hurina kuuluu selvästi.

   Delete
 10. Mielenkiinnolla kuulisin miten on valkoinen allas säilynyt tähän päivään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On säilynyt oikein hyvin. Liotamme allasta aika-ajoin astianpesukonetabletilla, eli altaan tulppa kiinni, vettä ja astianpesukonetabletti yön yli. Pari pyöräytystä tiskiharjalla ja allas on puhdas!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig