Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 11, 2015

WE LOVE POSTERS

Kuulkaas ystävät. Nyt se sitten tapahtui. Jotenkin odotin sen saapuvan jo viime heinäkuussa. Silloin kuin painoimme pienen vuokrayksiömme oven takanamme kiinni ja muutimme raksalle. Mutta ei. Yllättävän pirteänä sitä sinnitteli läpi koko talven ja puksutti eteenpäin.

Kulminaatiopiste, jossa kamelin selkä katkesi sijaitsee jossain saunan valmistumisen ja pääsiäisloman välimaastossa. Silloin iski väsymys. Niin totaalinen, ettei kyennyt oikein muuhun, kuin tuijottamaan illat läpeensä valtavaa valkoista seinää ja miettinyt, että tuokin tuossa tyhjänpanttina pönöttää. Vähän niin kuin itsekin.

Sellaisina hetkinä olen oppinut (kantapään kautta) keskittymään niihin asioihin, jotka tuottavat välitöntä iloa ja mielihyvää. Niin kuin esimerkiksi jonkun hyvän ruoan (sipsien) syöminen tai uppoutuminen hyvin toimitettuja sanojen, kauniiden kuvien ja taitavasti sovittujen kappaleiden maailmaan. Tuolta sipsipussien ja sisustuslehtien uumenista on kuitenkin yllättävän hankalaa kaivautua ulos..

Vaikka talo on vielä muutaman hetken pussitettuna, ajattelin viimein pinnistellä pois tästä omasta henkisestä pussistani. Inspiraation lähteenä tähän toimi loistavasti saunatuvan sisustussuunnitelmat ja nuo Deseniosta saadut printit*, jotka odottelevat pääsyä saunatuvan seinälle.

Muutama muukin printti odottelee sitä, että raaskimme naputella ensimmäiset naulanreiät upouusiin seiniin. Tai no rehellisesti sanottuna, näitä printtejä hengailee lähes joka huoneessa ja vaikka niin kovin mielelläni investoisinkin niin sanotusti aitoon taiteeseen, ilahduttavat nuo seinänvierustoihin nojailevat julisteet minua kerta toisensa jälkeen, ihan niin kuin mikä tahansa muukin design. Tämän designin yhtenä ehdottomana plussapuolena on myös erittäin edullinen hinta.

Siksipä minua ilahdutti erityisen paljon kun kuulin, että ruotsalainen Desenio on (viimeinkin) avannut julisteita myyvän verkkokauppansa myös Suomen markkinoille. Vaikka lähes koko aurinkoinen päivä vierähtikin inspiraatiokuvia selaillessani, voinen sanoa, että tämä oli tähän hetkeen juuri se mitä eniten kaipasin. Hetken aikaa ihan vain itselleni..

& poster | Desenio
Dreamer | Desenio
Marble C | Desenio

* Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan
SHARE:

11 comments

 1. Printit ovat aivan yhtä hyvä seinäkoriste kuin oikeakin taide, ja ovat tosiaan edullisempiakin (vaikka siis itsestänikin olisi kiva omistaa vaikka yksi "oikea" taideteos sitten joskus). Kivoja nuo kuvien printit, täytyypä mennä Desenion verkkokauppaan tutustumaan... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minullakin olisi jo tiedossa muutama paikka sellaiselle ihan "oikealle" taululle. Ehkä tosiaan sitten joskus... Sitä ennen iloa tuottaa onneksi myös vaikkapa juuri nämä printit, joista löytyy myös melkeinpä mitä vain ihan jokaiseen makuun :)

   Delete
 2. Ihmeen pitkään tosiaan sinnittelitte! Nyt toisella kerralla sitä jo tietää vähän mitä odottaa, ekalla kerralla iski vähän muuton jälkeen aivan hillitön raksakooma. Sitä jatkui noin puolisen vuotta... Joskushan sen väsymyksen on purkauduttava, varmaan ihan luonnollinen reaktio! Varmaan niin kauan kuin on koko ajan tekemistä, ei ehdi luhistua. Ja sitten kun kiire hellittää, huomaakin olevansa aivan loppu. Tällä kertaa meillä tuntuu iskeneen sama jo ennenkuin ollaan päästy edes muuttamaan (on vissiin liian vähän hommia ollut), en uskalla edes ajatella mikä tilanne on sitten oikeasti muuton jälkeen. Tai sitten se meneekin niin, että me lusitaan väsymys jo tässä etukäteen, ja ollaankin sitten kesällä taas jo tolpillamme? Voimia teille, antakaa kevätauringon hoitaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hassua, miten olin ladannut lomalle odotuksia kaikenlaisesta pikku puuhastelusta ja todellisuudessa laahustin vain ympäri asuntoa mitään näkemättömin silmin ja tukka hapsottaen. Mutta ehkä se tosiaan on niin, että kun oli viimein aikaa pysähtyä tuli se seinä vastaan ja väsymys, joka on kummitellut koko talven taka-alalla otti vallan.

   Lämpimiä ajatuksia teille sinne raksailun keskelle. Jospa tuo on vaan sitä aaltoliikettä, joka tulee ja menee tilanteiden muuttuessa. Ainakin itsellä on joku hatara muistikuva, että kyllä se väsymys iski myös silloin tällöin siinä raksaillessakin. Minulla se ilmeni siten, että ihan yksinkertaistenkin päätösten tekeminen tuntui ihan ylitsevuotavan raskaalta.

   Ja toisaalta ehkä te olette osanneet konkareina jaksottaa voimavaranne (ja väsymyksen) juuri oikein. Tasaisesti, niin että lopussa ei edes tule mitään hirmu notkahduksia <3

   Delete
 3. Ai kuinka ihania! Saako kysyä mistä olet kehykset hankkinut? :-)
  -Tiina

  ReplyDelete
 4. Kauniita printtejä ja hauskat kasvit! Toivottavasti väsymys helpottaa ja kevätaurinko tuo tosiaan uutta energiaa teille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On mukavaa, kun kaiken väsymyksen ja kaaoksen keskellä muutama viherkasvi sekä kaunis juliste riittävät tuomaan hyvän mielen. Unohtamatta sitä tosia-asiaa, että ulkona paistava aurinko antaa jo alustavan lupauksen tulevasta kesästä <3

   Delete
 5. Nyt muistui mieleen oma raksaväsy...muutettiin aikoinaan kesäkuussa autotallin päätyyn tulleeseen yksiöön ja viimeiset viikot tein raksahommia öisin kun lapset nukkuivat. Nukahdin pari tuntia ja sitten ylös kolmen muksun kanssa... Elokuussa sisään taloon ja jouluna "heräsin" siihen, että Hei, mehän ollaan muutettu! Ushh, poltin raksamuija-kuteetkin roskien mukana...

  Lepoa ja rentoutta teidän sunnuntaihin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kääk! Uskomattomiin suorituksiin sitä voikin venyä. En yhtään ihmettele, että raksamuija-kuteet saivat polttohautauksen, kun tuosta "selvisit" :D

   Delete
 6. Meillä on seinillä katonrajaan asennettu sellaiset taululistat (jostain kehystämöstä hankitut, ei mitään verhokiskovirityksiä), joihin taulut ripustetaan niihin kuuluvilla paksuilla "siimoilla". Yhteen siimaan saa myös useamman taulun, ja siimoissa olevien koukkujen korkeutta on helppo vaihdella. Noi on tosi kätevät, jos tykkää vaihdella taulujen paikkoja ja tehdä muuttuvia seiniä. Toisaalta jos pieni naulanreikä ei tunnu seinässä niin pahalle, tai ei koe tarvetta vaihdella taulujen paikkoja niin silloin listat on turhat. Ja vaikka ne on melko huomaamattomat valkoisella seinällä, niin toki ne rikkoo seinän ja katon välisen rajan (jos ei esim. ole kattolistoja). Meille ne on olleet hyvät!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig