Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 27, 2015

BLACK RATTAN CHAIRS

Ihan kaikkea ei sentään täälläkään itse napräillä. Iltaisin täydeltä taivaalta paistava aurinko sekä kevään myötä useammin lämpiävä sauna saivat kaipailemaan saunatuvan terassin eteen muutamaa mukavaa istumapaikkaa. Haussa oli jotain edullista ja muotokieleltään kestävää sekä tarpeeksi ajatonta. Ikean rottinkiset Nipprigit vastasivat huutoon ja niinpä auton takakonttiin sujautettiin (tai no oikeastaan survottiin) tuolipari sekä pieni apupöytä.

Tuossa ne nyt nököttävät. Sulassa sovussa täydellisen mustan seinän kanssa ihan kuin olisivat olleet siinä aina.
SHARE:

10 comments

 1. Nuo on mun mielestä aika kamalat - ja sen takia juuri samalla ihanat. Sopivat todella hienosti paikalleen! Juurikin, kuin olisivat olleet siinä aina.

  ReplyDelete
 2. Täydelliset, itsekin ihailin niitä, mutten keksinyt niille meillä paikkaa. Mutta nyt voin ihastella niitä teillä:).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nipprig-sarjassa oli monta todella kivaa tuotetta. Minä himoitsin lähes koko sarjaa, mutta sijoituspaikoista tuli vähän "oneglma" :D

   Delete
 3. Teillä on upea koti! Millä maalilla ja sävyllä seinä on maalattu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karkku! Värikoodi mustalle on Teknos Woodex Aqua Solid sävy 7310

   Delete
 4. AnonymousJune 08, 2015

  Hei! Ihanalta näyttää kalusteet! ☺ tiesitkö muuten että ikea nipprig rottinki kalusteet eivät tuoteseloste mukaan sovellu ulkokäyttöön? Olin tästä tiedosta itse aivan ymmälläni kun noudin lepotuolin itselleni terassikalusteeksi ja myyjä minua asiasta infosi. No terassilla se nyt siltikin tököttää 😀 - manni ps. Blogisi on huippu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihan huippuihanasta kommentista! Rottinki ei tosiaan kestä kovin hyvin ulkokäyttöä. Katettu terassi taitaa olla ihan ok ts. kunhan eivät pääse kastumaan tai eivät ole suorassa paahteessa. Terassikalusteiksi tai parvekekalusteiksi myös minä miellän nämä kyllä ennemmin kuin sisäkäyttöön :D

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig