Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 28, 2015

OUTDOOR LIGHTNING
Yksi virstanpylväs talon valmistumisen suhteen saavutettiin toissa päivänä, kun saimme viimein asennettua ulkovalot. Tietenkin kätevästi näin kesän kynnyksellä, kun taivaalla mollottaa aurinko lähemmäs puoltayötä.

Seinävalaisimiksi hankimme mustat ylös ja alas valaisevat led-valot. Valot ovat värisävyltään 5000K, jolloin seinän sävy toistuu mahdollisimman luonnollisena. Nämä kyseiset valaisimet ostimme itseasiassa jo pari vuotta sitten ja valaisinlaatikko nökötti yksiömme eteisessä melkein vuodenpäivät. Juuri nämä valot oli kuitenkin saatava. Ne olivat juuri täydellisen yksinkertaiset ja sopivan hintaiset moniin rautakaupan häkkyroihin verrattuna.

Valaisimet | Nordset
SHARE:

6 comments

 1. Kivan yksinkertaiset, tykkään tosi paljon tuon tyylisestä muotoilusta :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yksinkertainen muotoilu viehtättää myös minua. Valaisimia etsiessämme törmäsimme taas samaan "ilmiöön", mitä yksinkertaisempaa sen kalliimpaa.. Nämä olivat onneksi juuri budjetillemme sopivat :)

   Delete
 2. Hyvännäköistä! Jätättekö muuten nuo "katteet" ja aidan puunväriseksi - näyttää meinaa kivalta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olemme alkaneet kovasti tykästymään myös tuohon puunsävyyn pergolassa. Urakoitsija kyllästi kuitenkin puut niin huolimattomasti, että joku käsittey meidän pitää noille tehdä. Vielä kun saisimme tehtyä päätöksen :)

   Delete
 3. Kauniit ja yksinkertaiset! Meillä on samanlaiset, mutta harmaana.

  -Jutta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaissa oli myös todella kaunis, hillitty sävy.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig