Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 3, 2015

BIG BANG (AND A SNEAK PEEK TO OUR GUESTROOM)

Olen seuraillut ikkunasta koko aamupäivän, kun puut kumartelevat toisilleen latvojen viistäessä melkein tienposkea. Hetki sitten rysähti oikein kunnolla. Kipitin parvekkeelle tarkastelemaan tuhon laajuutta ja hetken aikaa silmissä siinteli jo kauhukuvat uudelleen nousevista rakennustelineistä ja niille nousevista työmiehistä. Älkää ymmärtäkö väärin. Työmiehet ja rakennustelineet ovat ihan ookoo, mutta tällä tontilla en kumpaakaan haluaisi nähdä ihan vähään aikaan..

Tällä kertaa toisen onni oli toisen epäonni. Rysähdyksen oli aiheuttanut valtava puu, joka nojaili oikein rennosti naapuritaloon.

Nyt on myrsky hieman laantunut ja uskalsin mennä keräilemään kenkiämme, jotka olivat juosseet pitkin pihamaata koko aamupäivän. Siinä samalla tuli keräiltyä paljon muutakin omaisuuttamme (meillä on paha tapa jättää kengät ja käsistä irtoavat tavarat ulkoterassille lojumaan).

Niin, ja olihan tällä tarinalla, ennen tuota suurta pamausta, toinenkin tarkoitus. Ajattelin vilauttaa muutaman kuvan toistaiseksi melkoisen autioista vierashuoneestamme.

There is a storm in Southern Finland. A moment ago I heard a terrible bang. Big tree had fallen directly to the neighbor's house.. 

The story had another purpose, before the "big bang". I thought show a few pictures of our guest room.
SHARE:

9 comments

 1. Suloinen tuo vanha yöpöytä. Pääsee oikeuksiinsa valkoisuuden keskellä. Onni onnettomuudessa, ja onneksi naapurillakin varmaan on jonkinlainen vakuutus, vaikka kaikki niistä eivät korvaakaan myrskytuhoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanha rottinkipöytä on yksi niistä harvoista oikeasti "perintöhuonekaluista", joita meillä on. Pidän kovin uuden ja vanhan yhdistämisestä ja yhdistelisin mielelläni enemmänkin :)

   Delete
 2. Kovaa tuulta täälläkin ollut koko päivän...tuntuu vaan voimisyuvan.

  ReplyDelete
 3. Onneksi ei rysähtänyt teidän suuntaan. Ihanalta näyttää taas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olimme todella kiitollisia, ettei niin tosiaan käynyt, mutta naapuri ja naapurin katto ovat varmaan asiasta hieman toista mieltä.. Tai siis tuskin olisivat myöskään toivoneet rysähtävän meidän puolelle :D

   Delete
 4. Hope that neighbors are fine? Stay safe there!
  beautiful guest room!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you <3 Neighbors are fine, but their roof needs some serious first aid!

   Delete
 5. Can you tell me where you got the gray and white throw pillow in the guest room? I love it!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig