Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 30, 2015

HOME OFFICE ORGANIZING

Mitä tehdä, kun loma alkaa? Täällä pyöriteltiin kiviä ja järjestettiin työhuonetta. Nyt on kivet pihamaalla ojennuksessa ja työhuone hohtaa niin valkoisena, että silmiä särkee. Ehkä oli tosiaan jo aika jäädäkin lomalle?

Työhuone on ollut meillä se "viimeinen" huone, jonka olemassa oloon ei ole juurikaan kiinnitetty huomioita. Huone, jonne sää kätevästi sujautettua kaikki ylimääräiset romut ja nyssäkät. Hieman ennen juhannusta saimme kuitenkin valmiiksi myös käyttöullakkomme. Tämä vapautti työhuoneen viimein sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen. Oikein jo odotan sitä hetkeä, kun kaikki työprojekteihin liittyvät luonnokset ja suunnitelmat ovat hujan hajan ja huone näyttää oikeasti siltä, että siellä tosiaan työskennellään.

Sitä ennen annetaan kuitenkin kaikkien kivien sammaloitua ihan rauhassa ja testaillaan vaikka sitä uutta grilliä, jonka eilen kiikutimme kaupasta kotiin. Liekö grillin vai loman vaikutusta, tänään jääkaappiin kurkatessani totesin sen sisältävän pelkästään juustoa ja makkaraa..
SHARE:

25 comments

 1. Mikä ihana valkoisuus, ja vaalea puunsävy kaverina. Tuolla on taatusti ajatukselle tilaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa työhuoneen vasemmalla puolella on koko seinän kokoinen lasiseinä parvekkeelle. Valoa tosiaan riittää! Ja voi miten mukavaa onkaan ollut päästä näpyttelemään blogijuttuja ihan omaan rauhaan :)

   Delete
 2. Tosi kaunis tila! Onko teillä vielä käytännön kokemusta tuon pöydän kanssa, notkuuko se herkästi kun on niin pitkä? Mulla on työn alla meille pitkä ruokapöytä jollain vähän vastaavalla systeemillä, mutta epäilyttää että voiko esim vanerilevy kestää niin että vain päissä on jalat tukemassa. Tuo näyttäisi kyllä olevan aika paksua levyä, se varmasti auttaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöytä on tehty 30 mm vesivanerista (sellaisesta ruskeasta levystä). Levy on todella jäykkä (ja ihan älyttömän painava) eli ei notku vaikka tuossakin pöydässä on pituutta kaksi ja puoli metriä eikä mitään tukia.

   Delete
  2. Kiitos tiedoista! Kävinkin jo taannoin kaupoilla kyselemässä, ja paksuin koivuvaneri mitä oli varastossa oli 28mm muistaakseni, eli aika lähellä jo tuota teidän levyn mittaa. Ne oli tosin jo valmiiksi vähän kieroja, en sitten tiedä saisiko sitä väännettyä suoraksi kiinnittämällä johonkin jalkasysteemiin, vai vetääkö levy jalatkin mukanaan ilmaan :-D Meillä pöydästä olisi tulossa 240x90 eli pitäisi kyllä siis onnistua!

   Delete
  3. Koivuvaneri, vaikka olisi kuinka paksu tulee todennäköisesti taipumaan ja notkumaan noilla mitoilla ilman keskitukea. Pöytälevyksi taasen vesi- tai filmivaneri on kestävyydeltään ihan eri luokkaa. Tosin tämän ruskean paksun levyn ulkonäkö on hivenen rujo ilman tuunailuja ;)

   Delete
  4. Täällä ihasteltiin myös pöytää. Miten tuunasit levystä valkoisen?

   Delete
  5. Maalasin pinnan Teknoksen valkoisella kalustemaalilla
   http://mustaovi.blogspot.fi/2014/11/work-in-progress.html

   Delete
 3. Vähän samaa mullakin mielessä kuin Lydellä. Mitkä on pöydän mitat? Mä olisin vailla ompelupöytää, jolla kankaan leikkuukin ois hyvä tehdä. Konehan voi ompelutilanteessa olla toisessa päässä, jottei notku keskeltä (mikäli sellainen riski on). Avohyllyt omassa tilassaan on varmaankin paljon parempi kuin joku kämänen kaappi.
  Miksköhän me ei aikoinaan tajuttu piirtää omaan taloomme tollasta työhuonetta, kysyy hän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on myös tulossa ompelukone pöydän toiseen päähän. On mukavaa, kun on tilaa levittää kaikki tarvittava pöydän pituudelta käden ulottuville ja silti on vielä vähän tilaa kaikelle muullekin, mitä pöydällä ikinä nyt saattuukaan lojumaan ;) Kuten jo Lydelle vastailin, tätä levyä ei saa notkumaan millään vaan kestaa nojailua ja painoa todella hyvin (30 mm vesivaneri, 2500 x 90 mm). Tuossa omassa tilassa avohyllykkö saa olla vaikka vähän sotkuinenkin, mutta on mielestäni monta kertaa käytännöllisempi kuin kaapit, joihin ainakin allekirjoittaneella on taipumus tunkea tavarat niin, ettei niitä enää tämän jälkeen "löydä" ;)

   Delete
 4. Ihanan valoisa ja vielä siisti työpiste ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo heti kuvan ottamisen jälkeen levittelin kaikki kuvauskamat pitkin poikin työhuonetta, joten se siitä siisteydestä. Mutta ah miten ihanaa, kun on "omaa tilaa", missä rötvätä eikä tarvitse olla heti raivaamassa tavaroita pois (kuten ennen ruokapöydän ääressä työskennellessäni :)

   Delete
 5. Ihanalta näyttää taas. Kaikki on niin sävy sävyyn ♥

  ReplyDelete
 6. Joskus on todella nautinnollista saada edes hetkeksi ympäristö harmooniseksi. Tämä on kuitenkin tällainen stailattu "todellisuus", joka syntyi valtavan siivousurakan päätteeksi. Se oikea elämä on usein aikalailla kaaottisempaa :D

  ReplyDelete
 7. AnonymousJuly 01, 2015

  Mistä olet hankkinut seinällä olevan lokerikon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seinällä oleva Vitran Uten.Silo -seinälokrikko on saatu jokunen vuosi sitten 30-vuotislahjaksi :)

   Delete
 8. mä niin rakastan teidän kotia <3

  ReplyDelete
 9. AnonymousJuly 01, 2015

  Hei, minä kysyisin mistä olet hankkinut valkoiset laatikot, jotka hyllyllä? Onpa hienon näköistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valkoiset laatikot ovat ihan ehtaa Ikean PLUGGIS-sarjaa :)

   Delete
 10. Mahtoiko kadota bittiavaruuteen mun kysymykseni pari päivää sitten...?
  Kuinka tuunasit filmivanerista katseen ja käytönkestävästi valkoisen?
  Materiaali on mulle tuttua monenlaisista projekteista aikojen saatossa. Sitähän on sekä kiiltäväpintaista, että sellaista jonka toinen puoli on karhennettu.
  Entä laitoitko reunaan jotain, vai hioitko vaan tikuttomaksi? Sen ompeutason tarttisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Levy on tosiaan tehty sellaisesta, jossa toinen puoli on kiiltävä ja toinen karhennettu. Hioin reunat tikuttomaksi sekä karhensin hiomapaperilla kiiltävän puolen pinnan kevyesti ja telasin vaahtomuovitelalla Teknoksen kalustemaalin pintaan. Pinnan kannattaa antaa kuivua (maalin ohjeiden mukaan), jotta saavutetaan oikea kuvuus.

   Delete
 11. Hei! Mistä/mitkä ovat nuo työpöydän jalat? Terkuin inspiroitunut :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig