Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 9, 2015

LITTLE WHITE COFFEE TABLE


Talossa, jossa ei ole ikkunalautoja eikä toistaiseksi muita tasoja kuin keittiössä, muodostui ongelmaksi viherkasvit. Nuo vehkaparat ovat vaeltaneet huoneesta toiseen käyden välillä jopa yläkerran vessassa. Myönnän, ei ollut ihan briljantein ideani.

Parilla kasvilla mennä hupsahti "parasta ennen" -päivämäärät ohi tässä käsittelyssä, mutta nuo neljä sitkeää vielä jaksavat. Niinpä päätin kasveja (ja vähä itseänikin) ilahduttaakseni sijoittaa koko katraan sopuisasti pienelle valkoiselle pöydälle. Tosin pöytä oli kyllä miehen mukaan tarkoitettu noiden nojatuolien kaveriksi ja kahvikupin alustaksi..
SHARE:

8 comments

 1. Voi miten kaunis ja valoisa kuva!
  Saanko kysyä mistä tuo pieni valkoinen pöytänne on kotoisin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valkoinen pieni pöytä saapui Ellokselta http://www.ellos.fi/ellos-home/agnes-sohvapoyta/465825?N=1z141vtZ1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=8&selArt=662574&pr=0C1B2S3T

   Delete
 2. Nehän sopii täydellisesti tuohon pöydälle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomaan silloin tällöin jääväni katselemaan tuota joukkoa ja yllättävän sopuisalta ne näyttävät. Jotenkin tuo ryhmä miellyttää myös omaa silmää :)

   Delete
 3. Kivalle näyttää! Kahvikuppiahan voi pidellä kädessä, äkkiä se kahvi siitä kuitenkin juodaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No näin on! Eipä tuo pöydättömyys tuolien vieressä ole vähentänyt yhtään sitä, että edelleen siinä istuskellaan kahvikuppi kädessä :)

   Delete
 4. Aivan täydellinen 'vihernurkkaus' tykkään ku hullu puurost :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa vihernurkkauksessa kasvit pääsevät jotenkin paremmin oikeuksiinsa, kuin jos olisivat ripoteltuina sinne tänne :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig