Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 28, 2015

VISIT ESPOO | PEROBA CAFE

Mikä voisikaan olla vielä parempi loman aloitus kuin auringonpaiste ja uusi brunssituttavuus kävelymatkan päässä kotoa. Kun jätimme kaupungin tomut taaksemme ainoa, mitä jäin kaipaamaan oli hyvä kortteliravintola aivan kulman takana. Mutta eipä hätää. Näköjään kaupunki on muuttamassa meidän perässämme tänne "maalle".

Monet tietänevät Helsingin Fredrikinkadulla sijaitsevan sisustusliike Peroban, mutta käsi ylös kuinka moni on kuullut Peroba Cafesta? Joko olen lampsinut kuluneen vuoden laput silmillä tai sitten puskaradio ei ole pöhissyt tarpeeksi kovaa ainakaan omiin korviini sillä niinä harvoina kertoina, kun olen vaivautunut kotoa ihan ulos asti aamiaiselle, on suunta lähes poikkeuksetta ollut Helsinki.

Niinpä yllätys oli melkoinen, kun männä viikolla eksyimme kauppareissulla keskelle kerrostaloja. Siellä kerrostalojen katveessa nimittäin nökötti mitä sievin punainen mökki, jonka muistan näkyneen joskus muinoin myös kehä ykköselle, kun huristaa kaupungista pois päin. Tuo Leppävaarassa sijaitseva puutalo kätkee nykyisin sisäänsä yhden sympaattisimmista ravintoloista, joissa olen vähään aikaan pistäytynyt.

Peroba Cafen brunssi on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen. Raaka-aineet olivat selvästi huolella ja rakkaudella valittu ja valmistettu. Vaikka valikoima ei ollut mitenkään ylitsevuotavan yllätyksellinen, ystävällinen henkilökunta ja upea miljöö nostivat kokemuksen yhdeksi parhaimmista brunsseista, mitä pääkaupunkiseudulta löytyy.

Brunssi 22 euroa

Peroba Cafe
Laturinkuja 10
02650 Espoo

SHARE:

2 comments

  1. Ekaa kertaa tyylikästä blogiasi luin. Kiitos Peroba vinkistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lämmin kiitos itsellesi kommentistasi!

      Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig