Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 19, 2015

WORK IN PROGRESS: LITTLE WC

Löhöilyn lisäksi olemme näperrelleet lomalla kaikenlaisten pienten projektien parissa. Kun kukkarosta on aikapäiviä sitten kurkistanut matti, täytyy riipiä talon viimeistelyt kasaan sieltä mistä ikinä vain keksii. Saunatuvan wc on kasattu aletuotteista ja ylijäämämateriaaleista.

Wc:n lattia on samaa kuusilankkua kuin pukuhuoneen lattiakin. Lattia käsiteltiin kauttaaltaan Tremaxilla sekä Mestarin öljyllä. Peili ja lavuaari tarttuivat matkaan Ikeasta sekä Hansgrohen Talis -hana Netraudan asiakaspalautusosastolta. Wc-pöntön saimme vanhasta purkutuomion saaneesta toimistorakennuksesta.

Allastason väkersimme 30 mm vesivanerista. Hioimme pinnan kevyesti rikki ja sudimme pintaan mikrosementtiä sopivan tartuntapinnan saamiseksi. Tämän jälkeen liippasimme ohuen ohuita mikrosementtikerroksia kunnes olimme tyytyväisiä lopputulokseen. Pinnan käsittelimme vielä viidellä lakkakerroksella.

Lavuaarin alle on tulossa vielä teline käsipyyhkeille ja oveksi olemme suunnitelleet samankaltaista liukuovea kuin eteisessäkin.
SHARE:

18 comments

 1. AnonymousJuly 19, 2015

  Ihan mielettömän upealle näyttää. Aina ei tarvitse kukkaron olla pullea saadakseen aikaan jotain kaunista. Super hieno on! :)

  Heli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä nyhjäise tyhjästä jutut ovat ihan parhaita. Toki vaatii hieman kärsivällisyyttä (ja aikaa) keräillä edullisia materiaaleja. Tähänkin projektiin hujahti reipas vuosi :D

   Delete
 2. AnonymousJuly 19, 2015

  Mistä te näitä huippuja tee-se-itse-ideoita saatte? Ihan mahtava tämäkin! Ja rakastan tuota teidän puulattiaa.

  Kielo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ideoita olisi enemmänkin, kunhan vain ehtisi toteuttaa :D Lisää siis luvassa

   Delete
 3. Aivan loistava väläys päällystää vaneri mikrosementillä, vau! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä tuli yllättävän kelpo. Ja tuo mikrosementtipinta on kyllä ihana :)

   Delete
 4. Loistava toteutus ja mikä parasta, pienellä rahalla! Upea vessa tulee.

  Kivaa uutta viikkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kärsivällisyys (joka ei todellakaan ole ollut vahvin puoleni) on kyllä kasvanut tässä näitä minibudjettijuttuja nyhräillessä aikalailla :D

   Delete
 5. Tuo mikrosementtipinta on upea idea! Kiitos vinkistä :)
  -Jutta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ole vaan niin hyvä! Täällä tuli into tehdä noita pintoja vähän joka paikkaan :)

   Delete
 6. Makea tuli tosta tasosta, hyvä idea ja muutenki ei kaikki aina tartte maksaa hunajaa :)
  Tuota taso ideaa täytyy kokeilla joskus ittekki, kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotenkin näitä pienellä rahalla tehtyjä juttuja arvostaa ihan erilailla. Rahan sijaan niissä on käytetty rutkasti mielikuvitusta, aikaa ja vielä vähän työtä :)

   Delete
 7. AnonymousJuly 23, 2015

  Hienolta näyttää! Meillä on vähän vastaava projekti menossa - päällystetään keittiön laminaattitaso mikrosementillä. Juuri ollaan lakkausvaiheessa ja kohta päästään nauttimaan lopputuloksesta. Kyllähän mikrosementin kanssa jonkin verran työtä on, mutta kyllä se lopputulos on vaan niin mieleinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teidän keittiön tasosta tulee varmasti upea. Lakkavaihe kannattaa tehdä erityisen huolellisesti. Onneksi pintaa pystyy myös korjailemaan, mikäli ajansaatossa tasoon tulee naarmuja ja kolhuja.

   Delete
 8. Hieno oivallus ja upea lopputulos! Raksaprojekti saa kyllä kukkaron tyhjentymään, mutta teidän malli, jossa tehdään itse ja ajan kanssa, saa aikaan superhienoja tuloksia. Meillä kun raksamiehet sutivat kaiken valmiiksi, ei ollut aikaa miettiä idearikkaita toteutuksia (en kyllä tiedä olisinko niitä edes keksinyt😉).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minun "idearikkaat" ajatukset ovat saaneet myös muutaman raksamiehen kiristelemään hieman hermojaan.. Mutta olen sitä mieltä, että kun tehdään, niin tehdään kunnolla. Ja itse tehden ei ainakaan voi valittaa työnlaadusta :D

   Delete
 9. Näyttää kyllä upealta! Tasosta tuli kyllä mkrosementillä todella hieno. Rakentaminen ei ole kyllä mitenkään edullista ja hienoa, että pystyy myös itse kehittelemään juttuja, että saa jäljelle jääneet jutut toteutettua edullisesti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rakentaessa todella menee kaikki ja vähän enemmänkin. Varsinkin tuohon sisustuspuoleen tuppaa jäämään harvemmin sitä ylimääräistä. Siispä täytyy nyhjästä tyhjästä :D

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig