Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 21, 2015

GRAPHIC | BLACK AND WHITE
Olen koko viikon yrittänyt pysyä valveilla kello kymmeneen. Tuolloin syttyvät talomme ulkovalot, jotka minun on pitänyt kuvata. No, tällä viikolla tuo homma ei ole mennyt ihan putkeen, vaan joka ilta silmä on lurpsahtanut ennen h-hetkeä. Tyydyttäköön siis toistaiseksi toteamaan, että hienot on!

Ulkovalojen sijaan vilautan teille vielä viimeisen kuvasarjan Hobby Hallin syksyn uutuuksista. Mustavalkoisen teeman tuotteista itseäni viehättää erityisesti nuo mustat metallihuonekalut sekä tuo pieneenkin tilaan sujahtava superrento sohva, joka erityisesti harmaana näyttää upealta.

Aurinkoista viikonloppua ystävät! Tänä iltana aion valvoa vaikka väkisin yli tuon maagisen kellon ajan.

Kuvat: Hobby Hall
SHARE:

4 comments

 1. Vuah, ko näyttää kaikki niin hyvältä :) ja ko on upeat puitteet, niin miksei. Teillä on niin kaunis koti. Nyt on minusta kuvasto onnistunut monissa tuotteissa eli on tullut modernisempia/ajattomimpia huonekaluja.Tänään kans sain postissa kuvaston ja kiinnitin huomion tuohon kivaan hyllyyn, jonka ajattelin meille tilata yhteen paikkaan. Teillä näyttää tuo hyllykin paljon paremmalta ko kuvastossa :) Kuvaston kansikin oli aivan ihana, onhan siinä lemppari astiani ja monta kivaa juttua+ värimaailma joka mielytti silmääni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä Hobby Hallin metalliset kalusteet viehättävät itseänikin kovin. Ehkäpä juuri siitä syystä, että olen vuosia kuolannut kaikenlaisia House Doctorin vastaavia häkkyröitä. Niitä ja minua on erottanut ainoastaan aika suolainen hintalappu ;)

   Delete
 2. Ihan kiva stailaus mutta sanoisin että nuo tuolit ainakin näyttävät aika paljon Eamesien DKR-tuolin kopioilta. Toki Eamesien töitä kopioidaan muutenkin mutta että Hobby Hall nyt sitten ilmeisesti myös...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo istuinosa tosiaan muistuttaa hyvinkin paljon Eamsin DKR -tuolia. Olenpa tainnut nähdä jossain kopioitavan myös tuota Eamsille niin tunnusomaista jalkaa, johon onneksi nämä tuolit eivät ole sortuneet. Sanoisin, että juurikin tuo Hobby Hallin metallituolien jalka erottaa nämä ehkäpä juuri siitä aidosta ja alkuperäisestä? Tämä tuolien muotoilu on minusta aina yhtä mielenkiintoinen keskustelunaihe, jos miettii vaikkapa pinnatuolien historiaa :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig