Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 14, 2015

SHAPES | SLIM

Kiitokset kaikille tähän mennessä arvontaan osallistuneille ja kommentoineille. On ollut mielenkiintoista lukea, millaisista blogeista ja jutuista pidätte. Ykköseksi ovat nousseet laadukkaat kuvat, DIY- ja sisustusjutut sekä mielenkiintoinen teksti. Vastauksenne lämmittävät mieltäni kovin. Nuo ovat asioita, joista nautin myös itse ja blogia tehdessäni olenkin yrittänyt tehdä juuri sellaisia juttuja, joita itsekin haluaisin lukea. Olette siis päätyneet siinä mielessä juuri oikeaan osoitteeseen.

Toisaalta, välillä nämä aihepiirit myös rajoittavat aikalailla. Minusta tuntuisi typerältä tehdä juttua aamupalavalinnoistani tai vaatekaapin sisällöstä (kummassakaan ei juuri mitää kehuttavaa), mutta hyvin tehtynä, tämänkin tyyliset jutut saattavat olla hyvinkin laadukkaita ja inspiroivia. Huomaan myös välillä hinkkaavani jonkun jutun tekemistä turhankin pitkään. Sellainen rento spontaanius voisi vierailla välillä myös tässä työhuoneessa. Aamiaisjuttuni saattaisi tosin jäädä aika köyhäksi. Kuvaan pääsisi muumimukillinen tavallista suodatinkahvia ja Alepasta kiireellä töiden jälkeen ostettu croissant.

Noiden aikaisempien (pois lukien vaatekaappini sisältö ja aamiainen) lisäksi vastauksissanne nousi esiin myös kiinnostus tuoteuutuuksia kohtaan. Olen tarkoituksella jättänyt tekemättä tämän kaltaisia juttuja, koska olen pelännyt niiden olevan jotenkin, niin no, liian kaupallisia. Kaupallisia arvontapostauksia olen kuitenkin toteuttanut erittäin mielelläni. Useimmiten näistä ei itselle ole juuri muuta hyötyä, kuin että saa palkita lukijoita elämyksillä ja asioilla, jotka ovat myös omaan makuun.

Olen myös julkaissut hyvin vähän toisten kuvia. Tänään teen asiassa nyt kaksinkertaisen poikkeuksen ja haluan samalla kertoa myös yhdestä tuoteuutuudesta (ilman kaupallista yhteistyötä). Kotimaisia sohvia valmistava Shapes julkaisi hiljattain elokuun uutuussohvansa, joka on syntynyt yhteistyössä suunnittelija Jaakko Mäntylän kanssa. Arvanette varmaan, miksi juuri tämä sohvamallisto puhuttelee minua erityisesti. Lisäksi sain tuosta kuvasta taas roppakaupalla inspiraatiota kotimme sohvahankinnan jouduttamiseksi. Kyllähän nuo kelpaisi aika passelista tähän tilaan.

Kuva: Studio Koskinen Rantanen
SHARE:

2 comments

  1. Upean väriset sohvat, jotka sopivat täydellisesti betoniseinän kanssa! Ja musta täydentää komboa tuoden syvyyttä kokonaisuuteen. Wau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pidän myös kovin kontrastista, joita tilaan tuovat nuo tummat huonekalut sekä betoniseinää vasten oleva vaaleanharmaa sohva. Vielä ripaus puuta ja kombo olisi just eikä jetsulleen minun makuun :)

      Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig