Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 7, 2015

HDW ON JÄLLEEN TÄÄLLÄ!

Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week on jälleen täällä. Harvoin täytän kalenterini ääriään myöten viikon osalta (tai harvoin se edes täyttyisi), mutta tällä viikolla tätä tyttöä viedään sitten koko vuoden edestä. Listasin alle tapahtumat, joihin ajattelin itse viikon aikana suunnata. Listasta uupuu viime viikonloppuna ollut Design Market, jonne en vielä toistaiseksi ole kertaakaan "uskaltautunut" syystä että ajatuskin valtavasta hallin poikki vellovasta laumasta ahtaiden myyntipöytien ympärillä ahdistaa. Design Marketissa piipahtaneet: onko ahdistuksellani mitään todellista pohjaa vai olenko tempaissut tämän ajatusmörkylin ihan tuulesta?

9.-13.9. L3 Muotoilumakasiini
Festivaalin uusi päätapahtumapaikka Jätkäsaaressa esittelee noin 40 suomalaista ja kansainvälistä designin huippubrändiä ammattilaisille ja suurelle yleisölle. Mukana on myös erikoisnäyttelyitä, jotka esittelevät oppilaitosten, opiskelijoiden, kansainvälisten yhteisprojektien ja Helsinki Design Weekin yhteistyökumppanien osaamista. L3 Muotoilumakasiinin lavaohjelma keskittyy viiden päivän ajan muun muassa tulevaisuuden kaupunkeihin, tuotteisiin, työhön ja tekemiseen.

9.–13.9. Habitare 
Habitare-tapahtumakokonaisuus on yhdistelmä designia, huonekaluja, valaisimia, vintagea ja antiikkia sekä vanhaa ja uutta taidetta.

9.9. Showroom Walk
Valmistajat ja showroomit avaavat ovensa alan ammattilaisille ja muotoilusta kiinnostuneelle yleisölle. Luvassa inspiroivia uutuuksia ja erikoisohjelmaa 11 showroomin verran.

11.-12.9. Design Stop
Sisustusmyymälät ympäri Helsinkiä kutsuvat kuluttajat inspiroitumaan syksyn uutuustrendeistä julkkisvieraiden, lanseerausten ja erikoistarjousten saattamana.

12.-13.9. HDW Lasten viikonloppu
Lasten viikonlopussa on tarjolla muotoilu- ja arkkitehtuuriaiheista tekemistä koko perheelle lähes 20 työpajan verran aina rakentamisesta teknologiaan ja kattauksien suunnitteluun. Little Marketissa on myynnissä lapsille suunnattuja syksyn uutuusmallistoja suomalaisilta ja virolaisilta muotoilubrändeiltä.

Löytyikö näistä yllä olevista mahdollisesti myös joku sinua kiinnostava tapahtuma?

P.S. Vallila avaa tiistaina 8.9. kivijalkamyymälän Helsingin keskustaan. Jaossa lahja 80 ensimmäiselle avajaisviikon tiistaina ja lauantaina.


Helsinki Design Week has over 200 events spreading across Helsinki. See how to find the main venues.
SHARE:

4 comments

 1. Piipahdin Design Marketissa ensimmäistä kertaa. Tapahtuma muuttui 'hallin poikki vellovaksi laumaksi' aika pian, varsinkin, kun ulkona alkoi sataa kaatamalla. Vaikka visiitti jäi ahtauden takia lyhyeksi niin täytyy sanoa, että tosi hienosti järkätty tapahtuma muuten. Jotain tällaista kaipaisin Kuopioonkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava kuulla, että valtavasta väentungoksesta huolimatta tapahtuma oli hienosti järjestetty. Ehkpä uskaltautuisin tutkailemaan myyntipöytiä seuraavan kerran. Todella kernaasti tulisin myös Kuopioon vastaavaan tapahtumaan, joten Kuopiolaiset ohoi, ei kun järjestämään!

   Delete
 2. Minun oli tarkoitus käydä Design Marketissa, mutta flunssa jarrutti menohaluja. Ehkä sitten ensi kerralla. Habitare ja Showroom Walk ovat kalenterissa, pitää kuitenkin katsoa miten tämä tauti etenee. Ainakin Habitare on must, saa nähdä millaisessa lääketokkurassa minut sieltä löytää :) Ajattelen positiivisesti ja päätän olla kunnossa, viimeistään viikonloppuna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti tauti on jo selätetty ja olet päässyt nauttimaan aurinkoisen Helsingin mitä huikeimmasta tapahtumaviikosta? Itse olen jo pyörähtänyt L3 muotoilumakasiinissa (suosittelen!) sekä Habitaressa ja PEFC:n järjestämällä puutyötunnilla. Tänään taas mennään :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig