Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 4, 2015

VÄHÄN VAJAA

Eteinen on tällä hetkellä kotimme murheenkryyni. Tila on suuri ja valoisa ja liukuovien taakse mahtuu todella mukavasti rompetta. Eli siis kaikin puolin täydellinen ja suht toimiva paketti. Murheenkryynin tilasta tekee tuo kaksi ja puolimetrinen seinänpätkä, johon olen jo pidemmän aikaa kaipaillut senkkiä. Sellaista säilytyskalustetta, joka kätkisi sisuksiinsa postilaatikosta kulkeutuvat mainokset (laskut), avaimet, kännykän laturit ja kaiken sellaisen sälän,  joka laskeutuu tuohon keittiön tasolle. Seinään nojailee taasen sellaiset tavarat, jotka ovat joko tulleet ovesta sisään ja joita en ole vielä vaivautunut kuljettamaan syvemmälle taloon tai jotka ovat matkalla ovesta ulos.

Haaveideni senkki olisi vanha. Tai ainakin pikkuisen vanhempi kuin minä. Ikähaarukka saisi olla siinä plus 60 vuotta. Olen nähnyt täydellisen yksilön yhden studion keittiössä ja tämän jälkeen mikään muu senkki ei ole enää tuntunut yhtään miltään. Suhteemme jää todennäköisesti ikuisesti kaukorakkaudeksi, ellei maailmankaikkeuden myötämielisellä avustuksella tiemme jälleen jostain syystä kohtaa.

Sitä ennen laulan joka ikinen siivouspäivä saman valitusvirren ja sullon kaiken tasoilla pyörivän sälän keittiönkaappeihin. Tuossa siivouksessa ei ole vain mitään logiikkaa ja arvatkaa vain onko minulla kaikki tavarat aina kroonisesti hävöksissä. Tai no, löytyyhän ne lopulta, mutta arvatenkin lompakon oikeaoppinen säilytyspaikka ei ole jääkaapissa. Tästä tapahtumasta syytän tosin jotain ihan muuta, kuin vajavaisia siivoustaitojani..

Remmit | by Lassen
Julisteet | The Poster Club
Matto | Ellos
SHARE:

10 comments

 1. Nuo senkit on vaarallisia, niiden päälle kertyy aina liikaa tavaraa ja ainakin meillä kaikki sellainen turha romu :D

  Vanha senkki sopisi tuohon todella hyvin! Minusta teillekin sopisi kivasti myös tuollainen Lundian fuuga minkä saa koota mieluisekseen. Tässä meidän versio, olen tykännyt kovasti!
  http://eeviskainen.blogspot.fi/2014/10/lundia-fuuga.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olenkin ihaillut noita teidän Fuugia useaan otteeseen! Ja totta, mikäli tuossa eteisessä olisi senkki, muuttaisi romuläjien paikka todennäköisesti vain osoitetta tai vielä todennäköisemmin tavarat kertyisivät sekä keittiön tasoille että senkin päälle.. Mutta senkin uhalla se senkki on saatava :D

   Delete
 2. Meillä laskut, avaimet jne löytävät kätevästi paikkansa eteisen liukuovikaapin takaa hyllyltä. Vaikka senkin löytäisitkin, siinä olisi hyväksi todettu paikka piilottaa kaikki mitä ei halua nähdä pöydillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten en ole edes tullut ajatelleeksi, että voisimme säilyttää noita tasolla ajelehtivia tavaroita liukuovikaappien takana. Siellä olisi noille juuri sopiva joutilas hylly, joten lämmin kiitos vinkistä!

   Delete
 3. Eteisen sisustus on aina yllättävän hankalaa - toivottavasti unelmien senkki löytää tiensä teille. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli tila sitten pieni tai suuri, aina tuntuu löytyvän haasteita :)

   Delete
 4. Pienellä sälällä on taipumus vaeltaa aina sellaiseen paikkaan, johon niitä ei ole suunniteltu. Oon yrittänyt kehittää vuosien varrella jos jonkinlaista säilytyspaikkaa/laskutasoa niille, mutta keittiön taso vetää niitä puoleensa magneetin lailla. Käsittämätöntä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on juuri se minunkin pelkoni, että senkistä huolimatta ne tavarat ajelehtivat joka tapauksesssa keittiön tasoilla :D

   Delete
 5. Oho.Laitoin sitten miehen tililtä viestin :D noh..

  ReplyDelete
 6. Voisitko kertoa tuon betonilattian plussat ja miinukset?Osaatko kertoa et millaisiin kohteisiin semmosen pystyy laittaa kun kuitenkin luulis olevan painavaa...Nii ja onko teillä lattialämmitys vai onko se kylmänä?

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig