Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 8, 2015

HIMMEE DISCOUNT CODE

Himmee Toad Table tai Toad 1up Tablen arvonta on päättynyt ja tällä kertaa arpaonni suosi kommenttia numero 8:

"Lukijatutkimukseen vastattu. Valintani olisi Toad-table. :) - Anu"

Mikäli jäit mahdollisesti pohtimaan valaisimen hankkimista, aukeaa nyt ainutkertainen tilaisuus ostaa oma tulevaisuuden klassikkosi Himmeeltä. Himmee tarjoaa nimittäin kaikille Mustan oven lukijoille -15% alennuksen koko valikoimastaan.  

-15% alennuksen saat Himmeen verkkokaupasta kampanjakoodilla mustaovi.
Tarjous on voimassa sunnuntaihin 18.10.2015 asti.

Himmee lamps are Finnish designed and handcrafted without compromise. Now you have an unique opportunity to have your own design lamp from whole Himmee selection with -15% discount. Discount -15 % to Himmee webstore is valid until 18.10.2015 with the code mustaovi.

*Himmee discount code toteutettu yhteistyössä Himmeen kanssa.
SHARE:

13 comments

 1. Arpaonnea ei minulla ole, joten alennuskoodeille peukku!;) (oikeasti en muista koskaan voittaneeni mitään arvonnoissa:)) kauniit kuvat ja stailaukset myös tosi jees!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvontoja tulossa varmasti jatkossakin (täytyy vaan valita vieläkin huolellisemmin yhteistyökumppanit tässä asiassa!). Kauniita kuvia ja stailauksia tulossa takuuvarmasti :)

   Delete
 2. Totta kai kiva arvonta on aina yrittämisen arvoinen, mutta kaikkein eniten saan mielestäni irti esimerkiksi stailausyhteistyöpostauksista (heh, onpa yhdyssana...), joissa on laadukkaat kuvat. Ei siis pelkkiä katalogikuvia kollaasina, vaan tuotteita ihan fyysisesti kodissa, käytössä. Niistä pulppuaa isoin inspiraatio :) mielestäni esimerkiksi Valkoisen Harmajan Suvilla on ollut monia mielenkiintoisia yhteistöitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitetaanpa nuo stailausyhteistyöpostaukset korvan taakse. Näitä en varsinaisesti ole vielä juurikaan tehnyt vaikka myös itse pidän niistä erityisen paljon!

   Delete
 3. Tuo lamppu on kaunis ja yksinkertainen. Voisin ottaa meille myös tuollaisen. Peikonlehti on niiiiiin kaunis viherkasvi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peikonlehdessä on sellaista mukavaa retrohenkeä, joka sopii täydellisesti yhteen tuon lampun ja kaapin kanssa :)

   Delete
 4. Stailauspostaukset ja ale koodit itsellesi oikeasti kiinnostavien ja omaan sisustustyyliisi sopivien tahojen kanssa, eikä vain kaupallisessa mielessä tehdyt, joista paistaa läpi kaupallisuus ja poiketaan blogin tyylistä. Eikä vain yhteistyöpostauksia tai alkaa blogi tuntua persoonattomalta. Aiotko muuten valottaa lukijatutkimuksen tuloksia täällä? T. Toinen anonyymi, joka ei voita arvonnoissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pyrin valitsemaan todella huolella juuri tyyliini ja blogiini sopivat yhteistyökumppanit. Tästä syystä niitä on myös aika harvakseltaan. Minusta on ihana tehdä stailauspostauksia ja mukava kuulla, että ne myös kiinnostavat ja inspiroivat. Lukijatutkimuksen tulokset aion julkaista!

   Delete
 5. Hei, oli ihan supersiistiä nähdä taas. Blogissani olisi sulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/10/kotini-lempinakyma-olohuone.html

  ReplyDelete
 6. Toivottavasti voit hyvin, Maja. <3

  Minäkin haastoin sut: http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2015/11/mannaviikot-alkoivat-nyt.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt voin paremmin kuin aikoihin! Täytyypä palata näihin haasteisiin. Esimerkiksi yksi Tampere-juttu on pahasti rästissä ;)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig