Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 7, 2015

MINUN IITTALA + ARVONTA

Viimein pääsen esittelemään teille ilolla ja ylpeydellä tekemäni kampanjakuvat yhteistyössä Iittalan* kanssa. Iittalan syksyn 2015 sisustusuutuudet ovat jo jonkin verran vilahdelleet mainonnassa ja blogeissa: oheiset kuvat ovat tulkintani siitä, miten skandinaavisen yksinkertaiset, leikkisät ja käytännölliset tuotteet näkyvät meidän kodissamme.

Aalto+Aalto:n suunnittelemat vaneriset Vakka-säilytyslaatikot saivat paikan 70 cm syviltä keittiöntasoiltamme. Niihin saa sujautettua siististi kaikenlaista, mitä keittiössä nyt kädenulottuvilla ikinä tarvitseekaan. Pidän myös kovasti vanerin tuomasta lämmöstä valkoiseen keittiöömme.

Ilkka Suppasen Iittalalle* suunnittelema Kaasa-kynttilälyhty on tämän syksyn uutuus. Kaverikseen Kaasa sai Magnus Pettersen suunnitteleman, sävymaailmaltaan yhteneväisen Leimu-valaisimen. Molemmat yhdessä tai erikseen luovat makuuhuoneeseen iltaisiin sopivan pehmeän valaistuksen.

Tämän syksyn ehkä yksi mielenkiintoisimmista Iittalan* uutuustuotteista on Plektra-jakkarat (suunnittelija Ineke Hans). Meillä Plektrat toimivat juuri sopivan kokoisina ja korkuisina yöpöytinä niin makuu- kuin vierashuoneessakin.

Yksinkertaisen kaunista skandinaavista muotoilua edustavat Ruutu-maljakot (suunnittelijat Erwan ja Ronan Bouroullec) ovat syvyydeltään juuri sopivia kapeille ikkunasmyygeillemme. Tuo lasimaljakoiden läpi piirtyvä aamuinen valo on jotain niin pakahduttavan kaunista, että unohdun tuijottelemaan Ruutuja niin, että aamukahvi jäähtyy kupissa.

Minusta on mukava ajatus, että sisustustyyli ja kotona esillä pidettävät esineet ilmaisevat persoonaa siinä missä pukeutuminen ja puheenaiheetkin. Toivoisin, että kodistamme välittyvä tunnelma olisi samaan aikaan hillityn tyylikäs, mutta kuitenkin luonnonläheinen ja lämmin. Kokeileva, mutta ajatuksella tehty ja järkevä. Samoja piirteitä haluaisin nähdä myös omassa persoonassani. Lopullinen tulkinta toki jää aina katsojalle.

Näiden kuvien tekemisen lisäksi tämän yhteistyön parhainta antia on ehdottomasti se, että Iittala* lahjoitti lukijoilleni arvottavaksi yhden valkoisen Plektra-jakkaran (arvo 289,-). Mikäli mielit jakkaraa omaksesi, jätä tämän postauksen kommenttikenttään viesti, jossa kerrot mikä Iittalan uutuuksista sopisi sinun sisustustyyliisi ja miten ja missä hän tuotetta käyttäisit. Arvonta alkaa nyt ja päättyy su 11.10.

*Minun Iittala on toteutettu yhteistyössä Iittalan kanssa.

EDIT: Plektra-jakkaran voitti Suvi kommentillaan:

Vanerinen Plektra-jakkara saisi arvoisensa paikan eteisessä. Sen päälle olisi helppo laittaa laukku tullessa ja kengät jalkaan lähtiessä.. Toivottavasti arpaonni suosii! :) t. Suvi"
SHARE:

223 comments

 1. Koivunvärisen plektran ottaisin oitis. Olisi varmaan sellainen jokapaikan jakkara. Yöpöytänä, sivupöytänä pikkusohvalle, jakkarana... Mutta kyllä mulle kelpaa valkoinenkin :)

  ReplyDelete
 2. Valkoinen Plektra-jakkara olisi mitä toimivin yöpöytä mulle :)
  nelliina@yahoo.com

  ReplyDelete
 3. Omaan sisustustyyliini sopisi parhaiten juuri tuo Plektra-jakkara, klassinen skandinaavinen muotoilu miellyttää :) omassa kodissani se pääsisi sivupöydäksi eteisen nurkkaan!

  ReplyDelete
 4. Minulla on yksi Ruutu-maljakko, jonka kaveriksi haaveilen yhdestä tai kahdesta muusta Ruudusta. Mutta valkoinen Plektra-jakkarakin mahtuisi vielä sisustukseen! :)

  ReplyDelete
 5. Valkoinen Plekrta sopisi täydellisesti sohvapöytä kokoelmaan

  ReplyDelete
 6. Omat suosikkini ovat tuo Plektra mutta myös Kaasa-kynttilälyhty. Plektra menisi kokonsa puolesta joko sivupöytänä tai istuimena ja sopisi meille esimerkiski makuuhuoneeseen, eteiseen tai olohuoneemme sarjapöytämme kolmanneksi osaksi. Harmaan Kaasan näen taas harmaan Iittalan neilikoilla täytetyn Lantern-vaasin viereen kirjahyllyymme tuomaan ihanaa syksyistä tunnelmaa.

  ReplyDelete
 7. Sisustustyyliini ja kotiini sopisi kaksi Iittalan tuotetta joista molempien hankintaa harkitsen edelleen vakavasti. Nämä ovat Leimu ja Plektra.
  Plektra-jakkarassa on rauhallinen mutta mielekäs muotokieli, joka sopisi skandinaaviseen sisustukseeni täydellisesti. Parhaimmat esineet ja huonekalut ovat juuri sellaisia joissa on villi idea mutta tyylikäs toteutus. Asettelisin jakkaran olohuoneeseen sohvan ja sohvapöydän kaveriksi, lisäpöydäksi tai istuimeksi.
  Leimu on tyylikäs ja vähäeleinen, kaunis valaisin, sen paikka voisi kotonani olla olohuoneessa tai keittiössä senkin päällä. Karu betoni on mitä parhain pari hennolle lasille ja lämpimälle valolle. Leimu on moniin vuosiin ainut valaisin joka on inspiroinut todella!
  Iittalan uutuuksissa on todella hyvä tunnelma. Niissä on sitä jo mainittua luonnonläheisyyttä ja suomalaisuuttakin. Laadukasta muotoilua parhaimmillaan ja loistoveto Iittalalta. Olen todella innoissani uutuuksista! Iittalalle viisi tähteä näistä tuotteista.

  ReplyDelete
 8. Plektra (mikä ihana nimi) haastaa kovasti Artekin jakkaraa.. Ja saattaisi ne sopia yhteenkn, hmmm, pääsispä testaamaan.. :P

  ReplyDelete
 9. Kaasa kynttilälyhty on niin mun makuun pimeneviin syysiltoihin ja plektra jakkara ois just loistava meidän yöpöydäksi kun sellaiset vielä puuttuu! Kaikki värit jakkarasta ovat aivan herkkuja!

  ReplyDelete
 10. Plektra olisi täydellinen täydennys eteiseen, jotta laukkua ei tarvitsisi tiputtaa lattialle sisään tullessa. Nuo harmaat nappulat on kyllä pakko käydä hakemassa, koska ne sopivat messinkisten ja punaisten joukkoon täydellisesti. Sävy on niin kaunis!

  Ihanaa, että Iittala tekee näitä sisustusjuttuja nyt enemmänkin. Moni tuote miellyttää minua suunnatoman paljon, ja viimeisin hankintani onkin ihana kuparinen leimu <3

  ReplyDelete
 11. Koivunvärinen Plektra-jakkara olisi ihana eteisessämme, jossa ei ole tällä hetkellä paikkaa missä laittaisi kengät jalkaansa. Vakka-säilytyslaatikko sopisi keittiöön :) JaanaH

  ReplyDelete
 12. Plektra jakkara olisi kiva pieni sohvapöytä arjessa sekä apuna kemuissa lisäistuimena:)
  teuvo29@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Mukana kivassa arvonnassa ilman muuta! Jakkara on kyllä varmasti monikäyttöinen...meillä toimisi kuistissa, yöpöytänä tai laskutasona lasten valtakunnassa eli yläkerran aulassa :)

  ReplyDelete
 14. Kaasa kynttilälyhtyä olen ajatellut olohuoneen pöydälle! myös Plektra-jakkaraa eteiseen!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  ReplyDelete
 15. Plektra sopisi eteiseemme :) Vakka-säilytsrasia olisi ihana keittiössä. JaanaH

  ReplyDelete
 16. Vakka-säilytyslaatikosta haaveilen. Plektra jakkaralle olisi paikka eteisessä tai makuuhuoneessa:). Niin kaunis koti teillä!:) -Jenni

  ReplyDelete
 17. Iittalan uutuuksista minua kiinnostaa eniten juurikin Plektra jakkara. Se olisi upea yöpöytä!
  sannamiettinen (at) luukku.com (ilman välejä)

  ReplyDelete
 18. Plektra on suosikkini, mutta kyllä Ruudutkin yrittävät flirttailla kovasti. Valkoista plektraa sovittelisin yöpöydäksi, ja uskon sen pääsevän oikeuksiinsa puista seinää vasten.

  palasaaristoa(at)gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valkoinen Plektra on aivan ihana ja sopisi täydellisesti rakenteilla olevaan valkoiseen puutaloon joko yöpöydäksi tai suurien pieniruudukkoisten ikkunoiden kaveriksi olohuoneeseen!

   Ihana blogi sinulla!!

   #villaolokoti

   Delete
 19. Valkoinen plektra on suosikkini ja antaisin sen tyttärelleni. Muusikon tyttärelle se sopisi hyvin niin nimensä kuin myös muotonsa puolesta. Ps. Kauniita kuvia! Heidi

  ReplyDelete
 20. Aivan huikeat kuvat jälleen kerran! Tuo plektra juurikin puunvärisenä on suosikkini. Sijoittaisin sen olohuoneeseen tasoksi ja ehkä joskus kiikuttaisin myös makkariin yöpöydäksi!
  Sini
  kaikkimitaolen@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Kerrassaan upeita kuvia!! Plektra jakkara pääsisi meillä toimittamaan yöpöydän/sivupöydän virkaa. Toivottavasti onnetar suosii 😊 e.viinikangas@hotmail.fi

  ReplyDelete
 22. Tuo plektrajakkara sopisi kyllä juurikin yöpöydäksi!:)
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Leimu <3 Kyllä se niin kaunistaisi olohuoneen sivupöytää ja samalla saisimme kaipaamaamme kivaa tunnelmavaloa :)

  ReplyDelete
 24. Valkoinen Plektra sopisi kotiini pehmeän muotonsa ja käytännöllisyytensä ansiosta. Käyttäisi. plektraa keittiöjakkarana, yöpöytänä ja vierasistuimena - pieneen kotiin kuin sopii ainoastaan monitoimitavaroita.

  ReplyDelete
 25. ihana, harmoninen värimaailma. tykkään kuvien rauhallisesta tunnelmasta.

  Valitsisin Plektran; jakkaroita ei kai ikinä voi olla liikaa.Sille olisi käyttöä kukkapöytänä, istuimena, sivupöytänä, yöpöytänä... helppo siirrellä huoneesta toiseen tarpeen mukaan.

  ReplyDelete
 26. Plektra on suosikkini ja se tulisi meidän uuteen taloon takan edusjakkaraksi. Käyttöönhän se on tehty eikä vain katseltavaksi. Hannele

  ReplyDelete
 27. Kaikki Iittalan tavarat sopivat sisustukseeni, sillä yritän hankkia aina kotimaista ja Iittalan tuotteet ovat kauniita ja tyylikkäitä. Olen oikein ihastunut Vakka -laatikoihin ja Leimu -valaisimiin.

  ReplyDelete
 28. Ruutu-maljakot ja Kaasa-kynttilälyhdyt maanläheisistä väreissä suosikkejani. Myös vakka-laatikot, mitä enemmän niitä näen. Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 29. Pienempi Leimu-valaisin on mun haavelistalla. Kaunis muotoilu, betoni tuo ihanaa vastapainoa muuten niin eleettömään valaisimeen.

  ReplyDelete
 30. Ehdottomasti mielisin Vakka laatikoita ja Leimu valaisinta :)
  Mukana siis tämän ihanuuden arvonnassa
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 31. Vakka vanerilaatikko ja plektra jakkara ovat suosikkejani!
  Molemmille löytyisi paikka olohuoneesta. Vanerilaatikko kätkisi sisälleen joko kauneimmat sisustuslehdet tai kutomis/virkkuutarvikkeet!💝 jakkara toimisi sohvapöytänä!

  ReplyDelete
 32. Niin paljon kaikkea ihanaa... Ruutu-maljakko, harmaa Nappula... Valkoinen Plektra olisi myös niin ihana!
  -Jutta-

  ReplyDelete
 33. Leimusta olen kauan haaveillut ja sellaisen laittaisin jouluksi valmistuvaan uuteen keittiöön. Talviaamuina Leimu ilahduttaisi hämäryyden keskellä.

  ReplyDelete
 34. Plektra jakkara varmaan löytäisi paikkansa kodistamme. Kaasa kynttilän toisen voisin kotiutta kotiimme.

  ReplyDelete
 35. Siis mun tyyliinhän sopisi nuo kaikki! :D mutta jos joku pitäisi valita, niin se olisi varmasti tuo harmaa Leimu, joka pääsisi todennäköisesti olohuoneen hyllylle luomaan pehmeän tunnelmallista valoaan <3

  ReplyDelete
 36. Tuo valkoinen Plektra sopisi kyllä täydellisesti pieneksi sivupöydäksi olohuoneeseen! :)

  ReplyDelete
 37. Harmaa Leimu on ollut minunkin ostolistalla jo pitkään! Sijoittaisin sen valkoisen tv-tason päälle tuomaan tunnelmaan pimeisiin syysiltoihin. Valkoinen Plektra on myös aivan ihana!

  ReplyDelete
 38. Leimu-valaisin ehdoton suosikki, paikka löytyisi varmasti joko makkarista tai olohuoneesta!
  henriikka6@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Iittalalla on kyllä kaikki omaan tyyliini sopivia. Olen noita Vakka-säilytyslaatikoita ihastellut jo pidemmän aikaa. Säilytystilaa ei voi olla liikaa:) tuo koivuinen Plektra on ihana!

  ReplyDelete
 40. Harmaa Leimu on ollut minunkin ostolistalla jo pitkään! Sijoittaisin sen valkoisen tv-tason päälle tuomaan tunnelmaan pimeisiin syysiltoihin. Valkoinen Plektra on myös aivan ihana!

  ReplyDelete
 41. Iittala on ollut aina ehdottomasti lempparituotemerkkini ja voisin kotiuttaa kaikki heidän tuotteensa. Tämän vuoden tuotteista minun lemppariksi onm kuitenkin noussut Plektra-jakkara. Yksinkertaista skandinaavista muotoilua <3 Sopii ihan mihin tilaan tahansa.

  ReplyDelete
 42. Iittalalla on monta mieleistä, harmaa Leimu-valaisin ois nyt paras, valaisemaan syksyn pimeydessä.
  satu.mustonen(at)telemail.fi

  ReplyDelete
 43. Korkea Ruutu-maljakko sopisi kivasti vaikka keittiön pöydälle. Valkoisen Plektran ottaisin myös mielelläni kotiini!

  ReplyDelete
 44. Vakka-säilytyslaatikko houkuttelisi. Myös Plektra-jakkaralle löytyisi uutena yöpöytänä makuuhuoneesta.
  riikka.s.turunen ( at ) gmail.com

  ReplyDelete
 45. Plektra-jakkara on yksi suosikeistani <3 Menisi monessa; yöpöytänä (uupuu) tai sivupöytänä olkkarissa (uupuu;), myös tuolina eteisessä jne. Parhaita sisustustuotteita onkin nää monikäyttöiset, ja silti silmää miellyttävät :)
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  ReplyDelete
 46. Niin paljon kaikkea ihanaa.. Puisena tuo jakkara meille ois aivan ihana.

  ReplyDelete
 47. Lantern (mattavalkoinen) valaisin on yksi suosikeistani. Nyt kun on pimenevät illat, olisi lamppu ihana esim. ruokatilassa.

  ReplyDelete
 48. Valkoinen Plektra näyttäisi upealta meillä vanerista sängynpäätyseinää vasten! :) eliixa_(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 49. Vakka on ollut haaveissa, ja myös juuri Plektra yöpöydäksi. Kaksinkertainenilo(at)gmail.com

  ReplyDelete
 50. Plektra tietenkin ja olisi esim sivupöytänä olohuoneessa 😊
  -innooni
  (n_inka@hotmail.com)

  ReplyDelete
 51. Jakkara sopisi apupöydäksi työhuoneeseeni.
  karhuoja@gmail.com

  ReplyDelete
 52. Aikku10
  Valkoinen Plektra jakkara olisi ihana eteisessä kun laittaa kenkiä jalkaan niin olisi hyvä siihen istahtaa.

  ReplyDelete
 53. Plektra-jakkara yöpöytänä olisi todella kaunis! erika.naykki(at)gmail.com

  ReplyDelete
 54. Plektra sopisi yöpöydäksi! Leimu-valaisinkin olisi kiva!

  ReplyDelete
 55. Plektra olisi ihana!! ❤️

  ReplyDelete
 56. HennaH
  Valoinen Plektra jakkara yöpöydäksi minulle itselle. Makuuhuoneessa on valkoista ja harmaansävyjä sisustusväreinä.

  henna.holappa1@luukku.com

  ReplyDelete
 57. Plektraa toivon 😌❤️ T Ella Honkanen

  ReplyDelete
 58. Peppinen
  Nyt uupuu toinen valkoinen Plektra jakkara, yksi jo mutta toisellekin olisi käyttöä.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  ReplyDelete
 59. No onhan tuo plektra kaikista ihanin, yöpöydäksi varmaan. Tai sivupöydäksi nojatuolin viereen.

  ReplyDelete
 60. Nämä Iittalan uutuudet eivät pettäneet taaskaan. Valkoinen iso vakka on ollut haaveissa pitkään olohuoneen säilytyskalusteena. Valkoinen Plektra sopisi täydellisesti eteiseen tuomaan laskutilaa ja helpottamaan pukeutumista. Ihana arvonta! Kati / katijkallio@gmail.com

  ReplyDelete
 61. Tuo Plektra tulisi ehdottomasti olohuoneen uunin eteen! Vakkaa olen suunnitellut eteiseen pipopiiloksi. Nappuloita haluaisin kerralla heti paljon. Iittalalla on nykyään niin paljon ihanaa haluttavaa.

  UllaKoo

  ReplyDelete
 62. Plektra jakkara valkoisena sivupöydäksi. Harmaa Leimu on vienyt sydämeni myös, minkä sijoittaisin olohuoneeseen. 💜 reetu84@hotmail.com

  ReplyDelete
 63. Plektra-jakkarasta olen haaveillut, olisi täydellinen meidän juuri remontoidun asunnon eteiseen!

  ReplyDelete
 64. Tykkään hurjasti Plektra-jakkarasta. Se sopisi hienosti olohuoneen nojatuolin viereen laskutasoksi. -Anu (markkanen.anu@gmail.com)

  ReplyDelete
 65. Plektra-jakkara sopisi täydellisesti meidän eteiseen. (suvi.eskola(at)fimnet.fi)

  ReplyDelete
 66. Kaasa-kynttilälyhty olisi ihana. Sopis moneen eri paikkaan. Maria

  ReplyDelete
 67. Plektra-jakkara on upea ja sopisi meille melkein joka huoneeseen! Ihanasti olet stailannut oman kotisi Iittalan upeilla tuotteilla!
  -ellu.

  ReplyDelete
 68. Matala keltainen Plektra sopisi esikoiselle yöpöydäksi :)

  ReplyDelete
 69. Plektra-jakkaraa olen kaivannut keittiöömme jo tovin että ylettäisin yläkaappeihin paremmin, toisena vaihtoehtona minulla on ollut Artekin Pirkka-jakkara enkä ole näiden kahden välillä osannut päättää että nytpä ratkeaisi sekin! (000jkj000@Gmail.com)

  ReplyDelete
 70. Kyllä tuo Plektra sopisi meille vaikka apupöydäksi sohvan viereen, yöpöydäksi, eteiseen - melkein mihin vaan.

  ReplyDelete
 71. Mielettömän kauniit stailaukset ja kuvat! Sinä se osaat :)
  Ruutu-maljakot ovat alkaneet puhutella yhä enemmän. Ne toimisivat rentona asetelmana harmaan vitriinimme päällä.
  Mukana arvonnassa! viiu@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. Minä laittasin plektran joko yöpäydäksi makkariin tai lisätuoliksi keittiöön
  Kiva arvonta!
  kkallio76 @gmail.com

  ReplyDelete
 73. Plektra-jakkara sopisi makuuhuoneeseen hienosti.
  Arvonnassa mukana.
  h.jantti@hotmail.com

  ReplyDelete
 74. Juurikin tuo Plektra-jakkara olisi tosi mieleinen. Aika monta käyttötarkoitusta sille keksin yhdeltä istumalta :)

  Ripi
  ripi@hotmail.fi

  ReplyDelete
 75. Leimu-valaisimen sijoittaisin syvälle ikkunalaudalle makuuhuoneeseen luku- ja tunnelmavaloksi!!
  Mukana ollaan!
  jenniina.kaarivaara@gmail.com

  ReplyDelete
 76. Plektra-jakkara toimisi kivasti itselläkin yöpöytänä tai vakka-säilytyslaatikot samaan tapaan omassa pikkukeittiössäni! Säästyisi enemmän pöytätilaa niiden avulla.

  ReplyDelete
 77. Koivun värinen plektra sopisi täydellisesti meidän kotiin! etulamaria@gmail.com

  ReplyDelete
 78. Koivuinen Plektra-jakkara olis niin hyvä yöpöytä meille, tarvittais vaan yks. Myös Ruutu-maljakot on mun haavelistalla, minkä värisenä vain ottaisin oitis!
  jasmiinakk@gmail.com

  ReplyDelete
 79. Valkoiset Plektra-jakkarat sopisivat meille yöpöydiksi. Mukana arvonnassa! Elisa
  elisa.korniloff@gmail.com

  ReplyDelete
 80. Ihana Plektra-jakkara sopisi täydellisesti vastaremontoituun eteiseen. :)

  Terkuin
  Anne
  anne.k.saari(a)gmail.com

  ReplyDelete
 81. Voisin valita vaikka kaikki tuotteet ja niille olisi myös käyttöä!
  kristiina.ruohonen@hotmail.com

  ReplyDelete
 82. Plektra on suosikkini ja se tulisi sivupöydäksi olohuoneeseen.
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
 83. veera.tolonen@espoo.fiOctober 07, 2015

  Plektra valkoisena yöpöydäksi

  ReplyDelete
 84. Kaikkihan nuo kelpaisi. Plektra sopisi olohuoneeseen laskutasoksi, näppärän kokoinen siirrettäväksi tarpeen mukaan. Vakka-lokerot voisi toimia seinään kiinnitettynä vaikka työpöydän yhteydessä.

  ReplyDelete
 85. Ihania kuvia. Iittalan uutuudet on niin herkkuja. Eniten kuolaan juuri plektraa yöpöydäksi.

  ReplyDelete
 86. Tykään kyllä noista monistakin, mutta ihastuin kuvissasi tuohon keltaiseen jakkaraan. tiina.ylisirnio(at)gmail.com

  ReplyDelete
 87. Kaikkihan nuo on ihania, mutta vakkalaatikot on mun suosikkeja. Ne käy vaikka mihin tarkoitukseen. Lasten junaradan osat saisi niihin kivasti jemmattua. Makkarissa on selvä optio toiselle yöpöydälle ja Plektran kelpuuttaisin siihen hommaan kermaasti.

  ReplyDelete
 88. Vanerinen Plektra-jakkara saisi arvoisensa paikan eteisessä. Sen päälle olisi helppo laittaa laukku tullessa ja kengät jalkaan lähtiessä.. Toivottavasti arpaonni suosii! :) t. Suvi
  suviviitasaari@gmail.com

  ReplyDelete
 89. nuo kaikki sopisivat meille, jakkara ja valaisimet ennen kaikkea :)
  sipsi@iki.fi

  ReplyDelete
 90. Suosikkini on Kaasa-kynttilälyhty, sopisi ihanasti olohuoneen pöydälle. :) Ihanan yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Plektra on myös tosi hieno!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 91. Vakka-laatikot viehättäis, plektrakin piristäis.

  Tii

  ReplyDelete
 92. Kaasalyhty olisi ihana olohuoneessa tunnelmanluojana!

  ReplyDelete
 93. Kaasa-kynttilä lyhty kelpais pimenevään syksyyn!
  Kauniita kuvia!
  Heidi K.

  ReplyDelete
 94. Leimu-valaisin, joka koristaisi kauniisti vierashuonettamme.
  MarianneK

  ReplyDelete
 95. Leimu <3 olkkariin paraatipaikalle :)

  ReplyDelete
 96. Leimu <3 olkkariin paraatipaikalle :)

  ReplyDelete
 97. Kyllä tuo valkoinen Plektra-jakkara voisi tulla meille ja juuri yöpöydäksi makkariin tai sitten lisätasoksi olkkariin :-)

  ReplyDelete
 98. Kaasa kynttilälyhty lämmittämään yksiötäni leveälle ikkunalaudalleni!

  Natalia

  ReplyDelete
 99. Leimu olisi ihana :) -Suvi N / suvimar@suomi24.fi -

  ReplyDelete
 100. Koivuinen plektra olisi just sitä mikä lämmittäisi sydäntä eniten ^^ jenni.korelin@msn.com

  ReplyDelete
 101. Kaasa kynttilälyhty on suosikkini. Haluaisin sen tunnelmanluojaksi olohuoneeseen.

  ReplyDelete
 102. Ruutu-maljakot! <3 t. Marianna mirkku.m(at)suomi24.fi

  ReplyDelete
 103. Plektra olisi oivallinen eteiseemme, valkeana ehdottomasti! akangasmaa@gmail.com

  ReplyDelete
 104. Ehdottomasti Plektra jakkara. Sivupöydäksi se meille päätyisi :) ps. Nämä ovat muuten parhaat kuvat mitä olen nyt nähnyt tässä Iittala -kampanjassa! Loistavaa työtä :)

  ReplyDelete
 105. Olemme juuri viimeistelemässä keittiöremonttia ja vakka-laatikot sopisivat inspiraatiosi myötä meillekin mainiosti!

  ReplyDelete
 106. Plektra ois tosi kiva, käyttöä monenlaista... Kauniita on Iittalan tuotteet! -sanmarikt.

  ReplyDelete
 107. Meille sopisi harmaat nappulat, kattaisin ne joulupöytään!

  anellein@live.com

  ReplyDelete
 108. Ruutu-maljakot on upeita ja leikkokukkia rakastavalle löytö. Plektraa taas himoitsen eteiseen.

  ReplyDelete
 109. Valkoisen Plektran ottaisin mieluusti sänkyni viereen yöpöydäksi.

  ReplyDelete
 110. Leimu olisi niin ihana!

  ReplyDelete
 111. Plektra voisi mennä meilläkin yöpöytänä. Joko vaneri tai valkoinen saattaisi toimia.

  ReplyDelete
 112. Leimu on ajaton ja niin kaunis valaisin, jonka ottaisin mieluusti koristamaan ja valaisemaan olohuonettani.

  Nina /nina.henttinen@gmail.com

  ReplyDelete
 113. Keltainen plektra-jakkara sopisi meidän makkariin yöpöydäksi. suvi.vikholm(a)luukku.com

  ReplyDelete
 114. Plektra -jakkara on ihana! En vielä tiedä minne sen sijoittaisin, mutta koska kohta lapsi tarvitsee pian oman huoneen ja työhuone pitää pistää pakettiin, uskon että se löytäisi lopulta paikkansa lastenhuoneesta.

  ReplyDelete
 115. Valkoinen Plektra on ollut hankintalistalla! Käyttäisin sitä olohuoneessa. susannawallenius@hotmail.com

  ReplyDelete
 116. Plektra jakkara sopis täydellisesti meidän kotiin ja sisustusmakuun, jakkara kävis niin yöpöytänä kuin laskutasona olkkarissa, tai apupenkkinä eteisessä.

  ReplyDelete
 117. Tykkään kovasti Harmaa leimu valaisimesta. :) /Hanna

  ReplyDelete
 118. Ihana Iittala! Mulla on kolme suosikkia, joista en osaa valita yhtä ykköstä: Kaasa -lyhty, Ruutu -vaasi ja juuri Plektra -jakkara. Ruutu sopisi mainiosti hyllyyn Aalto -vaasien seuraan, Kaasa oikeastaan mihin vain, samoin Plektra. Monikäyttöisiä siis nämä!

  Hennas (hansantola@gmail.com)

  ReplyDelete
 119. Plektra! Yöpöytänä, apupöytänä olohuoneessa, jakkarana kaikenlaiseen kurkotteluun perheen pienimmille - ja lyhyimmille - ja takan ääreen. / Sasi

  ReplyDelete
 120. Ruutu-maljakot olisivat ihanat! Ikkunalaudalla tai pöytään kukille. Tai Vakka keittiöön :)
  riikka.tokola(at)netti.fi

  ReplyDelete
 121. Plektra ja vakka ois mieluisimmat, sais tavaroita kivasti esille ja samalla järjestykseen. :)
  elina.ainas@gmail.com

  ReplyDelete
 122. Siis meillähän kävis nuo kaikki! Taitaa silti tuo jakkara olla kaikkein ihanin. Sopisi niin meidän uuteen kotiin :)

  ReplyDelete
 123. Vakka-säilytyslaatikot olisi mun suosikki. Mulla on pieni arvonta omassa blogissa!

  ReplyDelete
 124. Plektra. Se vain on niin uskomattoman monikäyttöinen ja juuri siitä syystä yksinkertaista, mutta toimivaa designia parhaimillaan.

  ReplyDelete
 125. Valkoinen Plekra-jakkara on todella kaunis! Luultavasti se saisi paikan makuuhuoneeseesta, vähän samaan tapaan kuin sinunkin kuvassasi!

  miianblogi(at)suomi24.fi

  ReplyDelete
 126. Istuksisin plektralla takkatulta sytytellen ❤

  ReplyDelete
 127. Valkoisen Plektran näkisin mielelläni meidän uudessa kodissa. Takan edessä, yöpöytänä missä vain...

  ReplyDelete
 128. Valkoinen plektra-jakkara sopisi todella hyvin yöpöydäkseni, sänky ja muutkin kalusteet makuuhuoneessa ovat valkoisia joten se sopisi joukkoon :)
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  ReplyDelete
 129. Nämä plektrat on kyllä todella symppiksiä! :) Ihana! Oma suosikkini on jakkaran lisäksi ruutu ruutu maljakko ja leimu. Leimulle löytyisi paikka tunnelmallisesta elokuvahuoneestaamme. :)
  Mukana arvonnassa!

  ReplyDelete
 130. Plektra olisi meille tervetullut, olen sitä ihastellut jo aikaisemminkin. Sopisi sekä jakkaraksi kun tarvitaan lisää tuoleja tai sitten tosiaan vaikka yöpöydäksi
  arhippainen@luukku.com

  ReplyDelete
 131. leimu valaisin.
  plektra jakkaran laittaisin yöpöydäksi.
  kikke at live.fi

  ReplyDelete
 132. Tuo Plektra -jakkara sopisi loistavasti yöpöydäksi tai sitten aputasoksi nojatuolini viereen :)

  ReplyDelete
 133. Leimu on upea ja ajaton valaisin. Leikkisän ja näppärän kokoisen Plektran voisi laittaa joka huoneeseen!

  tiina.mari.koo (at) gmail.com

  ReplyDelete
 134. Leimu valaisin on valtavan kaunis. Sille olisi montakin otollista paikkaa kodissamme.
  - Katariina

  ReplyDelete
 135. Plektra valkoinen. Sopisi sivupöydäksi sohvan viereen. :)

  ReplyDelete
 136. Muutimme juuri mieheni kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme. Omaa asuntoa haluaa sisustaa ihan eri tavalla kuin aikaisempia vuokraluukkuja. Meiltä puuttuu vielä monta asiaa, mutta yksi asia puuttuvien listalla on esimerkiksi yöpöydät. Olin ajatellut plektra-jakkaroita yöpöydiksi ja iloitsin kun huomasin eilisestä instagram-postauksestasi, että ne sopivat siihen tarkoitukseen erinomaisesti. Lisäksi leimu-valaisin on kuumotellut jo pidempään. Sille olisi paikka varattuna olohuoneestamme. tanja.aittoniemi(at)gmail.com

  ReplyDelete
 137. Leimu ruokahuoneeseen, plectra olohuoneeseen.

  ReplyDelete
 138. Aivan upeita kuvia!
  Meillä tuo plektra sopisi hyvin yöpöydäksi makkariin puisena taikka valkoisena. Ihanan simppeli tyyli toisi makkariin rauhallisuutta mukavasti<3

  ReplyDelete
 139. Hei, Haluan osallistua arvontaan :) Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini!! En vain ole vielä malttanut hankkia, vaikka olenkin haaveilut siitä pitkään. Valaisimella olisi meillä lukuisia sijoituspaikkoja, samoin plektralle. Sijoitan leimun makuuhuoneeseemme, tässä arvonnassa voittamani plektran päälle ;) henna.perttula@gmail.com

  ReplyDelete
 140. Jakkara löytäisi meiltä paikkansa ihan varmasti. Ihania kuvia muuten <3. Näitä aina niin lumoutuneena katselen.

  ReplyDelete
 141. Tuo valkoinen Plektra olisi täydellinen yöpöytänä makuuhuoneessa tai pienenä laskutasona sohvan vieressä olkkarissa - mukana arvonnassa siis!
  salla.kivisto(at)gmail.com

  ReplyDelete
 142. Jakkara sopisi parhaiten - yöpöydäksi :)
  marianna1 at luukku.com

  ReplyDelete
 143. Plektra-jakkara löytyisi paikkansa nojatuolin vieressä, jonka päällä voisi säilyttää lehtiä.
  merikukka(a)gmail.com

  ReplyDelete
 144. Plektra-jakkara löytäisi paikan sohvan tai sängyn vierestä. Muitakin ihanuuksia Iittalan uutuuksissa on, ihan valinnan vaikeuteen asti.

  ReplyDelete
 145. Olen samaa mieltä kanssasi - Plektra on mielenkiintoisin. Moni tämän syksyn uutuus tuntuu vähän nähdyltä ja liiankin turvalliselta Iittalalta. Tai sitten en vain ole oikein piensisustaja :) Plektra olisi meillä selkeästi sohvan viereinen apupöytä.

  ReplyDelete
 146. Ihania uutuuksia! Plektra toimisi meilläkin yöpöytänä :)

  ReplyDelete
 147. Leimu valaisin olisi kyllä upea, savun harmaana. Mutta kyllä plektrakin kelpaisi;)

  ReplyDelete
 148. Omaa silmääni miellyttää eniten juuri tuo Plektra-jakkara. Se olisi oiva pikkupöytä olohuoneeseen. Olisipa onni myötä, koska kompaktin kokoiset ja monikäyttöiset (ja nätit!) huonekalut ovat pienen asunnon pelastus.

  Karoliina / papaver(at)luukku.com

  ReplyDelete
 149. Leimu on hieno. Plektra sopisi mainiosti pepun alle, kun kulta soittaa kitaraa :)
  kristapasm(at)gmail.com

  ReplyDelete
 150. Plektra sopisi hienosti Vakan ja Leimun kaveriksi.

  ReplyDelete
 151. Vakkalaatikot sopisivat parhaiten kotiini. Kaksi pinottuna päällekkäin yöpöydäksi. Kaunista!
  Noora
  noosailo@gmail.com

  ReplyDelete
 152. Plektra on osoitus suomalaisesta tyylitajusta. Siksi se sopisi aitiopaikalle olohuoneeseemme!

  ReplyDelete
 153. Plektra sopisi eteiseen ja säilöisi sisäänsä siellä tarpeellisia tavaroita. Myös Kaasa-kynttilälyhty kiehtoo!

  ReplyDelete
 154. plektra sopis meidän eteiseen! mukana arvonnassa siis!

  ReplyDelete
 155. Iittalan uutuudet ovat herkkuja kaikki! Kiehtovin olisi vakkalaatikoista koottu säilytyssysteemi eteiseen. T:Milla

  ReplyDelete
 156. Kaasa-kynttilälyhty viehättää! Mutta kyllä Plektrakin olisi oikein tervetullut :)

  ReplyDelete
 157. Vaikea sanoa kun kaikki on niin kivoja! Plektra-jakkara vaihtelisi paikkaa eteisen ja olohuoneen välillä. Voi kun arpaonni kerrankin suosisi! <3

  ReplyDelete
 158. Leimu-valaisimen sijoittaisin olohuoneeseemme.
  -JennaJe
  jsaariniemi @ hotmail.com

  ReplyDelete
 159. Plektra sopisi meidän olohuoneeseen kaukosäädinten säilytyspaikaksi.

  hippohiiri at gmail.com

  ReplyDelete
 160. Leimu-valaisin sopisi ihanasti meidän saunatupaan :)

  ReplyDelete
 161. leimu on ykkönen. se sopis olohuoneen ritiläpenkille. t. Ulrikai

  ReplyDelete
 162. Oon haaveilu tosta savunharmaasta Leimu-valaisimesta. Se sopiis meille! :) Ihana tuo jakkarakin!
  marjut2005@hotmail.com

  ReplyDelete
 163. Leimu olisi se suurin haave :)

  ReplyDelete
 164. Harmaa Leimu-valaisin olisi niin ihana! Uutuuksista Plektra-jakkara olisi myös aivan ihana ja saisi toimia yöpöytänä.
  annipettinen@gmail.com

  ReplyDelete
 165. Upeita kuvia! Suosikkini, joka on hyvin vaikea valita, on Vakka-säilyttimet. Piilottaisin niihin kaiken pöydillä lojuvan piiloon.

  ReplyDelete
 166. Plektra kutkuttelisi. Harrastan sisustuksessani monikäyttöisiä huonekaluja, ja erityisesti säilytystilaksi muuntautuvat tuotteet otan aina ilolla vastaan. Plektra pääsisi eteiseeni vallilan Kelohonka maton kaveriksi ja saisi toimia samalla hiusharja varastona. :)

  ameochi @ gmail.com

  ReplyDelete
 167. Niin paljon ihanaa, mutta valkoinen Plektra-jakkara sopisi minulle täydellisesti yöpöydäksi uuteen kotiin.
  66aurinkoinen@gmail.com

  ReplyDelete
 168. Keltainen Plektra.Sijoittaisin tämän ihanuuden olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.Ja käyttäisin jakkarana. sannikas15@gmail.com

  ReplyDelete
 169. Leimu olisi kaunis makkarissa, ei olisi liian kirkas valo
  pauleceb(at)gmail.com

  ReplyDelete
 170. Valkoista plektraa olen havitellut eteiseemme :-)

  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 171. Paljon ihania uusia juttuja, mut mun lemppariksi nousi Aarre seinäkorut. Ois ihanat vaikka makuuhuoneen seinälle tai vieraseteiseen.

  ReplyDelete
 172. Uutuuksista Kaasa-kynttilälyhty nousi heti suosikiksi; kaunis! Olisi kaunis ikkunalaudalla ja pöydällä ja...

  ReplyDelete
 173. Pari kappaletta Nappula-kynttilänjalkoja ovat jo hankintalistalla, mutta silmää miellyttää erityisesti myös Plektra-jakkara, juuri sen käytännöllisyyden vuoksi. Sijoittaisin kyseisen jakkaran makuuhuoneeseen yöpöydäksi, mutta en näe estettä sen toimivuudelle myös esimerkiksi olohuoneessa tai eteisessä! Aivan ihana uutuus Iittalalta :)
  mmiksu@luukku.com

  ReplyDelete
 174. Kyllä meitä nyt hemmotellaan! Niin kauniita kuvia ja mahtavia arvontoja... =)

  Uutuuksista Kaasa-kynttilälyhdyt ovat kauniita. Lisäksi Vakkaan saisi piiloon kauniisti kaiken ylimääräisen mitä pinnoilla lojuu.

  ReplyDelete
 175. Leimu, äärettömän kaunis! Olohuoneeseen.
  sallamari.haukkala@seinajokinen.com

  ReplyDelete
 176. kiitos kivasta arvonnasta.harmaa leimu-valaisin on kaunein :) t.sari

  ReplyDelete
 177. Upeat kuvat uutuuksista!! Nappula ihastuttaa joita omistan itsekin pari kipaletta. Jakkara juuri valkoisena kävisi meille moneen paikkaan joten arvonnassa suurella zempillä mukana;) päivi

  ReplyDelete
 178. Olipa ihania kuvia! Kaksi harmaata Leimu -valaisinta on toivelistalla ja ne sijoittaisin makuuhuoneen yöpöydille :)

  ReplyDelete
 179. Leimu-valaisin olisi minun makuun ihan täydellinen! Olohuoneesta saisi paikan:)

  ReplyDelete
 180. Leimu-valaisin olisi täydellinen meidän olohuoneen sisustukseen!=)

  ReplyDelete
 181. Leimu-valaisin olisi täydellinen meidän olohuoneen sisustukseen!=)

  ReplyDelete
 182. Juuri plektra-jakkarasta olen haaveillut. Sijoittaisin sen yöpöydäksi.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  ReplyDelete
 183. Harmaat Nappulat on suosikkini, ne sopisivat oikeastaan minne vain :)
  sasu-84@suomi24.fi

  ReplyDelete
 184. Yöpöydäksi tuo olisi ihana. Tytär 4v sanoi,että isi olisi kateellinen jos hän ei saisi kanssa☺!

  ReplyDelete
 185. Valkoinen plektra jakkara on haaveeni )

  ReplyDelete
 186. Leimu valaisin on upea! Blogisi on paras, koirakuvat parhaita :)

  Ahuhtama@abo.fi

  ReplyDelete
 187. Valkoinen Plektra-jakkara olisi ihana katseenvangitsija eteisessä. Sille olisi muutenkin käyttöä, sillä meiltä puuttuu eteisestä kokonaan tuoli, jonka päälle voisi istahtaa pukemaan lapset.

  ReplyDelete
 188. Leimu-valaisin olisi ihana saada.
  sarkkupu@gmail.com

  ReplyDelete
 189. Punainen Kaasa kynttilälyhty toisi ihanaa tunnelmaa pimeisiin syysiltoihin =).
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 190. Vakka olisi oma lempparini ehdottomasti!!

  ReplyDelete
 191. Plektra-jakkara passaisi hienosti meillä eteiseen, näkyville ja näppärästi käsille kun tarvii hetkeksi istahtaa pukiessa vaikkapa kenkiä
  janttarainen@luukku.com

  ReplyDelete
 192. Puunvärinen pletra sopisi pehmentämään olohuonetta. Sille olisi käyttöä rahina, pallina ja laskutasona. Ja kauniskin olisi vielä. T elwira

  ReplyDelete
 193. Plektra olisi täydellinen meidän mini eteiseen.

  sanna@sisustuscoco.fi

  ReplyDelete
 194. No juurikin tuo Plektra, sillä se sopisi oikeastaan mihin vain :)
  ilokseni@gmail.com

  ReplyDelete
 195. Vakka-säilytyslaatikot ois tosi kivoja kaikkeen kodin säilytykseen.
  arskari(at)gmail.com

  ReplyDelete
 196. Vakat on mun kestosuosikki ja ikihaave. Plektrankin ottaisin jos saisin, mutta en siitä unelmoi niin kuin vakoista.

  ReplyDelete
 197. Valkoinen Plektra olisi ihana. Toimisi pikkupöytänä olohuoneessa tai makkarissa yöpöytänä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig