Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 4, 2015

MUKANA TÄYDESTÄ SYDÄMESTÄ!

Kovasti paljon kiitoksia jo kaikille lukijatutkimukseen ja Himmeen Toad-tablen tai Toad 1up -tablen arvontaan osallistuneille. Ihanaa, että olette olleet noin aktiivisia. Jokaisen teidän vastaus merkitsee minulle enemmän kuin ikinä pystyn sanoin kuvailemaan.

Kiitos myös Kiireen kesyttäjät -juttuun tulleista vinkeistä. Tänä viikonloppuna on otettu jokainen neuvo käyttöön ja vain nautittu olosta hyvän ruoan, musiikin ja itsensä hemmottelun parissa. Talo on tarjonnut myös aikamoista valohoitoa ikkunoista lankeavien auringonsäteiden myötä. Tästä on hyvä lähteä vastaanottamaan taas uutta viikkoa, mitä ihanaa ikinä se tuokin tullessaan.

Yksi ihanista tulevista tapahtumista on ensi viikonlopun blogitapaaminen Tampereella. Kiitosta vaan Retromoderni- ja Sula mahdollisuus -blogien takana hääriville aktiivisille naisille. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina 11.10 järjestettävään Mansen Blogikirppikseen, joka pidetään Galleria Bertelin 2.krs:ssa (Väinö Linnan aukio 8 Finlaysonin alue). Mukana häärii bloggaajia ympäri Suomen sekä muutama tamperelainen design-yritys. Jaossa myös 50:lle ensimmäiselle kirppisasiakkaalle goodiebag. Mikäli suinkin vain satut liikkumaan ensi sunnuntaina Tampereen suunnalla, tule nykäisemään minua hihasta. Olisi erittäin mukava tavata!

Vielä viimeisenä vinkkinä haluaisin jakaa kaikille kaltaisilleni raksakyttääjille tänään löytämäni uuden blogin. White loft -nimisessä blogissa aletaan nimensä mukaisesti seuraamaan valkoisen, loft-henkisen omakotitalon rakennusvaiheita alusta asti. I'm definitely in!
SHARE:

4 comments

 1. Kiitos uudesta blogivinkistä!
  t: toinen raksakyttääjä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuon raksaprojektin suunnitelmat vaikuttavat kyllä niin mielenkiintoiselta, että on huikeaa päästä seuraamaan toteutusta ihan ensi askeleista :)

   Delete
 2. Onpa kiva nähdä tuolla blogiriennoissa! Hyvä, että tuli itsekin menneenä viikonloppuna rentouduttua. Edessä on varmaan la-su aikamoista hulinaa. :)

  ReplyDelete
 3. Nähdään sitten ensi viikonloppuna Tampereella ;)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig