Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 17, 2016

TYÖPÖYDÄLLÄ | ON MY DESKUudessa vuodessa yksi parhaimmista asioista ovat uudet tyhjät kalenterit. Mitä kaikkea ihanaa noihin tyhjiin lehtisiin vuoden aikana päivittyykään! Vaikka olen jo aikaa sitten luopunut niin sanotusta perinteisestä kalenterista ja merkitsen kaikki tapahtumat puhelimen muistiin, ovat seinäkalenterit edelleen yksi suurista heikkouksistani ja esimerkiksi tuo kehyksissä oleva Granitin kalenteri oli pakko taas päivittää tälle vuodelle. Tähän kalenteriin merkitsemme tussilla kaikki sellaiset tärkeät (ei niin ihanat) kodin asiat, kuten roska-astian tyhjentäminen. Kerran kuussa tapahtuva tyhjennys pakottaa hillitsemään sekajätteeseen laitettavan roskan määrää ja vaikka kierrätämme lähes kaiken mahdollisen, on huojentavaa huomata kalenterista, että roska-auto on tulossa seuraavalla viikolla. Kyllä se pönttö täyttyy kuussa kummasti!

Mutta täysistä roskapöntöistä huolimatta työpöytä on raivattu ja siisti. Olen istunut kuin liimattuna kaksi viikkoa pöydän ääressä ja työstänyt yhtä maailman ehkä kivointa projektia. Projektin dead-line lähestyy ja ensi viikolla on aika panna hihat heilumaan ja suunnitelmat elämään. Sisällä kuplii ilo ja onni. Näistä ilon väreistä suuri kiitos myös teille. Kyyneleet silmissä olen lukenut kommenttejanne ja tuntenut suurta kiitollisuutta. Pus!

Botanical Calendar | RK Design
Vuosikalenteri ja puiset purkit | Granit
Väritä jos värität -kirja | Cozy Publishing
Sakset ja klemmarit | Lagerhaus
SHARE:

20 comments

 1. Voi kun ihanaa että palasit! En koskaan luopunut toivosta, ja kävin edelleen ahkerasti katsomassa blogiasi, josko nyt...? :) Blogisi on todella inspiroiva, täynnä upeita kuvia, ja sekä rakentamisen että sisustamisen etenemistä on antoisaa seurata. Sisustat ja bloggaat erittäin ammattitaitoisesti, suurella sydämellä, kotoisalla otteella, ja mikä ihaninta, erittäin hyvällä tyylillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sait minut suorastaan häkeltymään. Olen niin kovin iloinen, että nuo kirjoittamasi asiat välittyvät blogistani. Teen blogia juurikin suurella sydämella. Joskus kuitenkin tapahtuu jotain, jolloin sydän on niin murtunut, että on pakko hieman hengähtää, jotta myös se kotoisuus ja ammattimaisuus säilyisivät. Lämmin kiitos, kun olet jaksanut odotella. Täällä sitä taas ollaan. Sydän entistä ehompana ja oma tyyli entistä selkeämpäna <3

   Delete
 2. Olen julmetun huono kalenterin käyttäjä, siis vaikka olisi kyse puhelimen kalenterista. Jotenkin se pääsi kotiäippävuosien aikana unohtumaan, mikä kieltämättä vaikeuttaa elämää. Luokittelenkin itseni post it-ihmiseksi, vaikka rakastan pieniä vanhanaikaisia taskukalentereita. Täällä Ranskassa on aivan valtavat valikoimat kaikkia ihania sellaisia... Vielä on tämän vuoden kalenteri ostamatta. Tuo seinäkalenterisi on muuten hieno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy tunnustaa. Niin minäkin! Kirjoitan kyllä tunnollisesti puhelimen kalenteriin kaikki tärkeät tapaamiset ja tapahtumat, mutta kun sitä vielä muistaisi välillä vilkaista. Ajanhallinta on asia, joka vaatii minulta ylettömän määrän työtä. Varsinkin kun minulla on tapana uppoutua johonkin juttuun niin syvälle, että kaikki muu unohtuu :D Tästä saan kyllä kuulla tasaisin väliajoin (onneksi).

   Delete
 3. Kyllä vain, minäkin ihmettelin ja odottelin blogin hiljaiseloa päättyväksi. Onnea uusiin hommiin! Kotisi on todellinen inspiraation lähde.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos sinulle ja ihanaa, että olet jaksanut odotella <3 Blogi ja ennen kaikkea te lukijat olette olleet päivittäin ajatuksissani koko hiljaiselon ajan. Joskus ihmiset asettavat toistensa tielle kenties (tai ainakin toivottavasti) ymmärtämättömyyttään ja ajattelemattomuuttaan sellaisia esteitä, että niiden kiertäminen on lähesä mahdotonta. Silloin täytyy ylittää vuori ja se vie turkasen kauan aikaa.

   Delete
 4. Voi kuinka kaunista ja tuo värityskirja alkoi heti kiinnostamaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla kirjan sisällä on toinen toistaan ihanampia graafisia kuvioita, joista saa upeita kolllaaseja esimerkiksi työhuoneen seinälle värillä tai ilman :)

   Delete
 5. Ihanaa nähdä taas postauksesi. Uusi vuosi tuo tullessaan varmasti kaikkea ihanaa, kuten uuden työn ja sitä mukaa uudet kuviot <3 pitää muuten itsekin päivitt kalenteri tähän vuoteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa nähdä sinut taas täällä kommentoimassa <3 Uusi työ on tuonut tullessaan sellaista iloa ja inspiraatiota, että ihan huimaa. Voi kuinka tärkeää onkaan ympäröidä itsensä työkavereideni kaltaisilla huippulahjakkailla ihmisillä!

   Delete
 6. The round wooden box is wonderful!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ReplyDelete
 7. Kiitos IG:n löysin IHANAAN BLOGIIN!

  ReplyDelete
 8. Tosi kiva kokonaisuus :)
  Pirtsakkaa pakkaspäivää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sanna! Voi kun tämän työpöydän saisi aina pidettyä yhtä siistinä :)

   Delete
 9. Kivan näköisiä kalentereita ja itseäkin alkoi kiinnostaan tuo värityskirja.Mistä noita saa? Kiva kun olet saanut kivan projektin, varmaan tulee blogiin siitäkin jotain? Täällä odotetaan uteliaana.Onnea uuteen projektiin ja ihanaa kun saa tehä sellaista mistä tykkää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Värityskirjaa voi kysellä Cosy Publishingilta! Työjutuista on varmasti tulossa juttua myös blogin puolelle :)

   Delete
 10. Tuo kalenteri on kyllä kiva!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig