Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 12, 2016

UUDESSA ALUSSA | A NEW BEGINNINGOlen kirjoittanut tätä postausta jo useamman kuukauden. Kun se on jäänyt, on se jäänyt. Ja voitte vain arvata, miten paljon joku tekemätön asia voikaan kummitella mielessä. Tulla uniin ja ajatuksiin. Tuntea huonoa omaa tuntoa. Sitten kiukkua ja ehkä vähän raivoakin. Valkoisen paperin kammoa ja kömpelöitä sormia.

Mitään sen ihmeempää ei ole tapahtunut. Ja toisaalta kaikki on muuttunut. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tavoitella niitä kliseisiä omia unelmia ja olen pikkuhiljaa sulkenut korvani niiltä kaiuilta, joita silloin ihmisikä sitten kuuntelin. Et ole mitään, etkä osaa mitään. Tiedättekö. Oikeasti minä olen ja osaan. Kuka kumma tuollaisia ajatuksia edes yritti päähäni pistää.

Vuosi vaihtui ja sitä myötä aikani täytti täysin uudet työkuviot sekä pienen pieni noutajapoika Viljami. Näissä kahdessa onkin ollut ihanalla tavalla kädet täynnä ja kamera on lojunut pölyttyneenä kaapissa. Ehkäpä ihan hyvä niin. Tämä tauko puhdisti toivottavasti kaikki viimeisetkin tomut myös omista ajatuksistani ja olo on levännyt ja freesi!

Yhtä freesi on tuo talvinen valo ja luminen maisema mikä ikkunoista kajastaa. Tästä (ja monesta muusta asiasta) innostuneena kaivoin myös koneen viimein naftaliinista ja löysin sen uumenista pari kuvaa, jotka joulun alla talvisessa valossa kuvailin. Mikäli teitä kiinnostanee nähdä jotain muutakin, käykääpä kurkkaamassa No Home Without You blogista Kaisan meiltä ottamia kuvia. Joku muu sentään on ollut ahkera!

P.S. Kiitokset myös Lähiömutsille tsempistä tämän jutun tekemiseen ja Elisalle nettiyhteydestä. Nyt toimii!
SHARE:

40 comments

 1. <3 Ihana uusi, puhdas ja aurinkoinen alku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mieleni on ollut yhtä auringonpaistetta koko tammikuun. Kohta sitä ihan pakahtuu kaikesta kauniista ja hyvästä <3

   Delete
 2. Kivaa että olet täällä taas! Ne Kaisan ottamat kuvat oli tosi kauniit <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lyde :) Niitä Kaisan kuvia oli kiva katsella: jotenkin niistä välittyi hyvällä maulla juuri se lämpö ja arkisuus, jota elämä suurimmalta osin on <3

   Delete
 3. Laitan tähän pelkän sydämen <3

  ReplyDelete
 4. Välillä ei vain jaksa tai pysty. Välillä pitää elää muutakin elämää. Mutta ymmärrän huonon omantunnon. Perinteinen suorittajien ongelma ;) mutta kiva kun olet takaisin. Ja hauvavauvasta odotellaan kuvia. Niin ja tietysti vinkkejä uusista kuvioista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensin ei pystynyt ja sitten ei enää jaksanut! Piti vähän ottaa etäisyyttä vaikka blogi ja te lukijat olitte ajatuksissani päivittäin. Ihanaa kuitenkin olla taas tällä ja voi kuinka onnelliseksi kaikki kommenttinne minut ovat saaneetkaan. Uusista kuvioista ja hauvavauvasta on tulossa juttua :)

   Delete
 5. Ihanaa että olet taas täällä. Sinua on kaivattu <3

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Thanks ;) Mulla on sulle muuten vastaamatta yksi s-postiasia. Vieläkö asia on ajankohtainen vai myöhästyinkö pahemman kerran?

   Delete
 7. Kyllä tosiaan osaat!
  Ihana jos välillä ilahdutat meitä kotikuvilla.
  Teillä on upeaa.

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Te olette tehneet tästä paluustani vieläkin extra-extra-upeamman asian. Voi millaisia tyyppejä siellä ruudun takana onkaan! Ihana olla täällä taas :)

   Delete
 9. Odottavan aika on pitkä. Onneksi ei enää pitene =)

  ReplyDelete
 10. Replies
  1. Hih, no niin osaan!!! Ja nyt osaan myös paremmin jo jättää omaan arvoonsa muiden mielipiteet ja pahat puheet ;)

   Delete
 11. Kiva kun olet palannut ja höpö höpö, siehän kyllä osaat vaikka ja mitä <3 Ei saa olla itelleen liian ankara. Onnea kovasti uudesta karvapallosta, kuvia tänne kiitos :). Ihanaa alkavaa uutta vuotta sinne ja teillä on aina niin kaunista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Päivi <3 Itse on varmasti aina se itsensä pahin tuomitsija. Varsinkin, jos kuuntelee vielä siihen kaupan päälle muiden tuomitsevia puheita, hämmentyy sitä vähemmästäkin. Mutta niistä ja noista muista viis. Karvapallosta on kuvia tulossa, kunhan tuo duracel hyytyy sen verran, että ehtii saada kuvaan muutakin kuin hännänpään :D

   Delete
 12. Hyvää tätä vuotta ja kiva kun palasit <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein menestyksekästä tätä vuotta myös sinulle tarmonpesä <3 Huikeita juttuja olet taas saanut aikaan!

   Delete
 13. Replies
  1. Kiitos kaikista ihanista tsemppiviesteistäsi! Olet upea <3

   Delete
 14. Ihanaa kun olet taas täällä antamassa inspiraatiota meille! Olet huikean taitava ja blogiasi on ilo seurata <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt helahdin ihan mansikan punaiseksi. Kiitos <3

   Delete
 15. Onnea uusille aluille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tämä uusi polku on tähän mennessä tuonut eteen jo huikean määrän inspiraatiota ja iloa. Tästä on hyvä jakaa iso osa myös teille <3

   Delete
 16. Replies
  1. Onnea myös sinulle Laura uudesta pestistä, wau!

   Delete
 17. Iiiiihanaa löytää täältä uusi postaus! Hurjasti tsemppiä uusiin kuvioihin! Ja ei stressiä, kuvasi ovat niin laadukkaita, että niitä odottaa vaikka vähän pidemmänkin tovin ;)

  Riika W. / www.coterie.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riika! Pyrin pitämään blogin yhtä laadukkaana niin juttujen kuin kuvien osalta myös jatkossakin vaikka postaustahti tuolla kaavalla on välillä vähän hitaan puoleinen ;)

   Delete
 18. Woop woop uusille aluille! :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig