Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 24, 2016

DIY PAPERITELINEET + ARVONTAMUISTUTUS


Voi miten mukava onkaan ollut lukea teidän kommentteja "Designia pikkurahalla" -juttuun. On ollut hauska huomata, että moni teistä jakaa saman tuskan, mitä tulee kauniisiin, arkisiin käyttöesineisiin ja tuotteisiin. Kiitokset myös Sinituotteen Black -sarjavinkistä. Vielä kun tuohon samaan settiin saisi sen mustan lattialastan!

Yllä oleviin kuviin tallensin materiaalit, joita käytin jutussa nähdyissä tee-se-itse paperitelineissä. Ikean korkkinen pannunalunen toimii loistavasti wc-paperitelineen pohjana. Siihen vain saksilla keskelle reikä, josta pujotin narun sekä puisen helmen "tulpaksi". Myös narun yläpäähän pujotin yhden helmen. Tämän virka tosin on olla lähinnä koristeena.

Keittiön teline syntyi rautakaupasta saatavasta pyöreästä puurimasta, jonka sahasin sopivan pituiseksi sekä nahkaisista ripustuslenkeistä. Näppärä askartelee lenkit itse esimerkiksi vyöstä tai askartelukaupasta saatavasta nauhasta. Täytyy myöntää, että tässä tapauksessa itse hieman oikaisin ja käytin valmiita nahkaisia ripustuslenkkejä.

Telineet ovat toimineet oikein hyvin käyttötarkoituksessaan ja kävinpä hamstraamassa kaupasta vähän lisää paperiakin, ettei pääse ihan heti loppumaan.

Lambin lahjoittaman 260 euron arvoisen Finlaysonin Coronna tuotepakkauksen (sisältää 2 kpl pussilakanasettejä, 2 kpl kylpypyyhkeitä, 2 kpl käsipyyhkeitä, toilettilaukun ja kangaskorin) arvontaan ehtii vielä tämän viikon lauantaihin 27.2 asti täällä.

*Designia pikkurahalla on toteutettu yhteistyössä Lambin ja Suomen Blogimedian kanssa.
SHARE:

4 comments

 1. Mistä nuo nahkaiset ripustuslenkit ovat? Riman rahaamiseen DIY-taitoni juuri ja juuri riittäisivät, jos saisin nuo lenkit valmiina...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo kuvassa näkyvät lenkit ovat By Lassenin Stroppit :)

   Delete
 2. Tulipa mieleen, että jos kaipaat kylppäriin mustaa lattialastaa, niin ainakin harjat.com-nettikaupasta löytyy hygieniakuivaimen nimellä musta lasta, johon on saatavilla myös musta polypropeenivarsi. Muotoilukin on suhteellisen yksinkertainen :)
  Ja jos joku kaipaa jotain muuta väriä, niin tarjolla on myös keltaista, punaista, valkoista, sinistä, violettia, oranssia, vihreää ja ehkä joku muukin vielä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Tuoltahan löytyi vaikka mitä :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig