Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 23, 2016

KEITÄ TE OLETTE

Syksyllä pyysin teitä osallistumaan blogini lukijatutkimukseen ja sain teiltä ison kasan arvokkaita vastauksia. Lämmin kiitos jokaiselle! Blogin pitäminen on välillä vähän yksinäistä puuhaa. Paras vuorovaikutus syntyy silloin, kun näen kommenttilootaan kilahtaneen viestin. Ne ovat ehdottomasti tämän harrastuksen suola ja pippuri. Sen verran hattarapäänä tässä on kulunut kuukausi kuitenkin leijuttu, että tajusin vasta tänään, että minulla on monta kommenttia, johon en ole vastannut. Pidän erityisen tärkeänä, että jokainen saamani viesti saa arvoisensa huomion ja pyrin aina vastaamaan joka ikiseen viestiin. Siispä tällä viikolla tuumasta toimeen!

Lukijatutkimuksessani selvisi (ei todellakaan mitenkään yllättäen), että valtaosa lukijoistani on naisia (96 %). Minusta olisi mielenkiintoista tietää, kiinnostaako muotoiluun ja sisustukseen keskittyvä blogi ylipäätänsä miehiä ja kuinka näitä aihepiirejä tulisi lähestyä? Ikähaarukaltanne ja elämäntilanteeltanne te olette myös todella lähellä omaani: 25 - 39 -vuotiaita, hyvin toimeentulevia, työssä käyviä ja koulutettuja. Nämä luokat siis nousivat vahvimmin lukijoiden vastauksista esille eivätkä missään nimessä pois sulje sitä, että lukijoista löytyy myös tätä nuorempia ja vanhempia eri elämän tilanteissa olevia naisia ja kyllä, ilokseni jopa miehiä. Suurin osa lukijoistani asuu Turun ja Tampereen seudulla sekä muissa suuremmissa kaupungeissa. Pääkaupunkiseudun osuus oli ehkä vähän yllättäen pienempi. Kiinnostuksen kohteet osuvat meillä myös hyvin yksiin. Näitä ovat ensisijaisesti sisustus ja liikunta.

Sisältöyhteistöitä ette pitäneet mitenkään häiritsevinä, kunhan ne sopivat hyvin blogini tyyliin. Kunnioitan näkemystänne ja pyrin olemaan erityisen tarkka yhteistyökumppaneita valitessani. Erilaiset arvonnat ovat minusta aina olleet erityisen kivoja, koska koen näistä olevan hyötyä myös teille. Stailauksia pyydettiin enemmän ja niitä tekisin enemmänkin erittäin mielelläni.

Tämän jutun kuvitukseksi valitsin muutamia kotikuvia ja tajusin kuinka vähän olen loppujen lopuksi täällä kuvaillutkaan. Myöskään en ole aiemmin teiltä kysellyt mahdollisia toivepostauksia. Nyt sana on vapaa ja kaikki toiveet laitetaan tilaukseen.
SHARE:

20 comments

 1. Sisustus ja koira kaveruudet kiinnostavat.
  Lisää kuvia kauniista kodistanne on myös erittäin tervetulleita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään kuvailin viisi huonetta kodistamme. Näitä kotikuvia on tulossa ensi viikolla ihan ähkyksi saakka! Viljami ja Otto lupautuivat myös jutun aiheiksi ;)

   Delete
 2. Minä toivoisin myös lisää kuvia up eri puolilta upeaa kotianne ja eri kuvakulmista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensi viikolla ruutuun pläjähtää joka päivä kotikuvia eri huoneista :)

   Delete
 3. Kaikkiruokainen täällä terve :) Eli kelpaa juttu kuin juttu. Kuvat kodistanne ovat ihania <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, jutun aiheita löytyisi, mutta jonkinlainen itsesensuuri on varmaan ihan hyvästä. Kotikuvia takuulla tulossa :)

   Delete
 4. Upeita kuvia! Siis jokainen kohta on niin kaunis ja laitettu! Love it!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään kotiamme kuvatessa mietin, että miksi en ole aikaisemmin näitä huoneita kuvannut. Tulin siihen tulokseen, että koska ne eivät ole valmiita. Eivät ole valmiita edelleenkään, mutta eihän ne oikeasti koskaan ole :D Siispä laitetuista ja laittamattomista huoneista tulossa lisää kuvia..

   Delete
 5. Moi! Minulla on ei niin pieni kultsukuume ja pieni puolison ylipuhumisprojekti meneillään :) Joten asiaani avittavia koirakuvia toivoisin :D

  ReplyDelete
 6. Mulla ei ole mitään erityisiä postaustoiveita, mutta tulin vain sanomaan että kiva kun bloggaat taas ja onnea uusiin tuuliin elämässäsi. Kauniit kuvasi tekevät tästä yhden suosikkiblogeistani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten iloinen olen, että tulit tervehtimään. Kiitos kaunis! P.S. On taas niin ihana blogata ;)

   Delete
 7. Saunatuvan sisustusta olisi kiva nähdä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin odottelen sitä saunatuvan sisustusta ;) Tilanne tuvassa on vielä aikalailla yhtä alkutekijöissä kuin puolitoista vuotta sitten. Toiveesi sai minut taas tarttumaan saunatuvan sisustuspuuhiin. Kiitos! Kuvia takuulla tulossa :)

   Delete
 8. Postaustoiveena: ihanien fiilistelykuvien lisäksi kaipaisin myös konkreettisia pohdintoja ja vertailua eri tuotteiden tai ratkaisujen välillä, esim. jos olet jonkin hankintapäätöksen edessä. Sellaisista postauksisa hyötyy usein itsekin täällä ruudun takana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli loistava postaustoive. Tällaisista pohdinnoista saisi ihan kunnon juttusarjan ja usein nämä vertailupohdintojen myötä saa mitä parhaimpia vinkkejä myös teiltä sieltä ruudun takaa :)

   Delete
 9. Hei!

  Jäi lukijatutkimukseen vastaamatta mutta kylläpä yllätti että meitä miehiä olisi vain 4% lukijoista. Tämä on harvoja rakennus/sisustusblogeja joita seuraan ja sain teiltä omaan rakennukseen paljon vinkkejä sekä lukemalla blogia että kysymällä suoraan sähköpostilla. Kiitos siis tuesta, tätä varten nämä blogit ovat arvokkaita.

  Meillä jatketaan teidän kodin ihastelua sekä sisältä että ulkoa. Vaikka haluaisin uskoa että teidän maku ei edusta tyypillisintä keskitien kulkijan valintoja, olen ihastellut melkeinpä kaikki valintojanne ja paljon niistä "kopioinut".

  Paljon hyviä tulevia bloggauksia toivoen ja iloa kevääseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos kommentistasi. Ehkäpä muutkin blogia lukevat miehet jättivät lukijatutkimukseen vastaamatta ;)

   Olemme mieheni kanssa joskus pohtineet rakennusvaiheessa tätä blogimme linjaa ja päädyimme siihen, että kirjoitetaan siitä, mistä tiedetään. Tästä syystä ehkäpä ne ns. "miehiset" aiheet jäivät näiden pintamateriaalipohdintojen ja sisustusratkaisujen esittelyyn. Oman rakennusprojektin myötä toki tekniset aihepiiritkin tulivat hyvin tutuiksi, mutta näiden asioiden esittelyyn on ihan toinen ammattikunta kuin art directorit ;)

   Mukava kuulla, että näiden meidän makumme mukaisten valintojen esittely on inspiroinut. Itsekin luimme ahkerasti raksa-aikoina muita rakennusblogeja ja saimme kullanarvoisia vinkkejä ja vertaistukea muista rakentajilta!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig