Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 19, 2016

RYTINÄLLÄ JA RINTA ROTTINGILLA

Olen päässyt seuraamaan kahden ajattoman muotoilun mestarin Iittalan ja Issey Miyaken yhteistyössä syntyneen sisustuskokoelman lanseerausta Tukholmaan ja nyt Helsinkiin. Jos kansainvälistä kiinnostusta herättäneen kokoelman lanseeraus Tukholman design viikoilla oli kaikessa interaktiivisuudessaan todella pysäyttävä, vei Helsinki tunnelmassa  täydet pisteet kotiin. Hymyileviä kasvoja, iloinen puheensorina ja Esplanadilla sijaitseva Iittalan myymälä täynnä kukkapäisiä naisia ja miehiä. Vau! Aikamoinen pysähdys kiireisen torstai-illan keskelle.

Eipä toki voi kiistää, etteikö Iittala olisi ottanut Tukholmaa kaikella tyylillä ja taiteella haltuun. Näyteikkunat NK:lla ja Illums Bolighusissa sekä NK:n aulan näyttävä somistus sekä täysin uudenlaisen konseptin mukainen myymäläesillepano sai ainakin tämän suomalaistytön sydämen sykkimään muutaman ekstrakierroksen. Hienoa, että kerrankin mennään täydellä rytinällä ja rinta rottingilla. Ymmärtänette varmaan, miksi jaksan jauhaa tästä asiasta moneen otteeseen!

Minulla on aina ollut erittäin intohimoinen suhde erilaisiin materiaaleihin, tekstuureihin ja pintoihin. Ennen kaikkea rakastan hyvää muotoilua. Issey Miyake on brändi, joka luo innovatiivisia tuotteita ja näin ollen rikastuttaa ihmisten arkea ja tuo elämään iloa. Tähän yhteyteen, kun tuodaan suomalainen design ja Iittala, ei voi syntyä muuta kuin jotain, joka ilahduttaa minua ja monia muita sydänjuuriaan myöten.

On hienoa, että Suomesta löytyy brändi, joka haastaa totutut ajattelutavat ja luo jotain uutta. Tämä tuotelanseeraus on upea jatkumo suomalaiselle muotoiluperinteelle. Kiitos!

Iittala X Issey Miyake toteutettu yhteistyössä Suomen Blogimedian kanssa.
SHARE:

2 comments

 1. Todella kaunis mallisto, erityisesti roosat osat kiinnostavat!

  Pari kysymystä minulla olisi, olisin kiitollinen, jos ehtisit niihin vastailla!

  1. Jonkin aiemman postauksen yhteydessä kyselin jo sinulta käyttökokemuksia Hayn harmaista nojatuoleista. Mitä olette niistä tykänneet? Ovatko hyvät istua? Nukkaantuuko kangas helposti? Onko teillä se ihan "peruskangas", niihin kun on pari muutakin vaihtoehtoa saatavilla? Yksinkertaisesti siis, voitteko suositella tuoleja niitä harkitsevalle?

  2. Minkä merkin ovat mustat ja valkoiset pyyhkeet Coronna-postauksessa wc:n tikkailla?

  Ihastuin talous- ja wc-paperirullatelineihisi -loistavat ideat! :) Teillä on muutoinkin hurjan kaunis ja inspiroiva koti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi. Ja mi tä nöyrimmät pahoittelut, etten ole vastannut tuolikysymyksiisi aijemmin!

   1. Meillä on nuo Hay:n tuolit olleet nyt noin vuoden verran. Tuoleissa ei ole ihan se "peruskangas" vaan hintaluokaltaan sitä vähän kalliimpaa vaihtoehtoa (Hallingdal 65). Kankaat ovat kestäneet todella hyvin eivätkä ole nukkaantuneet. Tuolit ovat aika isokokoiset, joten vaativat jonkin verran tilaa ympärilleen. Voin kuitenkin suositella tuoleja. Niissä on ihan super mukava röhnöttää :)

   2. Mustat pyyhkeet ovat Kodin1:n Anno-mallistoa ja valkoiset H&M Homesta.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig