Tietoa mainostajalle ›

February 15, 2016

TUNNELMIA TUKHOLMAN HUONEKALUMESSUILTAPyörähdin pikaisesti viime viikon tiistaina Tukholman huonekalu- ja valaisin messuilla. Liekö aikaisesta aamuherätyksestä johtuen, painoi jalka jo puolelta päivin niin paljon, että kovin montaa tuntia en jaksanut messuilla kuluttaa. Minulla oli aika selkeänä mielessä muutama osasto, joihin suuntasinkin enemmän tai vähemmän päättäväisenä (tai päättömänä).

Vaikka Lotta Agatonin Stringille suunnittelema osasto oli jo ikään kuin nähty, oli tämä pakko käydä tarkistamassa myös livenä. Vaikuttavahan tuo oli kaikessa mustuudessaan ja erottui todella hyvin edukseen muista osastoista.

Seuraavaa kohdettani kohti suunnistettaessa oli kamera poiminut sieltä täältä merkkejä lähestyvästä keväästä. Yksittäisenä huomiona haluan nostaa erikseen sellaisen seikan, että erilaisia kukka-amppeleita näkyi todella paljon.

Pisin aika vierähti Susanna Venton suunnittelemalla trendiosastolla, jossa jäin melkein tunniksi suustani kiinni. Messujen parasta antia taisi taas olla erilaiset kohtaamiset tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Ei niinkään tavarapaljous, joka ainakin allekirjoittaneessa saa aikaan aikamoista uupumusta ja ähkyä.
SHARE:

10 comments

 1. Replies
  1. Messut olivat valtavat ja niiden omien suosikkien "metsästämiseen" kului yllättävän paljon aikaa. Mukava kuulla, että pidit näistä tunnelmista :)

   Delete
 2. Nämä on kuvien perusteella olleet mahtavat messut, pitää koettaa päästä paikan päälle joskus! Tuo musta osasto on kyllä tosi hieno, vaikka varmaan vähän haastava kuvattava :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ensi vuonna tehdään messuille kimpassa retki ;) Tuon mustan osaston kuvia sai jonkinverran käsitellä jälkikäteen, jotta saisi aikaiseksi oikean tunnelman :D

   Delete
 3. Tätä olin odottanut ja suhun luottanut! Niin majamaiset kuvat. Niistä just parhaista jutuista. Kiitos ja aamen. :)

  ReplyDelete
 4. Lotta Agaton onnistuu kyllä aina. Huipputyyppi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Agaton on kyllä super ammattilainen! Kävimme myös katsomassa Design Museetissa arkkitehtuurin puolella olleen näyttelyn, jossa Agaton oli toiminut kuraattorina (erilaisia tiloja sisustettuna). Se(kin) oli huikea!

   Delete
 5. Replies
  1. Vaikka noita String-kuvia oli ehtinyt nähde netissä jo vaikka kuinka, kyllä tuo livenä oli vielä vaikuttavampi. Kyllä se Lotta tosiaan osaa!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig