Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 16, 2016

IITTALA X ISSEY MIYAKE + ARVONTA

Nyt on kuulkaas kevättä rinnassa. Vai mikä muuten selittää sen, että tämä tyttö on innostunut kukista ja vaaleanpunaisista astioista. Toinen asia, josta tietää, että maailman kirjat ovat sekaisin, on se, että Iittala-yhteistyön tiimoilta sain tehtäväksi kuvata Iittala X Issey Miyake -kokoelman tuotteita kodissani tai jossain muussa rakkaassa ympäristössä ja mitä tein: ajelin auringonpaisteessa viikonloppuna toimistolle ja fiilistelin viikon ainokaisena vapaapäivänä kuutisen tuntia työpaikallani.

Tehtävän myötä jäin myös pitkästä aikaa miettimään, mitä minulle tarkoittaa hetki omaa rauhaa. Mitään yhtä reseptiä rauhallisen hetken luomiseen minulla ei ole, mutta nautin suunnattomasti kiireettömistä aamuista. Kiireettömiin aamuihin kuuluu monta pannullista kahvia ja aamiainen oikein pitkän kaavan mukaan. Omaan rauhaan kuuluu myös hyvä kirja tai pienen pieni puuhastelu ja omiin ajatuksiin uppoutuminen.

On mukavaa, miten jo pelkästään näiden tuotteiden kuvaaminen sai minut juuri siihen tilaan, johon koko Iittala X  Issey Miyake kokoelma tähtää: tuomaan harmoniaa ja rauhaa kiireisen ja vaativan arjen keskelle. Kokoelman värit että muodot ovat saaneet inspiraation luonnosta. Tuotteissa voi esimerkiksi nähdä häivähdyksen avautuvista ja sulkeutuvista kukista. Kokoelman lautasliinat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan jotain sellaista, mitä en ennen edes ymmärtänyt kaivata jopa ihan arkiseen käyttöön. Liinat muuttuvat käytössä staattisista "eläviksi" leikitellen liikkeellä ja muodolla. Ja mikä parasta, pesun jälkeen palautuvat jälleen Fuji-vuoresta inspiraation saaneeseen muotoonsa. Käytännöllistä ja kaunista!

Pause for harmony -hengessä olisi kiva kuulla mistä aineksista syntyy sinun hetkesi omaa rauhaa? Käy kurkkaamassa Iittalan sivuilla mallisto ja kerro mikä on sinun suosikkisi mallistosta. Voittaja saa valita 180 euron arvosta tuotteita Iittala X Issey Miyake -kokoelmasta. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 30.3.2016. 

*Iittala X Issey Miyake on toteutettu yhteistyössä Iittalan ja Suomen Blogimedian kanssa.
SHARE:

161 comments

 1. Minun hetkeni omaa rauhaa löytyy lenkiltä hyvää musiikkia kuunnellen. Vaikea oli valita yksi suosikki, kun koko mallisto on niin upea. Ehkä sanoisin kuitenkin Zigzag cushion cover.

  sahannu (at) hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Tykkään tuosta isoimmasta lautasesta, vaikuttaa hyvin monikäyttöiseltä. Käyttäisin ainakin tarjoiluun ja esim. kynttiläasetelmien alustana. Viime aikoina oma hetki rauhaa on löytynyt pieneltä lähikuntosalilta, jossa olen usein saanut treenata ihan yksin :)

  ReplyDelete
 3. Sama täällä, rauhallisia aamuja ei voita mikään! Lempituotteeni ovat ehkä nuo lautaset, mutta vekitetty kassi olisi myös kaunis ja kätevä!

  ReplyDelete
 4. Ihana mallisto kaikkinensa.. Lautaset varsinkin.Itsekin arvostan kotiäitina yli kaiken kiireettömiä ja hiljaisia aamuja.

  ReplyDelete
 5. Hei! Ihan mahtava arvonta! Tämä Iittala X Issey
  Miyake -kokoelma on aivan upea:-)
  Ehdoton suosikkini on Mini platesit. Toisivat hyvän lisän niin kattaukseen kuin esillepanoihin.

  Kiitos mahtavasta blogista!

  ReplyDelete
 6. Mun pieni pala rauhaa syntyy liikunnan parissa joko salilla aamuvarhain tai lenkillä metsässä. Suosikkini mallistosta http://www.pauseforharmony.com/en/product-cup-pink.html
  Saya_04(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Oooh ihana kilpailu, niin upeita ovat muotoilultaan tuon malliston tuotteet! Haaveilen kauniista vaaleanpunaisesta kupista, josta voisin nauttia aamu capuccinon! Rauhalliset aamuhetket ovat minulle niitä tärkeitä hetken rauhoittumisia kiireisen arjen keskellä. Myös luonto rauhoittaa ja inspiroi.

  ReplyDelete
 8. Minun hetkeni omaa rauhaa on iltaisin sisustuslehtien ja -blogien parissa lasten käytyä nukkumaan. Suosikkini mallistosta on vaaleanharmaa tyynynpäällinen. Suvi (suvi.eskola(at)fimnet.fi)

  ReplyDelete
 9. Sohva, hyvä lehti tai kirja...ja hiljaisuus, siinä se on oma hetki. Myös lenkki hiljaisessa metsässä on aivan loistavaa omaa aikaa kun arki ja työ on hyvin hektistä !

  Nuo astiat ovat aivan ihania, niitä olisi kiva yhdistellä omiin astioihin. Enkä laittaisi vastaan parille tyynyllekään...

  ReplyDelete
 10. Pienen lapsen äitinä koen oman rauhallisen hetkeni kävellessäni yksin ulkona. Silloin on mahdollisuus hieman hengähtää, antaa ajatusten lentää ja kehon rentoutua.

  Suosikkini Iittala X Issey Miyake -kokoelmasta on One flower vase.

  Hennas
  hansantola@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Oma rauha ja hetki löytyy useastakin erilaisesta tilanteesta. Aamupalahetki kauniisti katetun pöydän äärellä. Juoksulenkki järven rannalla, hyvä musiikki kuulokkeissa. Löydän oman rauhan myös ruuhkabussissa, usein vaivun niin syvälle mietteisiini että melkein unohdan jäädä kyydistä! Täysin kokonaan rauhoitun ja rentoudun mökillä, suuren järven rannassa, varpaat lämmintä kalliota vasten laineen liplatusta kuunnellen. Sitä kaipaa näin pitkän talven jälkeen..

  Mallistosta lempiasioitani ovat näin astiahulluna tietenkin nuo lautaset ja mukit! Huikea on koko mallisto!

  -HeiLahti

  hele_-@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Omaan hetkeeni kuuluu hiljaisuutta, hyvää teetä ja lukemista. Kokoelmasta ainakin tyynyliinat näyttävät ihanilta.
  Osallistun mielelläni arvontaan =)
  JonnaIreneK

  ReplyDelete
 13. Minun yksi rauhanhetkistöni on se hetki suursiivouksen jälkeen, kun kevätaurinko paistaa puhtaiden ikkunoiden läpi ja istahdan alas katselemaan työn tuloksia. Ilmakin tuntuu kevyemmälle, kun kaikki on paikoillaan, pölyt pyyhitty ja hiljaisuus humisee korvissa imurin sammuttua. On niitä hetkiä varmasti muitakin, mutta tuollaisena hetkenä olo on mitä levollisin, ja siitä pysähtyy välillä uskomattoman pitkäksi aikaa nauttimaan.

  ReplyDelete
 14. Hups! Ja suosikkini vielä... pikkuiset vaaleanpunaiset lautaset sekä tuikkulyhty. Herkkiä ja kauniita.

  ReplyDelete
 15. Ihanin rauhallinen hetkeni on herätä aamulla yksin siivotussa asunnossa, ilman herätyskelloa ja kiireitä. Juoda kuppi teetä ilman mitään ääniä!

  Valkoinen tote bag on lemppari!

  -Susu
  Teuvo29@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Upeat kuvat olet stailannut!
  Suosikkini ovat vaaleanpunaiset lautanen ja kuppi. Niillä saisi ihanan työpäivän jälkeisen kahvihetken katettua.

  ReplyDelete
 17. Vaikea valinta Mini platen ja One flower vasen välillä, mutta lopulta kallistun jälkimmäiseen! :)

  ReplyDelete
 18. Iittala harvoin kolahtaa mutta tää mallisto osuu täysii. Kaikki tuotteet ihan nappisuorituksia. Kassi on ehkä eniten vienyt sydämen.

  ReplyDelete
 19. Hetki omaa rauhaa minulla on keskiviikko-iltaisin saunassa. Mukaan pakkaan hyvän oluen ja kasvonaamion.

  Lempparituotteeni mallistosta on yhden kukan vaasi. Kotonani on aina kukkia!

  ReplyDelete
 20. Rauhan hetki on se, kun tajuaa tekevänsä sitä mitä haluaa ja olevansa onnellinen. Yleensä minulle rauhan hetki iskee täpötäydessä paikallisbussissa ulkomailla, kaoottista maantietä rinkka selässä ylittäessä, kirjastolla tenttikirjaa päntätessä, rakkaan ihmisen kanssa keittiössä vihanneksia pilkkoen - rauhan hetki on se, kun tajuaa, ettei tässä elämässä ole mitään hätää, että tämä elämä on hyvä ja tämä hetki on hyvä. Ei ole kiire, ei paniikkia. On tämä hetki.

  Rakastan noita kahvikupposia pienine lautasineen ja väriyhdistelmineen! Särmää ja söpöä!

  ReplyDelete
 21. Mun oma hetki on viikonloppuaamuisin kahvikupin kanssa kun muu perhe vielä nukkuu.

  Suosikkini ihanasta mallistosta on kaikki laskostetut tekstiilit. <3

  ReplyDelete
 22. Vaikea valita yhtä, kupitkin niin kivoja, mutta: Zigzag tyynynpäällinen. t. Hanna

  ReplyDelete
 23. Arjen paras hetki on se, kun työpäivän jälkeen saa valahtaa sohvannurkkaan selailemaan blogeja :) suosikkini mallistosta on zigzag tyynynpäälliset.

  T. Suvi suvi_rantala@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. Onpa kauniita keväisiä värejä ja huikeita muotoja! Lapsiperheen äitinä nautin omista pienistä aamuhetkistä rauhallisella aamupalalla, kun muut vielä nukkuvat. Suosikkini iittalan tuotteista vaaleanpunaiset tyynyliinat ja valkea kassi!

  ReplyDelete
 25. Mun rauha syntyy siitä kun pääsen kiireisen työviikon keskellä (miten se stressi aina löytääkin elämän keskelle?) koiran kanssa lenkille, ratsastamaan tai salille. Kaikki käy, mutta yhteistä on selkeästi jonkin asian tekeminen fyysisesti eikä aivoja käyttäen :)

  Minä hankkisin tästä kokoelmasta nuo tummanharmaat pöytätabletit, aivan upeat!

  ReplyDelete
 26. Oma rauhan hetkeni on esimerkiksi aamulla, kun muut vielä nukkuvat. Tyynynpäälliset kiehtovat eniten taidokkaine taitoksineen.

  ReplyDelete
 27. Kesäaamun kahvihetki yksin pihalla lintujen viritellessä lauluaan...siitä se hyvä päivä lähtee käyntiin. Nuo lautaset on mun suosikkeja erityisesti vaaleanpunaiset. -Anna-

  ReplyDelete
 28. Oma rauhan hetkeni on arjen keskellä kotiin paluun jälkeen kun olen saanut tavarat paikoilleen ja olovaatteet päälle. Siinä on hyvä hetki hengähtää rauhassa :)
  Malliston tuotteet ovat kaikki aivan upeita. Jos suosikkeja pitäisi kuitenkin valita, niin omaan käyttöön tuollainen kassi olisi ihana. Olen myös ihastunut malliston pieniin pinkkeihin lautasiin. Tuo pinkki väri on näissä vain jotenkin niin hurmaava :) Olisi ihana piristys nykyisten astioideni neutraaliin värimaailmaan.

  ReplyDelete
 29. Oma hetkeni on pilkillä. Harmaa maljakko on suosikki tästä kokoelmasta. t. Heini H

  ReplyDelete
 30. Oma rauha ja harmonia löytyy lukemisesta sekä mökillä veden tai tulen tuijottelusta.
  Mallistosta varsinkin tyynynpäälliset ja maljakot on aivan upeita! <3

  ReplyDelete
 31. Kun mies lähtee aamulla kouluun, ja minulla on arkinen vapaapäivä. Kahvikupponen ja takaisin sänkyyn 😊 Tykkään eniten tuosta maljakosta!
  Lilli (saku0030@gmail.com)

  ReplyDelete
 32. Paras ja harmonisin oma hetki on iltaisin, lenkin tai treenien jälkeen, kun on ensin venytellyt ja sitten käynyt suihkussa, laittanut nassuun kaikki ihanat seerumit ja voiteet ja sitten voi mennä sänkyyn pötköttelemään koira kainalossa ja odottaa että uni tulee <3

  Tykkään kaikista malliston tuotteista, mutta eniten ehkä kiehtovat nuo taitellut tekstiilit! Laukku kulkee aina mukana joten sen voisi varmaan hankkia niin saisi ihastella koko ajan :)

  saaran.hki@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Upea mallisto, josta suosikkituotteeni on pieni maljakko. Oma rauhallinen hetkeni on istua alas teekupin ja lehden kanssa.

  ReplyDelete
 34. Nautin todella paljon, kun käyn metsälenkillä kahden pienen koirani kanssa.
  Malliston maljakko on yksinkertaisen kaunis.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  ReplyDelete
 35. Oma rauha syntyy yleensä jos lapset nukkuvat yhtäaikaa päivällä tai mies lähtee niiden kanssa ulos niin saa hetken aikaa olla yksin. Silloin suuntaan suoraan sohvalle ja joku sisustuslehti käteen ja viltin alle. Sillon saa muut kotityöt odottaa. Tämän malliston suosikkeja ovat maljakot!

  ReplyDelete
 36. Hieno mallisto. Lautaset jäi erityisesti mieleen.

  Oma rauha on tällä hetkellä välillä hukassa. Eniten nautin rauhallisista aamuista kun muut vielä nukkuvat.

  ReplyDelete
 37. Minun rauhan hetki on kun onnistun arjessa pysähtymään, keittämään teetä itselleni ja käpertymään huovan alle hyvän kirjan pariin. Voitto on tässä jonkunlainen tietoinen pysähtyminen tv:n katselun sijaan, missä tunnen että aivoni ovat paussilla ja annan tietoisuuteni jonkun muun käsiin ja hallintaan.
  Lempparini kokoelmasta on Zigzag cushion cover joiden tekstuuri on kiinnostava.

  ReplyDelete
 38. Hyvää luettavaa :) Lautaset ovat ehdottomasti omat suosikkini.

  ReplyDelete
 39. Oma rauha on kupillinen kuumaa kahvia, neuletyö ja jokin loistava rikossarja.. Harvemmin saa noin rauhallisia hetkiä, mutta osaa niitä ainakin arvostaa!
  Tämän yhteistyön lautasia olen himoinnut - meiltä uupuuki täydelliset 'kakkulautaset'.

  ReplyDelete
 40. Hyvää luettavaa täälläkin. Maljakot ovat suosikkeja. eerika.peltokorpi@gmail.com

  ReplyDelete
 41. Parasta omaa rauhaa on oma hetki aikaisin aamulla kahvikupin äärellä muun perheen vielä nukkuessa. Iittalan uutuuksista suosikit ovat nuo hennon pastelliset astiat, erityisesti nuo kulmikkaat lautaset.

  t. SariF

  ReplyDelete
 42. Oma sänky ja Netflix, tarviiko muuta. :-) Suosikkini on vihreä tote bag sekä pinkit minilautaset.

  ReplyDelete
 43. Omaa aikaani saan metsässä kävellessä....tai meren rannalla.
  Minusta nuo tyynyt ovat kaunnita!
  irmastiina@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Tuo vaasi yhdelle kukalle on kyllä kiva! Kuppi kuumaa salaa sohvalla on omaa aikaa rauhoittumiselle.
  sannnamke@gmail.com

  ReplyDelete
 45. Rauhallista aikaa löydän parhaiten iltaisin, kun muu perhe on jo unten mailla.
  Lautaset ovat suosikkejani mallistosta :)
  netteri@gmail.com

  ReplyDelete
 46. Oma rauha syntyy hiljaisuudesta tai lempimusiikista, mutta toki se vaatii harmonisen ympäristön kuten oman kodin tai kauniin luonnon. Suosikkini sarjasta on tarjoilulautanen. Erilainen, ehkä liiankin, mutta lämpenin. :)

  ReplyDelete
 47. Metsässä kävely koirien kanssa. Suosikkejani ovat pienet lautaset 11 x 11 cm sekä kupit. Ja ehkäpä juuri tuo vaaleanpunainen iskee tällä hetkellä eniten. maijajokinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 48. Lautaset ja tyynynpäälliset ovat suosikkejani.
  Minun oma rauhani on aamulla, kun muut vielä nukkuvat. Saan rauhassa lukea aamun lehden ja nauttia teestä tai kahvista.
  klaara49@luukku.com

  ReplyDelete
 49. Päivän rentouttavin hetki on kun juomme kupilliset teetä vielä juuri ennen nukkumaan menoa.
  Suosikkeja mallistosta ovat vekki ja kalanruotokuvioiset tyynypäälliset, sekä kangaskassi.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  ReplyDelete
 50. Aamukahvi vauvan nukkuessa vielä on oma hetkeni. Nuo pikkukautaset on ihania!
  veeralahtinen@gmail.com

  ReplyDelete
 51. Oma rauhallinen hetki on joka ilta teekupin ääressä sohvalla lueskellen. Sohvalle sopisivat ihanasti Iittala X Issey Miyake -kokoelman pastelliväriset tyynyt. Sohvalta ihailisin mieluusti myös maljakkoa kauniiden leikkokukkien kera. <3

  pienet.suloisuudet@gmail.com

  ReplyDelete
 52. Oma rauhallinen hetkeni on parhaimmillaan keväisessä metsässä, luonnon äänten ja tuoksujen keskellä.
  Tuo mallisto on ihana, astiat kauneimpia!

  ReplyDelete
 53. Suosikki löytyi helposti jo sinun ottamista valokuvista: Pleated cushion cover
  Pink. Juuri sopiva sohvatyyny tälle keväälle! Mukana arvonnassa. t. Elisa elisa.korniloff(at)gmail.com

  ReplyDelete
 54. Omaan rentoutumiseen arjen keskelle kuuluu iso läjä tyynyjä, iso kuppi kuuma vihreetä teetä sekä hyvä kirja tai lehti! Jos tähän yhdistelmään saisi lisättyä noi ihanat tyynyt ja täydelliset mukit olisi rentoutuminen taattu! Ja aivan ehdoton suosikki on toi kassi!! ihanat tuotteet!
  maria.metsaranta@hotmail.com

  ReplyDelete
 55. Ne rauhankahvit. Useimmiten iltapäivällä vauvan nukkuessa. Hyvää luettavaa seurana, lehdestä tai blogeista.
  annakaisa.honkonen@gmail.com

  ReplyDelete
 56. Suosikkini on ehdottomasti Tote-bag :) Mutta ihania ovat kaikki.
  johata@elisanet.fi

  ReplyDelete
 57. Ai että,mä ihastuin tohon maljakkoon ja astioihin!=)
  rauhan hetkeni on aamulla ,,muiden nukkuessa!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  ReplyDelete
 58. Rauhallinen hetkeni on koiran kanssa lenkkeilessä! ja tietysti kahvi hetket! suosikkejani on tuikku ja kupit!
  T:Jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  ReplyDelete
 59. Päiväkahvi lounaan jälkeen..silloin on hetki omaa rauhallista aikaa!
  Tuo vekitetty kassi on todella kaunis. Myöskin yhden kukan vaasi on upea!
  Nyt toivotaan arpaonnea!!! .ellu.

  ReplyDelete
 60. Suosikkini ovat nuo kauniit tyynynpäälliset. Omaan rauhaani pääsen kävelylenkillä, mieluiten raikkaassa meri-ilmassa.

  Arkielo

  ReplyDelete
 61. Illalla kun poika on mennyt nukkumaan ja nautin rauhassa iltapalaa katsoen milloin mitäkin televisio-ohjelmaa. Siitä on minun oma rauhanhetkeni tehty :)

  ReplyDelete
 62. ZigZag cushion cover oli kaunis. Toki käyttöä löytyisi ihan kaikella mallistossa olevalle. Rentoutumiseen parasta on hiljaisuus ja hyvä kirja.

  ReplyDelete
 63. Kahden lapsen äitinä koen oman rauhallisen hetken kävellessäni luonnossa ihan yksikseni :D
  Kokoelmassa on paljon kauniita tuotteita, joten vaikea oli valita suosikkia.. Pleated cushion cover -tyynynliinat sopisivat meille :)

  ReplyDelete
 64. Näistä tykkään: http://www.pauseforharmony.com/en/product-platter.html
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
 65. Mallisto on todella kaunis ja melkein kaikki osaset sopisivat kotiimme! Oma suosikkini on kuitenkin ehkä Zigzag Cushion Cover sävyssä Light Grey. Nuo tyynynpäälliset sopisivat täydellisesti yhteen nykyisten Missoni-tyynyjemme kaveriksi.

  laura.jarvinen@yahoo.fi

  ReplyDelete
 66. Oma rauhallinen hetkeni arjen keskellä onnistuu kirjaan syventymällä tai hiihtolenkistä yksin metsässä. Tykkäsin kovasti noista tyynynpäällisistä. :) -Anu
  (markkanen.anu@gmail.com)

  ReplyDelete
 67. Oman rauhallisen hetken vietän useimmiten kahvikupposen ääressä aamuisin. Vaikka ympärillä on lähes aina hälinää, siinä hetkessä on jotain erityistä.

  Mallistosta nappaisin itselleni siksak-kuvioisen tyynynliinan ja kassin.

  ReplyDelete
 68. Töiden jälkeen sohvalla makoillen, ja blogeja lueskellen.
  Suosikkini on astiat.
  Annu

  ReplyDelete
 69. Töiden jälkeen sohvalla makoilu, ja hyviä blogeja lueskellen.
  Suosikkini on astiat.
  Annu

  ReplyDelete
 70. Rentoutuminen töiden jälkeen sohvalla makoillen, ja hyviä blogeja lueskellen.
  Suosikkeja ovat astiat.
  Annu

  ReplyDelete
 71. Esteettinen ympäristö rentouttaa, useimmiten oma, kaunis, valoisa ja vastasiivottu koti. Iittalasuosikkejani ovat pikkukupit ja kivanmalliset lautaset.

  ReplyDelete
 72. Omaa rauhaa saan kun vetäydyn tabletin kanssa selaamaan sisustusblogeja, siinä unohtuu kaikki muu.
  Tuolla olikin monta kivaa, onko pakko valita yksi? :)
  Uuteen kotiin sopisi ainakin kukkavaasi ja mini ja medium platet sekä kassikin houkuttelisi, mutta näköjään kestää "vaan" 5kilon painon, mutta voihan sinne laittaa kauppareissun kevyimmät ostokset :)

  mimusi85(ät)gmail.com

  ReplyDelete
 73. Parhaita hetkiä ovat viikonloppuaamut kun ei ole kiire minnekään.
  Servetit ja lautaset on kyllä suosikkejani.
  hheino@gmail.com

  ReplyDelete
 74. Oma hetki kahvikupposen ja sisustuslehtien parissa!
  Suosikkejani ovat ihanat tyynyt, erityisesti Zigzag!
  bykaisla@gmail.com

  ReplyDelete
 75. Sauna viikolla ja aamuhetket.
  Suosikkini on smaragdin väriset servetit.
  Hyvät kuvat Maja!

  ReplyDelete
 76. Ihania kuvia! Suosikkini taitaa olla sirot maljakot, ihastuin niihin ensisilmäyksellä kun tutustuin mallistoon muutama viikko sitten. :)

  jennimatero@hotmail.com

  ReplyDelete
 77. Maljakko on lempparini malliston tuotteista. Oma hetkeni on vapaa ilta, kun mies nukuttaa lapsen.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  ReplyDelete
 78. Istuessa olohuoneessa ja katsellessa ulos kauniiseen metsään. Suosikkini on koristetyynyt. -JennaJe, jenna.joki-erkkila(at)outlook.com

  ReplyDelete
 79. Hektisen perhe-elämän keskeltä oma rauha ja oma hetki löytyy illalla teekupposen äärestä. Kokoelmasta suosikkini taitaa olla pleated cushion cover. Ihania kaikki!

  ReplyDelete
 80. Oma hetkeni on, kun saan molemmat pojat päiväunille (esikoinen 1,5v ja kuopus 3viikkoinen) ja silloin keitän itselleni kupin kahvia, syön muutaman kaurakeksin ja katson edellisen päivän salkkarit (apua, myönsinkö justiinsa katsovani sitä shaissea..) tallennuksista. :) Sitten alkaa pyykin peseminen ja muiden kotitöiden kanssa hääräys.

  Valitsisin mallistosta kahvilautasia! Olemme juuri vaihtaneet KoKo astiat Marimekon Oiviin ja nuo sopisi ihanasti rikkomaan/rikastuttamaan kattausta.

  ReplyDelete
 81. Mini platesit ovat suosikkini.
  Hetkeni rauhaa on aamulla kun muu väki vielä nukkuu. Kuppi kahvia ja päivän uutiset.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  ReplyDelete
 82. Oma rauha löytyy kiireettömistä illoista, ja tiedosta ettei seuraavana aamuna tarvi nousta kukonlaulun aikaan.
  Kokoelma on kiinnostava kaikin puolin, mutta ihan ensimmäisenä huomion kiinnitti lautaset!
  henriikka6@hotmail.com

  ReplyDelete
 83. Oma luksushetkeni syntyy kun laitan lenkkarit jalkaan ja lähden lenkkipolulle.

  Suosikkini Iittalan uudesta mallistosta ovat astiat ja maljakot. Niiden muotokieli miellyttää kovasti silmää :)

  ReplyDelete
 84. oma hetki on kun saan lapset nukkumaan ja seuranani on tee kupponen. Lautaset on ihania! Niitä meille :)

  ReplyDelete
 85. Se kun kaiken kiireen ja kaaoksen keskellä näkee jotakin kaunista. Se voi olla lasten ilmeet, auringon valo vasten seinäpintoja tai vaikka siivottu eteinen. Pieni tai iso asia, kunhan se koskettaa juuri sillä hetkellä. <3 Mallistosta löytyy vaikka mitä upeaa ja kelpuuttaisin maljakon, harmaan tyynynpäällisen ja pienen lautasen vaikka heti meille! :)

  ReplyDelete
 86. Oma hetkeni rauhaa.. Ennen nukkumaan menoa venyttelen puolisen tuntia himmennetyssä valaistuksessa, kuunnellen radio rockin korporaation podcastia. Se on minulle oma pieni hiljainen hetki päivässä. :)

  ReplyDelete
 87. Oma hetkeni on kupponen teetä ja istahtaa sohvalle katsoen lempparisarjaa telkkarista.
  Mallistosta lempparini ovat ehdottomasti nuo kauniit tyynyt ja tuo kaunis maljakko :)

  ReplyDelete
 88. Oma hetkeni on ehdottomasti juoksulenkki, vaikka enpä tiedä onko se sitä rauhaa aina! ;) Ihastuin noihin astioihin ja maljakoihin. Aivan upeita!
  -Jutta

  ReplyDelete
 89. Mulle oma hetken rauha on yleensä yhtä kuin lapsi unilla ja teemuki edessä, oli se sitten päiväunien aikaan tai illalla. :) Suosikkini mallistosta on yhden kukan maljakko, jotenkin niin kiva idea.

  ReplyDelete
 90. Wau mikä arvonta. Oma suosikki on.https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Tyynynpaallinen-50x50-cm-vaaleanharmaa/p/K365450 sm92755(at)student.uta.fi

  ReplyDelete
 91. Oma rauha on arkipäivien aamut, kun kävelen töihin ja nautin siitä hetkestä, jolloin uusi päivän on aluillaan ja kaikki vielä edessä. Matka kestää 10 minuuttia, mutta jokainen askel on puhdasta hyvää oloa ja energiavirtaa. Mallistosta suosikkini on (kahvi)kuppi: yksinkertaista, kaunista ja toimivaa.

  ReplyDelete
 92. Kiireetön oleminen kotona antaa tunnun omasta rauhasta aina kun sellainen hetki vaan koittaa. Pidän malliston astioista ja tekstiilit ovat myös houkuttelevia😉 -janica

  ReplyDelete
 93. Oma pienikin hetki rauhaa löytyy luonnosta. Tuoksut ja äänet rauhoittavat, kiire laskeutuu harteilta pois ja asiat alkavat loksahdella perspektiiviin.

  Oma suosikkini mallistosta on laukku. Myös vaaleanharmaa tyynyliina houkuttelee. //palasaaristoa

  ReplyDelete
 94. Minun rauhallinen hetki on kun saan lapset päiväunille tai illalla nukkumaan, kuppi teetä ja omat ajatukset viltin alla sohvalla.
  Koko Iittala X Issey Miyake kokoelma on aivan ihana. Harmoniset värit, elävät muodot ja laadukkaat materiaalit. Erityisesti olen ihastunut tyynynpäällisiin ja upeisiin lautasiin.

  Anna
  anna.havio@hotmail.com

  ReplyDelete
 95. servetit ja lautaset jäi mieleen-

  ReplyDelete
 96. Tällä hetkellä koko elämäni on omistettu rauhalle: olen kuntoutustuella ja tarkoitus olisi toipua työkykyiseksi. Olen ympäröinyt itseni rauhaa tuovilla esineillä, tekstiileillä, huonekaluilla, ihmisillä ja eläimillä, ja downshiftannut muutenkin. Olen minimalisoinut häiritsevät asiat ja luonut rutiineja. Koko elämäni on rauhallista nyt! Jee!

  Kyllä ne nuo astiat ovat suosikkejani – astiat ovat muutenkin meillä menossa vaihtoon, niin olen kyttäillyt hienoja astioita kaikkialla. Nämä ovat suosikkejani, erityisesti nuo erikoisen muotoiset lautaset.

  ReplyDelete
 97. Minulle metsä on paikka jos rauha valtaa mielen ja olemuksen. Toisin mielelläni sieltä palasen kotiini, versovan oksan tai varvun muodossa, One flower-maljakkoon asetettuna. -Saija saija.malila@welho.com

  ReplyDelete
 98. Sinä olet kyllä niin taitava stailaaja. Minun rauhani syntyy siitä, että saan makoilla pedatulla sängyllä makuuhuoneen kylpiessä valossa - kuten nyt. Kun ei ole kiire minnekään.
  Suosikkini on maljakko sekä teeastiasto. Mukana arvontatohinoissa!

  ReplyDelete
 99. Heräilee rauhassa ja haahuilee teekuppi kädessä juomaan sitä terassin kynnykselle. Niin odotan kevättä!
  Lautaset on hauskanmuotoisia. Heli S.

  ReplyDelete
 100. Oma rauha on kun kiireisen päivän jälkeen saa istahtaa sohvalle ja lueskella hyvää kirjaa. Lempituotteeni ovat tyynynpäälliset.
  m.mattila@nic.fi

  ReplyDelete
 101. Nuo pienet lautaset, ehdottomasti!
  iida.perkkio@gmail.com

  ReplyDelete
 102. Kyllä nuo lautaset ovat suosikkejani!

  Parhaiten rentoudun kauniissa ympäristössä.
  Katja

  ReplyDelete
 103. Omaa rauhaa on parhaimmillaan se kun saa istua sohvan nurkassa ja tehdä käsitöitä. Suosikkejani ovat pienet lautaset ja tyynynpäälliset!
  -Kikka
  lehtinenkirsti@gmail.com

  ReplyDelete
 104. Minun hetkeni omaa rauhaa on lapsen päiväuniaika. Silloin nautin kupposen kahvia blogeja selaillen. Mallistossa minua erityisesti viehättää vaaleanharmaat tyynynpäälliset.
  visunen(at)gmail.com

  ReplyDelete
 105. Minun rauhan hetkeeni kuulu kupillinen kahvia, siisti(hkö) koti ja lempiblogit. Mallistossa eniten miellyttää puolestaan nuo epäsymmtriset lautaset/tarjoiluvatit.

  anellein@live.com

  ReplyDelete
 106. Tote bag on ehkä lempparini :).
  Oma rauhallinen hetkeni on pikkupoikien päikkäriaikaan, kun keittiö on siistitty ja on päivän ensimmäinen hetki istahtaa.

  ReplyDelete
 107. Minun #pauseforharmony hetki muodostuu kiireettömään aamuun kauniissa ympäristössä kera tuplacappucchinon ja kaverina hyvät sisustuslehdet.
  Yhden tyynynpäällisen ja isoimman lautasen olen jo kotiuttanut tästä mallistosta. Ehdottomasti haluaisin vielä pienempiä lautasia ja kuppeja ... ja tyynynpäällisiä lisää ... =D

  ReplyDelete
 108. Minun päivän lepohetket ovat kahden koiran kanssa tehtävät metsälenkit ja sen jälkeen saunaan.. :)
  Yhden kukan vaasi on lemppari, koska näin keväällä ei voi kukkia vastustaa, vaan niitä pitää ripotella ympäri asuntoa! :)

  ReplyDelete
 109. Itse nautin luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta enite. Kiireettömät, seesteiset aamut koiran kanssa pellolla tai metsässä ovat sitä parhautta minulle.

  Tuo uusi Iittalan sarja on varsin ihana! Itse olen tykästynyt eniten tuohon valkoiseen, epäsymmetriseen vatiin. :)

  (ninni_purmonen@hotmail.com)

  ReplyDelete
 110. Luonnossa vietetty aika sekä saunominen luovat harmoniaa arkeeni. Ihanan malliston helmet ovat mini platet, -millavee-

  ReplyDelete
 111. Ihania tuotteita! Varsinkin lautaset ovat kivoja, ei ihan tavallisia!
  Minun rauhallinen hetki on sitä, kun iltamyöhällä oikaisen sohvalle torkkupeiton alle. Siinä saa sitten ihan rauhassa katsoa telkkarista lempisarjoja ja lukea blogeja, kunnes on aika hiipiä nukkumaan.

  ReplyDelete
 112. Nuo tyynynpäälliset ja maljakot, miten kauniita! Harmoniaa päivään tuo hetki ennen yöunia. Lapsi nukkuu, nojatuoliin viltin alle ja sisustuslehti tai blogi kaveriksi. - Rebs

  ReplyDelete
 113. Oma rauhani syntyy lähes poikkeuksetta teekupposen ääressä, hyvään kirjaan tai inspiroivaan lehteen uppotuen.

  Rakastuin koko mallistoon, ja yhden vaaleanpunaisen teekupin olenkin jo kotiuttanut. Haluaisin kuitenkin vielä hankkia lautasia, tarjoiluvateja, maljakoita ja ja ja... :D

  ReplyDelete
 114. Kauniita kuvia olet näpsinyt! Olisko lemppari tuo kassi. Tai maljakko...

  -tii

  ReplyDelete
 115. Kaikenlainen loikoilu on parasta ja tuosta mallistosta tyynyt sopisivat siihenkin tarkoitukseen loistavasti, kauniita ovat.

  ReplyDelete
 116. Parasta omaa aikaa on kun aamulla kello herättää 5.30. Suihkun jälkeen istun keittiössä kahvin ja voileivän kanssa aamun lehteä lukien, väliin katse pysähtyy suurista ikkunoista avautuvaan maisemaan ja haaveilen ties mistä.

  Yhden kukan maljakot ovat suosikkejani. Kylläkin tässä mallistossa kaikki yllättää positiivisesti.

  Virpi

  ReplyDelete
 117. Kaikkiaan kaunis kokoelma. Suosikkejani on kuitenkin harmaa maljakko ja iso lautanen.

  ReplyDelete
 118. Rauhallinen aamupalahetki aloittaa päivän hyvin. Kaikki tekstiilit on ihania! T. Ookoo

  ReplyDelete
 119. Rauhalliseen hetkeen kuuluvat musiikki, inspiroiva lehti tai kirja. Maljakot ovat suosikkini mallistosta.

  ReplyDelete
 120. Nappaan hetken omaa aikaa tilanteista ja hetkistä riippuen: autossa matkalla asiakkaalle lempparibiisin tahtiin kovaa laulaen, bussissa napit korvilla musiikkiin vaipuneena, illalla sohvalla pötköttäen jalat tuplatyynyjen päällä, salin infrapunasaunassa naistenlehteä lukien, Stokkan Argos cafeessa salaattia nauttien ja Manskun vilinää katsellen ym.

  Suosikkini kokoelmasta olivat maljakko, laukku ja lautaset.

  ReplyDelete
 121. Rauhalliseen hetkeen kuuluvat iso kuppi kahvia ja joku ihana sisustuslehti! Lemppareitani ovat lautaset, maljakko ja kassi.

  ReplyDelete
 122. Lempihetkeni omassa rauhassa on sisustuslehti kädessä ja koirat rauhassa pötköttämässä vieressä. Hetken kruunaa iso kuppi lattea tai lasillinen kylmää roseeta.

  Yhden kukan maljakon haluaisin mallistosta ehdottomasti, mutta muutkin tuotteet ovat kauniita.

  ReplyDelete
 123. Rauhallinen sunnuntaiaamu kahvikuppi toisessa, sisustuslehti toisessa kädessä on ehdottomasti viikon odotetuin hetki - tunne siitä, ettei ole kiire minnekään juuri nyt :)

  Ihastelin tuon malliston astioita, mutta maljakko vei kyllä sydämeni täysin!

  ReplyDelete
 124. Mun oma aika tällä hetkellä koostuu kunnon hemmottelukylvystä. Hana päälle ja muun talouden mölyt ei kuulu. Paremmat mömmöt kehiin ja toki kasvonaamio. Kerran viikossa tekee ihan hyvää :D

  Malliston lautaset ovat upeita! :o

  nooranelamaa@luukku.com

  ReplyDelete
 125. Mun rauha syntyy kahdella eri tavalla. Sunnuntaisin siitä, kun sängyssä on lupa loikoilla ilman kummempia kiireitä ja avokki hemmottelee uunituoreilla croisanteilla. Arkipäivisin rauhan saavuttaa kuntosalilla pitkän "päänhalkomis"päivän (aka kahdeksan tuntinen toimistopäivä, johon kuuluu pöydän äärellä istumista iiiiisojen paperipinojen äärellä) jälkeen. Kuntosalilla voi huhkia ilman sen kummempaa miettimistä, mikä on todella vapauttavaa!

  On vaikea nimetä vain yhtä lempparia tästä mallistosta, mutta jos on pakko valita niin nuo laukut!

  ReplyDelete
 126. Mulla rauha on yleensä lauantai-aamuisin, kun saan ison kupin kahvia sekä uusimman sisustuslehden käteeni. Vaikka lapset pyörisivät jaloissa, se ei haittaa, se on mun oma rauhallinen hetki kiireisen viikon jälkeen.

  Tämä mallisto on mielettömän ihana, ja ihan oikeasti voisin kotiuttaa sen kaikki osat. Yhden olenkin jo hankkinut, ja lisää mielelläni kotiuttaisin. Joten ehdottomasti olen mukana arvonnassa!

  ReplyDelete
 127. Omaa rauhaa erityisesti viikonloppuihin tuo lounge-musiikki ja kiireetön aamupalan laittaminen, smoothieta, miehen rakkaudella leipomaa leipää <3 Tuosta mallistosta kotiuttaisin ehdottomasti kaksi tarjotinta (noita "kolmion" muotoisia), viimeistelisivät meidän ihanat aamut :)

  ReplyDelete
 128. Rentoudun ja rauhoitun parhaiten luonnon keskellä.
  Yhden kukan maljakko on kiva.
  mariah-79@suomi24.fi

  ReplyDelete
 129. Tällä hetkellä mun päivän rauhoittuminen tapahtuu työmatkojen muodossa. Tunti suuntaansa kaikessa rauhassa -ja sen jälkeen jaksaa taas lasten ääniä kotona. :)

  Lautaset on kivan näköisiä!

  tiina.ylisirnio(at)gmail.com

  ReplyDelete
 130. Minun hetkeni rauhaa on metsässä koiran kanssa kuunnellen linnunlaulua tai hevosen selässä. Suosikkini valikoimasta ovat yhden kukan maljakko sekä vaaleanharmaa zigzag-tyynynpäällinen

  ReplyDelete
 131. Hetki kun lapset ovat nukahtaneet ja kuulee taas omat ajatukset... Malliston tekstiilit ovat todella kauniita.

  ReplyDelete
 132. Sauna, ruoka ja kirja on rentouttava yhdistelmä. Maljakko on suosikkini! siilitytsi(at)gmail.com

  ReplyDelete
 133. Oma rauhallinen hetkeni on parhaimmillaan mielenkiintoinen sisustuslehti ja kupponen kahvia. Koska tästä pääsee kuitenkin suhteellisen harvoin nauttimaan niin otan itselleni lähes päivittäin hetken omaa aikaa kun lähden rauhalliselle kävelylenkille auringon noustessa.

  Iittala x issey Miyake sarjassa on paljon ihanuuksia, esim. yhden kukan maljakko ja tyynynpäälliset. Suosikkini on kuitenkin valkoinen tarjoiluvati. Siinä on niin ihanasti jujua ja silti niin ajaton!

  bxballe@hotmail.fi

  ReplyDelete
 134. Ehdin jo pari kuppia ja pientä lautasta ostaa aamujani ilahduttamaan. Isot lautaset jäivät vielä houkuttamaan. Mulle arkiaamut ovat omaa aikaa, menen töihin yleensä aikasten ja herään vielä vähän aikaisemmin, jotta ehdin rauhassa juoda kupin teetä ja syödä aamupalaa kun muu perhe vielä nukkuu. Hektiset päivät eivät tunnu niin kiireisiltä, kun ne aloittaa rauhallisesti.

  ReplyDelete
 135. Oma rauhallinen hetki on myöhään illalla lehtiä tai blogeja selaillessa.
  Malliston suosikit on lautaset ja kupit.
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  ReplyDelete
 136. Oma rauhallinen hetki on kahvikupposen ääressä sisustuslehtiä ja -blogeja lukien. Ihanasta mallistosta suosikkini ovat kivanmalliset lautaset ja vadit!

  ReplyDelete
 137. Kauniit kuvat! Kuppi kuumaa kuuluu usein omaan rauhalliseen hetkeeni. Niinpä eekupit kiehtoo etenkin, sellaiset mieluusti kotiuttaisin. :)

  ReplyDelete
 138. Ihania, erityisesti lautaset! Oma rauhallinen hetkeni koostuu siitä, kun herään ensimmäisenä ennen koko muuta perhettä ja saan juoda rauhassa aamukahvit =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 139. Upea mallisto! Suosikkini on maljakko ja linjakkaat tyynyn päälliset. Oma rauhallinen hetki on johonkin keskittymistä vaativaan tekemiseen uppoutuminen.

  Vanuliina

  ReplyDelete
 140. Oma rauhallinen hetkeni arjen keskellä on aamuisin, kun juon rauhassa kupillisen kahvia ja luen päivän lehden. Pyrin tiukasti pitämään kiinni tästä rauhallisesta aamuhetkestä, ettei tarvitsisi heti herättyään suinpäin rynnätä johonkin. Koko tuo mallisto on todella kaunis,mutta pakko sanoa astioiden olevan erityisen onnistuneita.
  uniriepu@luukku.com

  ReplyDelete
 141. Perheenäitinä rauhallinen hetkeni on iltaisin kun muut nukkuu ja juon kupin teetä ja lueskelen vaikka lehtiä :)vaikka Suosikkini ihanasta mallistosta on One flower vase!
  ameliarose211@gmail.com

  ReplyDelete
 142. Oma rauhallinen hetkeni koostuu kiireettömästä yksin saunomisesta. Lauteilla pötkötellessä pää tyhjenee murheista ja koko kroppa rentoutuu. Suosikkini mallistosta ovat nuo pienet vaaleanpunaiset lautaset. jolielaide00(at)gmail.com

  ReplyDelete
 143. Oma rauhan hetkeni löytyy niinä aamuina kun muu perhe on jo lähtenyt ja itse menen vasta iltavuoroon. Suosikkeja mallistosta ovat astiat ja ihanat pöytäkukkaset.

  ReplyDelete
 144. Aamulenkki oma hetkeni. Yhden kukan vaasi on suokkarini :)
  pelkonen.sari@gmail.com

  ReplyDelete
 145. Mulle rauhallinen hetki syntyy isosta mukillisesta vihreää teetä sohvannurkassa.

  Suosikkejani mallistosta ovat lautaset ja pliseeratut tyynynpäälliset.

  ReplyDelete
 146. Vihreä zigzag tyynynpäällinen on suosikkini.

  Rauhallinen oma hetki on aina kun lapset ovat nukkumassa ja saan itsekkin löhöillä puhelin kädessä selaillen esim.blogeja.

  000jkj000@gmail.com

  ReplyDelete
 147. Meille kokoelmasta ehkä ensimmäisenä valikoituivat nuo pikkuiset maljakot. Jotenkin herkät ja ihanat.

  ReplyDelete
 148. Perjantai ilta oman perheen kesken. Se tunne, kun saa vain olla. Jokainen on viikon "töistään" väsynyt mutta uimahallireissu jälkeen vieläkin väsyneempi mutta onnellinen.
  Suosikkini tuosta mallistosta on ehdottomasti One flower vase
  Ulla

  ReplyDelete
 149. Oma rauhallinen hetki syntyy siitä kun pääsee koiran kanssa metsälenkille pehmeitä, sammaleisia polkuja pitkin juoksemaan. Malliston kassi olisi kiva saada, mutta myös astiat kauniita.
  pirlai@hotmail.com

  ReplyDelete
 150. Oma rauhallinen hetkeni koittaa, kun vauva nukahtaa päiväunille ja saan olla vain omissa oloissani, esimerkiksi jotain hyvää lehteä lueskellen.

  Suosikkeja mallistosta ovat nuo kivanmalliset lautaset mustana ja valkoisena.

  ReplyDelete
 151. Oman rauhallisen hetken vietän blogeja lukien kahvikupin kera. Sisustustyynyt on ihania.

  ReplyDelete
 152. Rauhallinen hetki. Luonto, meri, luonnon musiikki.. Parhaita ovat tarjotin ja lautaset.

  Omelia

  ReplyDelete
 153. Rauhoittuminen, sitä kyllä kaipaa erityisesti nyt, kun kesään on vielä matkaa ja talven jäljiltä akut alkavat olla hiipumassa. Rauhoittumiseen auttavat kirjan luku ennen nukkumaan menoa, ulkoilu valoistuvissa illoissa sekä kiireetön aamiainen viikonloppuisin. Ihan siis pienillä arjen hengähdystauoilla jaksaa odottaa valon lisääntymistä.

  Suosikkini mallistosta ovat ehdottomasti nuo lautaset eri koossa ja sävyissä. Ja aivan loistava idea nimenomaan hyödynnettäväksi keittiön ulkopuolellakin, koska lautaset ovat jo itsessään koriste-esineitä kauniin muotoilunsa ansiosta.

  kekola.tiia@gmail.com

  ReplyDelete
 154. Hiljaisuus on ehdottomasti oman rentoutumiseni tärkeimpiä tekijöitä. Se että takaraivossa ei jyskytä velvoitteet. Olen syönyt hyvin, ja voin vaikka vain lojua jos huvittaa.
  Malliston tekstiilit eivät niinkään kiinnosta, sillä ymmärtääkseni ne ovat a) tekokuitua, b) jota ei saa edes pestä. Valitsisin tarjoiluastioita, ne ovat kauniin "epämääräisiä" ja niille minulla on oikea tarvekin :)

  ReplyDelete
 155. Rauhallinen hetki sohvalla hyvän kirjan parissa. Suosikkini mallistosta on tuo hempeän vaaleanpunainen tyyny, jonka kelpuuttaisin sohvalleni oikein mielelläni :)

  ReplyDelete
 156. Minun rauhoittumisen hetkeni on iltalenkki koiran kanssa, miehen ja lasten laittaessa iltapalaa. Malliston helmiä ovat kauniit mukit ja lautaset kaikissa väreissä!

  Mia

  ReplyDelete
 157. Olen sitä tyyppiä, että omaa rauhaa pitää olla paljon. Joskus lähden itsekseen maailmalle, luontoon, teelle... Itsestään oppii niin paljon vain olemalla :)
  Kauniita tuotteita, tykkään näistä väreistä kovasti!
  marianna1 at luukku.com

  ReplyDelete
 158. Sohvalla kirjaa tai lehteä lukiessa ja siihen kuuluu myös hyvää syömistä kuten suklaata. Nuo kupit ovat suosikkini.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  ReplyDelete
 159. Valkoinen muki viehättää.
  Oma rauha koostuu kesäisen aurinkoisesta hetkestä omalla terassilla hyvän kirjan, kylmän juomisen ja makeiden herkkujen parissa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  ReplyDelete
 160. Parasta on kun saa nukkua pitkään ilman ketään häiritsemässä ja syödessä rauhassa aamupalaa :) Kyseisen malliston mukin aluset ovat kiehtovia ja monipuolisia käytössä.
  -Maija M.

  maisku1@hotmail.com

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig