Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 1, 2016

INTRODUCE | BATHROOM

Seuraavaksi kurkistamme yläkerran kylpyhuoneeseen, joka sijaitsee makuuhuoneen ja vaatehuoneen yhteydessä. Puolitoista vuotta sitten, kun muutimme, oli ainoastaan talomme alakerta jokseenkin asuttavassa kunnossa ja käytimme pelkästään alakerrassa olevaa "vieraskylpyhuonetta". Liekö tästä johtuen yläkerran kylppäri on edelleen aika lailla käyttämätön. Ihmisen on vaikea muuttaa tapojaan..

Toinen syy, miksi tämä kylppäri on saattanut jäädä vähemmälle käytölle, voi johtua siitä, että ensi kertaa yläkerran suihkua käyttäessämme aiheutimme samalla massiivisen vesivahingon alakertaan. Tämä vika on meidän kustannuksella korjattu ja samaan syssyyn korjautimme myös alakerran kylpyhuoneen eristykset. Nyt odottelemme vahingon aiheuttajan jossain vaiheessa korvaavan tekosensa. Jonkinlainen henkinen kynnys käyttää yläkerran suihkua tästä kaikesta kuitenkin jäi..

Kolmas syy saattanee liittyä oikeasti ihan perustarpeisiin, joissa yksi on usein ihan riittävä. Tätä en tietenkään myönnä!
SHARE:

12 comments

 1. Kaunis ja niin yksinkertaisen selkeä kylpyhuone. Aivan ihana tuo mustavalkoinen pyyhe, mistä olet löytänyt?
  /Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pidän siitä, että tilat ovat yksinkertaisia, jolloin niitä on helppo muuntaa makuun ja tunnelmaan sopiviksi piensisustuksella :) Mustavalkoinen pyyhe on H&M Homista.

   Delete
 2. I love the wooden leader. And I love this bathroom because it's white and simple. I wanted to ask you how do you manage to keep it so clean, but if I understood correctly, you don't use it very often? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh dear! I must admit that I hate cleaning but I love clean interiors. We don't use this bathroom very often, but still clean it weekly 😊

   Delete
 3. Kaunis ja tyylikäs kylpyhuone! Saako kysyä mitkä laatat siellä on?

  ReplyDelete
 4. Lisäys edelliseen, huonekorttien takaa löytyikin mahdollinen laatta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taisitkin löytää jo vastauksen, mutta kerrottakoon vielä että laatat ovat huinekorttien mukaiset Terratintan Betontechit (white 60 x 60) :)

   Delete
  2. Kuvassa laatta näyttää taittavan hieman vaaleanharmaaseen? Onko noin oikeasti, vai hämääkö valkoiset kalusteet.

   Delete
  3. Luonnossa laatta on tosiaan lähempänä vaalean harmaata kuin valkoista. Kuvissa oikein sävyinen ellei jopa astetta tummempi. Laatan nimi on kuitenkin jostain syystä White :)

   Delete
 5. Siis mitä ihmettä, vesivahinko aivan uudenuutukaisessa talossa?!?!? Mitä siellä on oikein tapahtunut, eikö eristyksiä ole tehty kunnolla? Tosi harmillista, toivottavasti saatte pian korvauksen.

  Mutta siis aivan ihana kylppäri, kyllä teidän kelpaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vesieristejä oli vähän toheloinut.. Onneksi meillä sattuu olemaan tarkastusluukku eteisen katossa, joten vesi valui suoraan alas eikä jäänyt lillumaan välipohjaan ja vahinko huomattiin heti ensimmäisen suihkun yhteydessä!

   Delete
 6. AnonymousMay 23, 2016

  Heippa, kysyisin wc tasosta oletteko teettäneet sen? Onko se komposiittia? Tuliko hintaa paljon?Itse etsitty juuri tällaista vaihtoehtoa, että olisi upotettavat altaat. Ihana wc ♡

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig