Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 5, 2016

INTRODUCE | LIVINGROOM


Ennen kuin jatkamme kierrosta yläkerrassa, kurkistetaan pikaisesti alakertaan. Huone, jonka nimesin olohuoneeksi, on oikeastaan meidän tv-huoneemme. Huone sijoittuu alakerran päätyyn, jossa on pohjakuviin piirretty kaksi makuuhuonetta. Meillä nämä huoneet on käytössä vierashuoneena ja kuvissa näkyvänä "arkiolohuoneena".

Sohvaa vastapäätä on hätäisesti Ikean Beståsta kasattu tv-taso. Taso lötköttää lattialla ja on edelleen ilman päällystä. Ei siis todellakaan mikään kaunistus. Minulla on ollut jo useampi suunnitelma tason tuunailusta, mutta nämä kaikki ovat ainakin vielä toistaiseksi jääneet ihan vain suunnitelmiksi.

Pidän siitä, että tv ei ole niin sanotusti paraatipaikalla vaan piilotettuna pois näkyvistä. Tässä tarkoituksessa tv-huone toimii erittäin hyvin. Tuolla saa ihan rauhassa rentoutua ilman, että tv:n pulina "häiritsee" muita. Lisäksi tv-tasot ovat mielestäni erittäin hankala sisustuselementti eivätkä juuri koskaan näytä kovin hyviltä (jos siis sellaista seikkaa pitää ylipäätänsä tärkeänä). Yksi upeimmista ratkaisuista löytyy ehdottomasti Villa luovasta. 
SHARE:

2 comments

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig