Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 18, 2016

KUIN LAPSI HIEKKALAATIKOLLA

Tammikuussa kerroin teille pienen blogitaukoni jälkeen uusista aluista. Tämän vuoden vaihde toi tullessaan uudet tuulet työrintamalla ja pitkästä aikaa innostuin myös bloggaamisesta ihan tosissani. Kaikki väkinäisyys ja pelko väistyi ja tammikuussa alkanut keväisen kupliva olo on kantanut läpi koko alku vuoden tuulen ja tuiskun. Uusi alku toi taas elämääni luovuuden ja olen ollutkin kuin lapsi hiekkalaatikolla. Tehnyt mutakakkuja kädet kyynärpäitä myöten savessa ja nauttinut joka hetkestä.

Keväinen olo on selkeästi vaikuttanut kaikkiin tänä vuonna tekemiini juttuihin. Bo Helsingin toimiston sisustuksen lisäksi sain sisustaa Helsingin Torikortteliin salaisen puutarhan, joka kukki lumisateen keskellä yhden kauniin illan. Olen stailannut ja kalustanut joukon mitä upeimpia asuntoja, taittanut, suunnitellut, kirjoittanut ja toimittanut. Remontoinut, roudannut ja siivonnut. Ja siinä ohessa saanut mahdollisuuden rekrytä stailaus tiimiimme mukavan joukon mitä lahjakkaimpia ja hyvällä asenteella varustettuja tyyppejä, jotka ovat pelottomasti tarttuneet toimeen kuin toimeen.

This is where the story begins.

SHARE:

14 comments

 1. Kivoja uutisia! Hieno sisustus, wau! :)

  ReplyDelete
 2. Teidän tiimi on upea, vain taivas on rajana mitä te vielä teettekkään :-) Onnea matkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kyllä kanssasi niin samaa mietä :D Koko meidän huikeaan porukkaan voi tutustua täällä: http://bolkv.fi/tiimi/

   Delete
 3. Kivoja projekteja sulla ja tykkään tosi paljon sinun luovasta ja hauskastakin mausta :) Kiva tehdä hyvän tiimin kanssa töitä, kun kaikki puhaltaa yhteen hiileen. Jatka samaan malliin ja kivaa viikonloppua sinne!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos Päivi! Minusta suunnitteluun kuuluu sellaista luovaa hulluutta ja olen iloinen, että tämä paistaa myös töistäni :)

   Delete
 4. Ihana tilanne, kun saa tehdä noin innostavia juttuja! Itse odotan lämpimiä ja aurinkoisia kelejä tuomaan samanlaista fiilistä :) Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt on ainakin täällä etelässä aurinko pilkahdellut sen verran mukavasti, että kevät tuntuu olevan jo ihan nurkan takana. Se on jännä, miten tuo valo vaikuttaakin niin positiivisesti fiilikseen!

   Delete
 5. Upea työpaikka mut niin on tekijäkin. Teillä on kasassa kyllä huikea porukka. Koko Bo on edelläkävijä alalla ja toimintaa on ollut ilo seurata <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Työpaikka ja porukka ovat kyllä huikeita. Ja olen todella iloinen, että saan kuulua moiseen jengiin :)

   Delete
 6. Täältäkin onnittelut, Bo:n kuvat näyttävät upeilta! Viimein toimija Suomessakin, joka ymmärtää miten asuntoja kannattaa myydä :)

  Kevätterveisin,
  Riika | Coterie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielestäni on tärkeää, että asunnoista saadaan kaivettua myös kuviin esiin kaikki se potentiaali ja kauneus, mitä jokaisesta kodista löytyy. Kuitenkaan mitään piilottelematta ja turhia kaunistelematta. Väittäisin, että jokainen asunto ansaitsee mitä parhainta kohtelua :)

   Delete
 7. Hei! Kaunis sisustus! Mistä on hankittu nuo pinnatuolit ?

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig