Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 11, 2016

MOI, MOI TURKU!


Silloin, kun saa kutsun Granitin avajaisiin Turkuun, ei tämä espoolainen emmi hetkeäkään. Täältä siis tullaan Turku ja perjantaina nähdään! Ruotsalainen sisustustavaraketju Granit avaa siis vihdoin putiikin myös Suomen länsirannikolla. Tai itse asiassa kaksi putiikkia, joista toinen aukeaa Turun lisäksi Ouluun. Turun avajaisissa on paikalla itseni lisäksi Pihkala-blogin Maija ja meillä on ilo ja kunnia nähdä toivottavasti myös sinut paikalla!

Jostain kumman syystä minuun on iskenyt aivan kamala puutarhavimma vaikka intoa on edelleen huomattavasti enemmän kuin taitoa. Meillä on talon yläkerrassa suuri parveke, joka vielä viime kesänä toimi lähinnä varastona. Nyt varasto on raivattu muualle ja parveke on päässyt oikeuksiinsa. Tuossa lasitetussa kymmenen neliön tilassa on kuuma kuin kasvihuoneessa ja mies onkin jo suunnitellut perustavansa tilaan tomaattitarhan. Joku viisaampi kuin minä osannee toivottavasti neuvoa onko idea jo alkujaan tuhoon tuomittu, mutta niinhän sitä sanotaan, että yrittänyttä ei laiteta..

Puutarhavimman saattelemana innostuin valtavasti Granitin puutarhauutuuksista: amppeleita, ruukkuja, yrttejä, istutuspöytiä, puutarhahuonekaluja ja kasakaupalla erilaisia tunnelmalyhtyjä. Ilokseni Granitista saa nykyään myös erilaisia kasveja, joista muun muassa kymmenen euron jättipuska eukalyptuksen oksia on sattunut kerran jos toisen matkaan. Keittiö- ja toimistotarvikkeet kuuluvat myös suosikkituotteisiini ja muun muassa tämä kalenteri on tullut päivitettyä uuteen jo useampana vuotena. 

Niin kuin alussa mainitsin, vietetään Turun Granitin avajaisia ensi perjantaina 15.4.2016. klo 16 - 18 osoitteessa Eerikinkatu 17. Illan aikana Granit tarjoaa -20% alennuksen kaikista tuotteistaan poislukien Sjöstrand-kahvikone ja Formbruket & Smålands Skinnmanufaktur -tuotteet.

Jos et pääse perjantaina paikalle saat avajaisten jälkeenkin -20 % alennuksen normaalihintaisesta kertaostoksesta 30.4.2016 saakka, alennuksen saadaksesi mainitse vain kassalla blogini nimi. Alennus ei koske Sjöstrand-kahvikonetta, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Avajaisten kunniaksi myös Granitin verkkokaupasta saa alennuskoodilla ”granitturku” -15% yhdestä normaalihintaisesta kertaostoksesta Sjöstrand-kahvikoneita lukuunottamatta. Koodi on voimassa 15.5.2016 saakka.

*Moi, moi Turku on toteutettu yhteistyössä Granitin ja Suomen Blogimedian kanssa.
SHARE:

10 comments

 1. Mä niin toivon, että Granit jatkaa länsirannikon valloitusta ja tulee myös Vaasaan. Toivottaisin lämpimästi tervetulleeksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Granitille siis terveiset ja toiveet Vaasasta! Mukavaa, että nykyään saa myös tilattua tuolta verkkokaupasta, mutta onhan se valikoima suppeampi kuin myymälässä..

   Delete
 2. Ehdottomasti kokeilisin minäkin partsia kasvihuoneena. Tärkeintä hommassa on muistaa tuulettaa partsi päivittäin. Muuten kasvit kyykkäävät. Ja hommaa varjostusverhot :) Esim. Ikean harsoverhot käyvät vallan mainiosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes! Lämmin kiitos vinkistä! Täällä onkin selailtu erästä Keittiöpuutarha - Siemenestä lautaselle kirjaa niin, että sivut ovat jo taittuneet hiirenkorville ;)

   Delete
 3. No hittolainen kun en ehdikkään pe Turkkuseen, ku Penalla on keikka. Oon nääs bäkkärillä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voihan harmitus, mutta ihan super hyvää keikkaa Penalle ja bändärille <3

   Delete
 4. Olin niin tulossa avajaisiin, kunnes hoksasinkin, että pääsen vasta kuudelta töistä! Mutta kiva juttu kuitenkin, että tuon avajaisalen voi hyödyntää vielä myöhemminkin blogisi mainitsemalla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun olisi ollut mukava nähdä avajaisissa! Mutta avajaisaleostoksille tosiaan ehtii onneksi koko huhtikuun :)

   Delete
 5. Hei, olisin kysellyt teidän liesituulettimesta, onko se Falmec merkkinen ja onko aktiivihiilisuodatuksella vai hormilla? Onko ollut hyvä käytössä? Hiljainen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liesituuletin on Falmecin altiivihiilisuodatin malli. Kovimmalla teholla ei mitenkään kauhean hiljainen, mutta ihan kiitettävän tehokas kylläkin :) Meillä suunnittelussa (tai asennuksessa) sattunut sellainen moka, että on hivenen liian kaukana liedestä.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig