Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 15, 2016

VOITTO TULI

Täällä sitä istutaan junassa matkalla Turkuun. Tiedossa on kauan odotetut avajaiset ja hetki omaa aikaa. Mutta ennen kuin syvennyn asemalta ostamaani hömppäkirjaan ja suklaamuffiniin, haluan kiittää teitä kaikkia lämpimästi: kotimme on äänestetty Styleroomin järjestämässä kilpailussa Suomen inspiroivimmaksi. Voitto on siitäkin syystä minulle erittäin merkityksekäs, että perustin aikoinani blogin, en vain siitä syystä, että voisin esitellä kotiamme vaan syystä, että halusin jakaa kanssanne asioita, jotka inspiroivat minua. Kotimme on toiminut oivana koekenttänä kaiken maailman diy-virityksille terassihuonekaluista itsetehtyihin kaappeihin ja betonilattioista lautalattioihin.

Inspiroivimman kodin titteli on myös siinä mielessä ihana saavutus, että kauneus on aina katsojan silmissä, mutta inspiroitua voi mistä vaan. Inspiroivan kodin ei tarvitse olla välttämättä juuri oman tyylin tai maun mukainen, mutta inspiroivista ideoista voi poimia ja soveltaa omaan kotiin ja arkeen sopivia juttuja. Muutenkin nuo maku- ja tyyliasiat olisi syytä heittää romukoppaan. Erään sisustuslehden päätoimittaja koki jostain syystä henkilökohtaiseksi asiakseen ilmoittaa minulle ilmaisia kuvia kerjätessään, että kotimme ei muutenkaan ole heidän lehtensä tyylin mukainen. Olen vuosia tilannut kyseistä sisustuslehteä ja vaikka jokainen juttu ei ihan iskisi omaan makuuni, tunnustan inspiroituvani lehden kauniista kuvista ja hyvin kirjoitetuista jutuista. Ja se jos mikä on rikkautta se! Aurinkoista ja kaunista viikonloppua kaikille.

Our home has voted to be the most inspiring home in Finland.
SHARE:

24 comments

 1. Aivan valtaisat onnittelut! Ansaittu voitto <3

  ReplyDelete
 2. Onnea voitosta ja tosi ihana kirjoitus!

  ReplyDelete
 3. Voitto meni oikeaan osoitteeseen! Onnea! Tuskin maltan odottaa ensi viikkoa. :) Ja kyllä, oikeassa oot noiden inspisasioiden kanssa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensi viikolla on tosiaan luvassa jotain muuta kuin pelkkä virtuaalikierros ;) Jännää! Ja ihana nähdä pitkästä aikaa :)

   Delete
 4. Todellakin meni oikeaan osoitteeseen! Onnea kovasti :) Mielenkiintoinen kommentti päätoimittajalta.. huh. Ja missä yhteydessä vielä, joillakin on pokkaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus sitä itse kunkin suusta (tai kynästä) lipsahtaa noita sammakoita. Kommentin jälkeen jäin kuitenkin pitkäksi aikaa pohtimaan sitä, että oma suhteeni tuohon lehteen muuttui aikalailla. Ja voi sitä häpeän ja nöyryytyksen tunnetta, kun ei "kelpaa" sellaisena kuin on ja toisen täytyy siitä vielä pikkuilkeästi näpäyttää ;)

   Delete
 5. Onnittelut! Jotenkin arvelinkin että tästä tulee voittaja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos! Ihanaa, että arvailusi osui oikeaan :)

   Delete
 6. Voitto meni niin oikealle kodille! Onnittelut vielä kertaalleen. =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos vielä tätäkin kautta <3

   Delete
 7. Paljon Onnea!
  Tykkään kovasti teidän kodintyylistä, sisustus inspiroi valtavasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta on ihan superhauskaa leikitellä eri tyyleillä ja oma koti on paras paikka kaikenlaisille kokeiluille. On mukava kuulla, että tämä meidän talonraakile on onnistunut inspiroimaan ihmisiä. Ehkäpä juuri se, ettei mikään ole koskaan valmista pitää homman mielenkiintoisena ;)

   Delete
 8. Paljon onnea. Olet inspiroinut monia, toivottavasti teet niin jatkossakin. Minusta teidän koti sopii minkä tahansa suomalaisen sisustuslehden jutuksi, outo kommentti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy tunnustaa, etten ole halunnut kotiamme sisustuslehtien jutuksi. Jotenkin ollut sellainen tunne, että eihän tätä mökkiä ole edes sisustettu mitenkään ja mieluummin "esittelen" pikkuisia paloja kodistamme blogissa kuin jossain lehdessä :) Viime kuussa tein poikkeuksen ja juttu ilmestynee suomen ehdottomasti laadukkaimmassa lehdessä ehkäpä jo ensi kuussa ;)

   Delete
 9. Onnea kovasti ja ei mennyt ääni hukkaan :) Sinulla on kiva blogi ja hienoja, mahtavia ja inspiroivia ideoita. Tykkään kovasti tyylistäsi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos äänestä <3 Menin ihan sanattomaksi kommentistasi enkä oikein tiedä miten päin kiittäisin :)

   Delete
 10. Onnea - aivan oikeaan osoitteeseen meni voitto! IHania koteja kaikki mutta teidän kotinne on taatusti eniten nuorten aikuisten mieleen. Sopisi ehkä sellaisiin lehtiin kuten Asun tai Residence, BoBedre, ElleDecoration.... ;) Ei siis pelkästään Suomalaisten mielestä kaunis ja inspiroiva koti, vaan uskoisin että myös kansainvälisesti. IHana kun jaat kuvia ja juttuja kodistanne. Kiitos sinulle!

  ReplyDelete
 11. Onnea vielä tätäkin kautta :)

  ReplyDelete
 12. Onnea vielä voitosta! :-)

  ReplyDelete
 13. Onnea vielä, voitto meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen!!

  ReplyDelete
 14. Ah mä rakastan teidän kotia. Saan siitä ihan mielettömät inspikset ja kiksit joka kerta kun blogissasi vierailen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos kommentistasi! Tämä oli ilo kuulla :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig