Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 17, 2016

LEMMIKIT SISUSTUKSESSA


Totaalisen sisustusähkyn selätti vierailu ystävän kauniissa kodissa, viikko koirien kanssa metsän keskellä ja oman kodin katsominen tämän jälkeen tuorein silmin. Apuna oli myös inspiraatio, joka minulle lähetettiin Facebookin kautta (Add pet-friendly elements to your renovation). Uutta taloa ei olla rakentamassa saatikka "vanhaa" remontoimassa, mutta sain houkuteltua pojat muutaman makupalan avulla esittelemään toiminnot, jotka me huomioimme eläintaloudessa jo taloa rakentaessa.

Ihan ykkösjuttu oli kuraeteisen suunnittelu talon pohjoisnurkkaan. Ilman kurasyöppöä ja suihkua eläisimme aika lailla hiekkalaatikossa. Niin paljon kuraa nuo tyypit onnistuvat tassukarvoissaan kotiin kuljettamaan. Kuraeteinen toimii samalla alakerran kodinhoitohuoneena, joka on pääsääntöisesti koirien käytössä. Siellä säilytämme kaikki koirien tavarat, hoito- ja harrastusvälineet sekä ruoat. Huoneessa on liukuovien takana myös pesukone, jossa pyöräytämme kurapyyhkeet ja muut karvaiset rätit. Lasioven takaa on mukava katsella ulos ja tuohan se myös ikkunattomaan huoneeseen todella paljon luonnonvaloa.

Talomme alakerran kaikki ikkunat alkavat lattian tasosta. Vaikkei tämä suoranaisesti ollut pelkästään koiraystävällinen ratkaisu, mietimme asiaa koirien kannalta jo taloa suunnitellessamme. Poikien mielipuuhaa sisällä ollessa onkin makoilla ikkunoiden edessä ja tuijotella ulos. Tietääkseni tämä ikkunoista tuijottelu on aika monen sisällä elelevän karvakuonon ajanviete numero yksi.
SHARE:

5 comments

 1. Joku miljoona sydäntä pojille! <3

  ReplyDelete
 2. Voi että nuo nappisilmät <3 Meillekin laitettiin kurapiste kodinhoitohuoneeseen sillä ajatuksella että jos meille vaikka joskus tuleekin koira :-D Nojaa, oikeasti sitä toki voisi käyttää ihan lasten kamppeittekin huuhtomiseen, mutta koska meillä ei ole tuollaista pientä seinäkettä sen vieressä, ei kurapistettä ole tullut käytettyä käytännössä koskaan roiskevesien pelossa. Eikä sitä koiraakaan tosiaan vielä ole .-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noiden karvakoipien kanssa tuo kurapiste on ollut ihan ehdoton ja täytyy myöntää, että itsekin on muutamaan otteeseen puutarhassa möyrimisen jälkeen huuhdellut sekä lantsarit että joskus myös kintut tuossa kurapisteen suihkun alla :)

   Delete
 3. Ihana juttu! Mekin koiraperheenä ollaan otettu Buugi huomioon jo suunnitteluvaiheessa muttei tullut mieleen siitä kertoa. Kiitos upeasta jutusta ja loistoideasta❤

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig