Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

July 18, 2016

MILLAISTA ON OLLA SISUSTUSBLOGGAAJAN MIES?

Bloggaaminen on harrastus, joka tuppaa viemään helposti kaiken liikenevän vapaa-ajan myös perheeseen kuuluvilta henkilöiltä, jotka eivät bloggaa. Vaikka mies ei juuri näissä jutuissa näy, jokaisen blogitekstin takana on kasa yhteisiä päätöksiä ja hankintoja omaan kotiimme, kilometrejä ja blogitapaamisia, joihin osallistumme useimmiten yhdessä. Tämä juttu syntyi Home Via Lauran inspiroimana niin, että mies pääsi kerrankin myös blogissa ääneen ja sai luvan toimia kuvausjärjestelijänä. Tämä sillä ehdolla, että hän sai myös valita kaikki kuvauskohteet ja kuvakulmat.

Asut intohimoisen sisustajan kanssa. Miten itse suhtaudut sisustamiseen?


Suhtaudun sisustamiseen käytännöllisesti; jos haluan istua täytyy kodista löytyä tuoli, jos
haluan katsoa telkkaria, sohva ja ruokaillessa pöytä. Ulkonäöllä on myös jonkun verran merkitystä: tuotteiden täytyy sopia toisiinsa ja olla samaa tyyliä.

Mikä on oma roolisi kodin laittamisessa?

Roolini on lähinnä hyväksyä rouvan hankinnat. Katsoa sopivatko valitut tuotteet kotiimme ja auttaa lopullisen päätöksen teossa. Itse en koskaan katso oma-aloitteisesti mitään sisustustuotteita. Ennemminkin ehdotan, että tuossa voisi olla jokin huonekalu. Esimerkiksi pieni sohvapöytä kahvikupille. Toimin myös autokuskina ja roudarina sekä asentajana. Lisäksi siirtelen käskystä huonekaluja ympäriinsä, kun vaimo kuvaa niitä blogiin.

Millainen sisustaja olet tänä päivänä, oletko muuttunut vuosien varrella?

En pidä itseäni niinkään sisustajana vaan suhtaudun koko touhuun käytännönläheisesti. Aikaisemmin huonekaluilla tai ylipäätään sisustuksella ei ollut juuri mitään merkitystä. Laitoin vaan kotiini tavarat, jotka siellä kuuluvat olla, ei mitään turhaa. Nykyään katson enemmän sisustustuotteiden ulkonäköä ja yhteensopivuutta. Sisustusmakuni on melko minimalistinen. Tavaraa ei saa olla kovin paljoa. Tärkeää on, että kodissa on tilaa liikkua.

Menevätkö maut kodissa yhteen vai tuleeko päätöksistä kiistaa?

Maut menevät hyvin yhteen. Kiistaa ei ole tullut mistään, ainoastaan olen hillinnyt vaimon hinkua lisätä puuta vähän joka paikkaan, kuten esimerkiksi keittiön saarekkeeseen.

Mikä on suosikkiratkaisusi, -tilasi tai -tavarasi kotona?

Avara tupa, portaiden sijainti ja ovettomuus.

Entä mistä ratkaisusta, tilasta tai tavarasta pidät kodissa vähiten?

Teknisestä tilasta pidän vähiten. Siitä ei tullut niin viimeistelty! Tilan olisi voinut tehdä paremminkin.

Millaista Marjan kanssa on asua?

On kiva olla kotona ja tulla kotiin. Ikävintä on lähteä kotoa. Yhdessä on mukava olla.

Oletko oppinut jotain sisustusbloggaajan miehenä, mitä?

Olen oppinut, miten sisustetaan. Missä tavaroiden on hyvä olla ja millaisia romppeiden kannattaa olla. Vaikka vaimolla ei olisi sisustusblogia, näyttäisi täällä varmasti ihan samanlaiselta. Toki sisustusasiat pyörivät blogin myötä enemmän kodissa esillä. Ideoita on myös varmasti blogin myötä enemmän.

Onko sinulla itselläsi sisustushaaveita?

Mitä ovat sisustushaaveet? Ei kyllä ole.. Paitsi ehkä makuuhuoneen ikkunan verho. Sisustin myös autotallin, joten sinnekään ei ole enää mitään haaveiltavaa paitsi auton kiillotuskone, jonka tilasin tosin jo Motonetistä.

Miltä tuntuu, kun koti on julkinen?

Tämä ei oikeastaan tunnu juuri miltään. Kotona ei koko ajan ramppaa joku katselemassa, joten en pidä kotiamme niin julkisena. Se, että koti näkyy blogissa on vain hyvä asia. Uudesta talosta tuli niin kiva, että on hyvä jos muutkin saavat siitä inspiraatiota.

Miten kulutat sisustusmedioita?

Silloin tällöin katson sisustuslehtiä, joita kotiimme tulee. TV:stä katson sisustusohjelmia ainoastaan vaimon kanssa. Australialainen remonttiohjelma on ehdottomasti suosikkini. Joskus olisi mielenkiintoista katsoa tuttujen sisustusbloggaajien blogeja: näyttävätkö samalta kuin kyläillessä, mutta eipä ole tullut vielä kertaakaan vilkaistua.
SHARE:

10 comments

 1. Tämä oli mahtava! Rehellinen meininki. "Eipä ole tullut vielä kertaakaan vilkaistua." Ja hyvä niin 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miehellä on huomattavasti suoraviivaisempi suhtautuminen näihin juttuihin. Ja hyvä niin :D

   Delete
 2. Fantastic house...like a dream! :)

  ReplyDelete
 3. Moro. Kuinka etäällä suihkulautanen on seinästä ja mikä on suihkujen keskikäinen etäisyys toisistaan ? Onko ollut mieluinen ja ei ole kaivannut puuttuvaa käsisuihkua ?

  T: samanlaiset asennusvaiheessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, suihkulautasen etäisyys meillä seinästä on 40 cm (lautasen keskelle) ja suihkujen etäisyys toisistaan on 90 cm. Meitä vähän harmittaa, kun ei tullut talon puolelle laitettua silloin samanlaisia suihkuja vaan aika perus Hansgrohet (joissa käsisuihkut). Olemme olleet näihin saunarakennuksen suihkuihin todella tyytyväisiä. Puuttuvia käsisuihkuja emme ole kaivanneet, koska tosiaan talon ylä- ja alakerran kylppäreistä nämä löytyvät.

   Delete
 4. Tää oli hauska. Hyvin tulee persoonallisuuden piirteet tässä esiin:) Paras kohta oli toi "Yhdessä on hyvä olla." Se kertoo kaiken oleellisen.

  ps. kutsu Tyynelään on voimassa ilman viimeistä voimassaolopäivää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä juttu oli todella hauska tehdä, koska todellakin, vastauksista huokui aitous ja rehellisyys ;)

   p.s. laitan sinulle tänään viestiä <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig