Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 7, 2016

LÄMPÖÄ SISUSTUKSEEN

Monesti käy niin, että kotona on jo pidempään ollut jokin turhanpäiväinen asia, joka on pitänyt jakaa. Yleensä tällaiset hömppäjutut jäävät kaiken kiireen jalkoihin. Kummallisinta näissä on se, että samat asiat ovat jakamattakin inspiroineet joukon muitakin ihmisiä ja sitten jutusta tulee ikään kuin vanha jo syntyessään.

Kuljettelin alkuvuodesta viherkasveja työkeikoilla tällaisissa Ikean kahvallisissa koreissa. Ne toivat edullisesti ja pienellä vaivalla niin paljon lämpöä sisustuksiin, että ostinpa useamman kopan myös kotiin. Kasvit kukoistavat koreissaan oikein hyvin, kunhan muistaa laittaa ruukuille aluslautaset.

Havahduin tässä päivänä eräänä nettiä selaillessani, että näitä koreja on alkanut ilmestyä sisustuskuviin enemmänkin. Ja ennen kaikkea siis yhdistettynä viherkasveihin. Niinpä tällä jutulla ei loppujen lopuksi tosiaan ollut muuta virkaa, kuin toimia juuri sellaisena kevyenä hömppänä, miltä se tuntui jo alunperinkin.

Mutta. Nähtyä tai ei? Inspiroivaa sunnuntaita teille!
SHARE:

14 comments

 1. Olkoot vaikka nähtyäkin, niin teillä kaikki näyttää aina pari pykälää paremmalta! Sopii tosi hyvin teidän värimaailmaan nuo korit kukkineen :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta vautsi vau ja kiitos! Minusta on erityisen ihanaa tehdä kauniita kuvia ja ihanaa, että tämä myös välittyy. Olkoonkin todellisuus kotona oikesti sitten jotain "sinne päin" ja" noin suurin piirtein" ;)

   Delete
 2. Teillä on kyllä niin kaunista, itsellekin iskenyt karsimisinto 14 vuoden asumisen jälkeen. On se kummallista miten ensin rakennetaan pesää ja sitten pistetäänkin kiertoon... Oli, saako ikeastakin noita koreja! Entä alimman kuvan seinäkoriste? Kenen ja mistä. Kiitos etukäteen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä tuli ennen muuttoa karsittua pakosta. Asuimme nimittäin pikkuruisesta yksiössä koko rakentamisen ajan. Mutta niinhän se on. Ensin keräillään kauhealla vimmalla tavaraa. Ja sitten taas karsitaan :)

   Korit ovat tosiaan ihan Ikeasta. Näitä Flådiksia taitaa löytyä pariakin eri kokoa!

   Upea seinäkoriste on lahjakkaan Anna Pirkolan taidonnäyte: http://dadaashop.bigcartel.com

   Delete
 3. Ihan sama ovatko jo nähtyjä, ne on nättejä kuitenkin 😄

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin ovat! Ja mitäpä sitä ei olisi jo nähty. Ja nähdään varmasti vielä uudelleen ja uudelleen. Niin ne kiertää :D

   Delete
 4. Muutamat nähty, mutta on ne vaan NIIN nättejä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On nättejä ja eihän koreja voi koskaan olla liikaa :)

   Delete
 5. Samoihin sanoihin, nähtyä tai ei, niin kauniita ja teillä ne pääsee oikeuksiin. Juuri katselin omaa mustaa samanlaista koria, joka alkaa olla vuoden vanha, voisi olla aika ostaa uusi. Rassu alkaa olla sen verran kärsinyt eteisessä koiran hihnojen, kaulahuivien ja roskapostien säilytyksestä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noihin koreihin uppoaa kyllä vaikka minkälaista tavaraa ja yleisilme pysyy kuitenkin hallittuna ja freesinä :D Meillä alkaa olla noilla kahdella koiranrötkäleellä niin paljon leluja ja hihnoja ja.., että niille tavaroille tarvitsisi säilyttimeksi jo tynnyrin.

   Mistä muuten olet löytänyt mustan korin?

   Delete
 6. Hyvältä näyttää kori ja viherkasvit!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig