Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 11, 2016

PIENEN TILAN TYÖPISTE

Johan on kumma, että jo elokuun puolessa välissä tuntuu siltä, että tämäkin kesä on pikkuhiljaa tullut tiensä päähän. Ainakin tässä huushollissa katseet ovat alkaneet pikku hiljaa kääntyä entistä enemmän työ- ja kotijuttuihin ja pihalla vietetyt pitkät päivät ovat enää pari pisamaista muistoa nenänpäässä. Osalla koululaisista on jo alkanut lukukausi ja viimeisetkin peruskoulun luokat taitavat aloittaa koulutaipaleensa viimeistään ensi viikolla.

Muistan lapsena, kun koulun alkamista odotettiin pitkän kesän jälkeen innolla. Joka syksy ostettiin uusi kumi ja kynät teroitettiin valmiiksi penaaliin. Joskus kävi niin onnekkaasti, että viikkoja ennen pääsi pakkaamaan ihan ihka uuden koulurepun. Mieleeni on erityisesti jäänyt ala-asteen ensimmäisen ja toisen luokan My Little Pony -reppu. Ihana!

Edelleen syksyisin iskee ihan kauhea opiskeluhimo. Tänä "syksynä" olen yrittänyt liennyttää tätä himoa raivaamalla vihdoin ja viimein työhuoneeni. Kuvia tästä projektista on tulossa blogiin piakkoin. Sitä ennen muutama inspiraatiokuva kohteesta, jonka kalustin heti ensi töikseni kesäloman loputtua. Tällä hetkellä olen niin onnekas, että työasioille on kodissamme ihan oma huoneensa. Mutta kuten jo monitoimiyksiömme osoitti, myös pienen asunnon ruokailutilan voi oikein hyvin kalustaa yhdistetyksi työtilaksi ja ruokapöydäksi. Yhdistelemällä erilaisia kevyitä huonekaluja ja itse tuunattuja juttuja saa koko tilan käytettyä hyödyksi juuri tarvitsemallaan tavalla. Pinottavat jakkarat on helppo nostaa esille, kun tarvitaan lisää istumatilaa ja ilmavassa hyllykössä säilyy järjestyksessä kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla.

Classic-hylly ja puiset System-säilytyslaatikot | Lundia
Cafe-valaisin | Innolux
Metsäkauris-printti Teemu Järvi Illustrations | Heijaa.fi
Jakkaroiden istuinosat maalattiin sävyillä V451 (Oliivilehto), X438 (Salaisuus) ja Y411 (Pirtelö) | Tikkurila

Kohdetta myy Bo LKV
SHARE:

5 comments

 1. Itselläni iskee sama halu aina syksyllä. Uuden aloittaminen ja uuden opettelu. Aina voi oppia jotain uutta, jos ei muusta niin ainakin itsestään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se että kerta toisensa jälkeen oppii jotain uutta itsestään, on ehkäpä elämän kouluista se tärkein :)

   Delete
 2. Onpas näppärä. Mistä tuon työpöydän jalat ovat peräisin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Työpöydän jalat ovat IKEAn Sinnerlig-mallistosta

   Delete
 3. Höh luulin otsikon perusteella löytäväni työtilan oikeasti pienessä tilassa.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig