Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 16, 2016

TERRACE | NOW

Pihaviikon jutut käynnistyvät syksyisen sateisilla terassikuvilla. Terassilla ei tapahtunut kesän aikana suurempia muutoksia. Tästä todisteena No Home Without You:n Kaisan tuliainen, joka on rönsyillyt pöydällä terassikauden avajaisista lähtien. Saimme maalattua viime syksynä pergolan ja loputkin rimoitukset samalla täydellisellä mustalla, jolla maalasimme aikaisemmin sivurakennuksen. Nyt valkoinen talo ja lisärakennus yhdistyvät kauniisti toisiinsa kokomustilla puuosilla.

Terassin lempipaikaksi muodostui rottinkinen riippukeinu, joka valloitettiin aina periaatteella, kuka ehtii ensin. Talomme ohi ajaneet saattoivat nähdä minut harva se päivä kiikkumassa tuossa tukevassa riipussa kirja kädessä ja aurinkolasit päässä aina kun aurinko vain suinkin suvaitsi paistaa. Ja paistoihan se. Tänä vuonna oli vihdoin aikaa ja intoa myös istutella kesäkukkia, joista saunatuvan edessä riippuva Australian pelargonia oli mielenkiintoisin uusi tuttavuus.

Kesäisten terassimuistojen kohokohtiin kuului myös ehdottomasti aikaisemmin mainitsemani juhlat. Kemuihin pääset kurkkaamaan tarkemmin esimerkiksi Koti kaupungin laidalla Fridan ja Muotoseikan Viljan blogeista.

P.S. Huomenna luvassa lisää piha ja juhlajuttuja!

Musta riippukeinu | Parolan rottinki
Sohvan tyynyt | Ikea
Pihakasvit | Inbloom
Ruukut ja amppelit | Granit
SHARE:

14 comments

 1. Tosi kaunista! Postasin muuten juuri pari päivää sitten raksablogini puolella meidän varaston maalauksesta, johon sain teidän täydellisestä mustasta värin. Se on todellakin täydellinen musta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voihan vaude! Täytyypä käydä kurkkaamassa ja kyllä vaan, tuo on ihan paras maali ja sävy ikinä.

   Delete
 2. Ihanan näköistä! Pakko kysyä et mikä tuo musta maali? Me rakentamassa taloa ja tulee kokonaan musta,piki on tähän astisista paras mut se pitää kolme kertaa maalata.. Piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustasta maalista löytyy lisätietoa täältä: http://mustaovi.blogspot.fi/2014/10/perfect-black_14.html?m=1

   Myös Lyde kirjoitteli vastikään samasta tuotteesta: http://seuraavatalo.blogspot.fi/2016/08/ulkorakennuksen-maalaus-taydellisella.html?m=1

   Delete
 3. Heippa, pilkottaako terdellä pihatakka? Onko ollut käytössä millainen? Olen vähän haaveillut sellaisesta, mutta koska monet painaa aika vähän eikö ole päässyt koskemaan ja katsomaan, tuntuu vähän rimpulalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pilkottaahan siellä :) Aika rimpulahan tuo on ja kelpaa lähinnä tunnelmanluojaksi, mutta on ollut meillä pari vuotta varsin kovassa käytössä! Joka kesä on huollettu uudella kerroksella kuumuudenkestävää spraytä.

   Delete
 4. Hei!

  Huomioni kiinnittyi rottinkiseen riippukeinuun. Onko se ollut teillä miten säiden armoilla vai täysin suojassa? Onko havaintoja, miten rottinki siis kestää kosteutta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rottinkikeinu on osiksi säiden armoilla (terassi
   on katon alla). Valmistajat eivät suosittele rottinkia käytettäväksi ulkotiloissa (pois lukien lasitetut ja katetut terassit), joten en voi suositella käyttämään ulkotiloissa. Eli ainoastaan omalla riskillä ;)

   Delete
 5. Hei,

  mikä sävy teillä on rappauksessa? Upea talo teillä :)

  ReplyDelete
 6. AnonymousMay 02, 2017

  Hei! Miten rottinkikeinu kestänyt kesää? Meillä haaveissa tämä keinu. Tulisi katon alle. :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig