Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 15, 2016

MODERNI KUKKATELINE



No nyt on tapahtunut pitkästä aikaa sellainen ihme, että tähän talouteen on tullut uusi huonekalu. Kirjoittelin aikaisemmin jutun "Ei sen pitänyt mennä niin", jossa valotin hieman kotiamme kohdannutta ongelmaa. Ongelma on äitynyt siihen pisteeseen, että pitkin poikin lattiaa lötkötteleville kasveille täytyi kehitellä joku asiallisempi teline. Koska nykytalossahan ei tietenkään ole ikkunalautoja (tai no tavallaan meillä on, jos lattiasta alkavat ikkunat lasketaan mukaan), muutti kotiimme tuollainen modernisoitu kukkateline. Näitä tosin saisi olla rivissä tusina, että kaikki kaverit olisivat kyydissä, mutta aloitetaan nyt ensiksi tällä yhdellä.

Plant Box | Ferm Living

SHARE:

6 comments

 1. On kyllä tyylikäs! Itselläkin pienessä asunnossa sen verran kasveja että kovasti odotan saavanani hyllyn seinälle.. Eipä siinä ole kestänyt kuin kohta 7 kuukautta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän hyvin, että asiat ottavat oman aikansa :) Pienessä asunnossa kasvihylly kuulostaa todella toimivalta ratkaisulta!

   Delete
 2. Nuo on kyllä ihania ja sopivan siroja laatikoita! Itse olen haaveillut samasta mustana :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä saisi olla rivissä useampi, jotta kaikki vehkat mahuisivat kyytiin, mutta hyvä on tämä yksikin. Minun piti alunperin laittaa tämä yläkertaan, mutta se näytti siellä tyhjyydessä niin orvolta, että päätyi lopulta tv-huonseeseen :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig