Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 13, 2016

SAMA KOTI – KAKSI ERI TYYLIÄ OSA IINäissä kuvissa on sama Kansalaistorilla nähty YIT Smartti -asuntokonseptin asunto, kuin aikasemmin julkaisemassani jutussa Sama koti – kaksi eri tyyliä osa I. Tuon aikaisemman kodin oli suunnitellut Susanna Vento aktiivisen eläkeläisen kotipesäksi. Tämänkertainen asunto on Laura Seppäsen luomus, jonka hän suunnitteli nuoren naisen kodiksi.

En edes lähde arvottamaan, kumpi asunnoista miellyttää silmääni enemmän. Vaikka itse kuulunkin kohderyhmään nuorehko nainen (vai mihin kategoriaan tällaisen neljääkymmentä lähestyvän laittaisi) kelpaisi näistä tyyleistä minulle kernaasti myös tuo aktiivisen eläkeläisen kotipesä. Siisä kaksi kertaa isompi kontti kiitos ja kummankin lahjakkaan naisen kädenjälki näkyviin!

Styling | Laura Seppänen 
Photos | Krista Keltanen
SHARE:

2 comments

  1. Kauniisti kyllä sisustettu molemmat ja minusta yhtälailla eläkeläisasunto sopii myös nuorelle. Onkohan näistä tuotetietoja missään nähtävillä? Monta kivaa juttua bongasin kuvista, kuten esim. tuo nojatuoli ja julisteiden kehykset?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pidän kovasti sellaisesta suunnittelusta, että otetaan mahdollinen asukas huomioon, mutta ei tehdä mitenkään alleviivatusti niin sanotusti senioriasuntoja tai esimerkiksi nuorenparin asuntoja varsinkin silloin, kun asukaat ovat kuvitteellisia. Lastenhuoneet tekevät toki pienoisen poikkeuksen :) Tuotetietoja ei ikävä kyllä ole saatavilla..

      Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig