Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

September 8, 2016

TARVITSETKO INSPIRAATIOTA KATTAUKSIIN?


"Tarvitsetko inspiraatiota kattauksiin" on toteutettu yhteistyössä Iittalan ja Suomen Blogimedian kanssa.

Habitare viikko jatkuu jännissä tunnelmissa. Tänään oli messuilla vuorossa bloggaajien parhaat, joka toteutettiin paneelikeskusteluna. Tätä tyttöä jännitti niin, että meinasi sukkahousun puntti tutista ja jos mikrofonissa olisi ollut kermaa, olisi se vaahtoutunut muutamassa sekunnissa. Keskustelusta kuitenkin selvittiin ja oli ihana kuunnella muiden bloggaajien pohdintoja tämän vuoden messuista.

Viikonloppuna on Habitaressa tarjolla kaikenlaista ohjelmaa niin lapsiperheille, designista tai vihersisustuksesta kiinnostuneille kuin kaikenlaista inspiraatiota etsiville. Asunin yhteisosastolla, on luvassa sekä lauantaina että sunnuntaina erilaisia kattauksia, joissa pääosassa on Iittalan Issey Miyake -sarjan tuotteet. Lauantaiaamuna katetaan brunssi ja iltapäivällä on luvassa lastenjuhlat. Myös sunnuntai-iltapäivänä olisi tarjolla brunssikattaus kertaalleen. Parasta näissä on se, että kattaukset tapahtuvat yleisön silmien edessä ja tarjolla on pöytäkaupalla inspiraatiota ja silmänruokaa. Mikä loistava tilaisuus pysähtyä hetkeen, nauttia ja kenties samalla hieman oppiakin. Hauska myös nähdä miten nuo smaragdin vihreät pöydät muuttuvat eri kattausteemojen mukaan. Sama sävyhän toistuu myös Iittala Issey Miyake kokoelman tyynyliinassa, servitissä, pöytäkukassa ja kassissa.

Osaston eri kodinomaisista tiloista löytyy myös runsaasti Iittalan tuotteita. Tälläinen messuosasto on mielestäni erittäin mielenkiintoinen, kun eri brändit ovat esillä sulassa sovussa. Ihan niin kuin kotonakin. Esille pano on luontevaa ja jokainen tuote on oikeassa paikassa. Tuossa tummassa kylpyhuoneessa oleva tuikkupurkki houkutteli minua sytyttämään kynttilän ja pulahtamaan ammeeseen viinilasi kädessä. Tosin messuosastolla se olisi saattanut olla muiden mielestä hivenen häiritsevää.

Hillitsin siis kylpyhaaveeni ja piipahdin sitä vastoin iltapäivällä vielä katsastamassa Iittalan uudistuneen lippulaivamyymälän Helsingin Pohjoisesplanadilla. Myymälässä on esillä koko Iittalan valikoima sekä harvinaisempia erikoistuotteita ja taidelasia. Yhdessä uudistuvan Arabia Muotoilukeskuksen kanssa myymälä tarjoaa laajan kattauksen pohjoismaisen muotoilun kärkituotteita sekä inspiroivaa sisältöä muotoilusta ja kodin sisustuksesta kiinnostuneille. Allekirjoittanut on ainakin ihan ja juuri kohderyhmää. Vielä kun myymälää ihmetellessäni ystävällinen naishenkilö tuli kysymään saisiko olla kuppi kahvia totesin, että kohde sopii täydellisesti iltapäivän kaupunkireippailun päätepysäkiksi. Kyllä kiitos!

Iittala Issey Miyake -tuotekuva | Iittala
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig