Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 20, 2016

TEKEVÄLLE SATTUU

Artek muisti Blog Awards -gaalassa sisustuskategorian voittajaa tummenvihreä-messinkisellä A110 -riippuvalaisimella. Käsikranaatiksikin kutsuttu valaisin on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea tuote ja sopii tällaiselle valaisinfanaatikolle ehkäpä paremmin, kuin mikään muu.

Pientä ongelmaa tuon valaisimen sijoittelun kanssa aiheutti se, että talossamme on tasan kaksi riippuvalaisimelle suunniteltua paikkaa ja toisessa niistä roikkuu ruokapöydän päällä olevat Dixonit. Ruokapöytä voidaan sijoittaa alakerrassa myös toiseen kohtaan, ja tähän asennutimme kaukonäköisesti myös mahdolliselle riippuvalaisimelle paikan.

Ruotsissa on hyvin suosittua laittaa niin sanottuja "ikkunavaloja". Elloksen valikoimaa selatessa ymmärtänette mitä tarkoitan. Vaikka tuo Artekin A110 onkin melko massiivinen kyseiseen tarkoitukseen, roikkuu se tällä hetkellä talomme takaosan ikkunoiden edessä tuon harmaan Hay:n nojatuolin yläpuolella tuoden juuri täydellisen tunnelma- ja lukuvalon.

Valaisin siis löysi kuin löysikin paikkansa. Pieni kömmähdys kävi kuitenkin valaisinta kattoon touhottaessamme. Näitä yllä olevia kuvia käsitellessäni huomasin nimittäin, että tämä designbloggaaja miehensä ystävällisellä avustuksella oli jotenkin onnistunut kasaamaan tuon valaisimen väärin. Tästä nolostuneena kuva valaisimesta jääköön toistaiseksi vielä muistojen arkistoon..

Valaisin on nyt "korjattu" ja asennettu asianmukaisesti ja näyttäähän se toki huomattavasti tyylikkäämmältä niin. Kuva tulossa pian!

P.S. Musta oven Facebook -sivuilla on kuva tuosta väärin asennetusta valaisimesta. Huomaatteko, mikä meni vikaan?
SHARE:

11 comments

 1. Se vihreä väri on aivan älyttömän kaunis, ihailin sitä Artekilla taannoin Green Home Bookin julkkareissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo vihreä väri yllätti minut täysin! On tosiaan kaunis <3

   Delete
 2. Ihana tuo ryijy <3 Meillä on kolme samaa valaisinta valko-messinginvärisenä olohuoneen ikkunoiden edessä :) Joten huomasin, mikä meni vikaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ryijy on super lahjakkaan Anna Pirkolan käsialaa <3 Hassua muuten miten voinkin olla jonkun noinkin tutun tuotteen, kuin tuo valaisin, edessä täysin sokea, vaikka se roikkuu joka päivä silmien edessä :D

   Delete
 3. Kylläpä se käy mukavasti tuohon.
  Artekin valaisimet ovat niin tyylikkäitä <3
  Mukavaa viikkoa teille.

  ReplyDelete
 4. Ohjeet on amatööreille :) Siks ammattilaisille joskus tapahtuu pieniä virheitä.

  Se valaisin on kyllä upea, mutta ei meiltä sille paikkaa löytyisi. -Paitsi jos sellaisen jostain saisin, niin varmaan sitten löytyisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kommenttisi sai kyllä hymyn huulilleni. Osuit naulankantaan kyllä molemmissa asioissa ;)

   Delete
 5. Moi! aiheeseen liittymätön kysymys, mikä lauta teillä on saunassa, siis sen lisäksi että materiaali on kuusi mutta onko se joku paneeli vai lauta vai lattialauta?😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aiheeseen liittymättömät kysymykset ovat ihan yhtä tervetulleita!

   Sauna on kauttaaltaan tehty kuusilattialaudasta. Lisää saunasta löytyy mm. täältä: http://mustaovi.blogspot.fi/2015/04/pihasauna.html?m=1

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta! Vielä kiinnostaa miten lattialauta kestää puun elämisen näinkin kosteassa tilassa? irvistääkö pontit teidän käyttökokemuksella?

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig