Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 18, 2016

JOS ET VIELÄ TIEDÄ MITÄ TEHDÄ


Joulukuun alussa virittäydyimme joulun tunnelmaan Keinuhongan tilalla Suvimarja Lifestyle -puodissa. Enpä tiedä mikä olisikaan voinut olla täydellisempi startti jouluun, kuin kaunis talvinen iltapäivä tuoksuvien patojen, herkullisten kakkujen ja kauniisti sisustetun tilan sekä ihanan Suvin hellässä ja aina yhtä innostavassa huomassa.

Arvostan täydestä sydämestäni sellaista antautumista omille visioilleen ja sitä valtavaa työmäärää, mitä koko Keinuhongan porukka tekee tilan hyväksi. Tila on tunnettu laadukkaasta pihvikarjalihasta ja oman tuotannon lisäksi tilalta saa ostaa mitä erilaisempia lähellä tuotettuja herkkuja. Herkkupuodin ohella koko Suvimarja Lifestyle -sisustuskauppa onkin varsinainen aarreaitta, johon on hyvällä maulla valittu koko joukko kodin sisustustuotteita sekä asusteita.

Nappaan joka kerta puodissa vieraillessani matkaan purkillisen Lakritsisalmiakki-siirappia ja Keinuhongan mysliä. Matkaan tarttuu useimmiten myös vehnää ja ohraa sisältävät lettujauhot, jotka sopivat mainiosti myös suolaiseen leivontaan. Miehen suosikkeja ovat ehdottomasti makkarat, jauhelihat ja Sonni-olut, kuinkas muutenkaan.

Keinuhongan tila sopii mielestäni mitä parhaimmaksi retkikohteeksi niin perheelle kuin vaikka ystäväporukalle. Tässäpä oiva menovinkki Tapaniksi tai vaikkapa joulun välipäiviksi!
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig