Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 12, 2016

KRANSSIBRUNSSI

Viikko sitten kranssimania huipentui Bo LKV Helsingin toimistolla järjestettyyn kranssibrunssiin. Hey Lookin Michaela ja Lotta opastivat meitä kranssinteon saloihin. Yllättävän yksinkertaista, mutta niin koukuttavaa hommaa. Ihanin oivallus oli kuitenkin se, että kranssitarpeet löytyvät melkeinpä kotipihalta. Tarvitaan ainoastaan oksa, joka pyöräytetään rautalangalla yhteen ja esimerkiksi erilaisia havuja ja käpyjä. Melkeinpä mikä vain kelpaa!

Alun haparoinnin jälkeen homma alkoi luistamaan ja muutaman tunnin aikana innostuin väkertämään yhteensä viisi kranssia ja yhden pöytäkoristeen. Jokaisesta kranssista tuli eri näköinen eikä lopputulosta voinut millään arvata ennen kuin viimeinen oksa ja naru oli paikoillaan.

Lisää kuvia kranssibrunssista löytyy Bo LKV:n blogista.

Kuvat Susanna Nordvall
SHARE:

2 comments

  1. Tää oli niin kiva päivä, kiitos vielä! Kranssitkin ilahduttaa edelleen, pelkäsin alkuun ettei ne kestä mutta hyvin ovat pysyneet kasassa vaikka kiikutin niitä ympäri Etelä-Suomea :-D

    ReplyDelete
  2. Ah, tämä vaikutti niin ihanalta brunssilta!! Ois ollut ihana olla mukana <3 Kauniita kransseja ihmiset tekivät ja on ollut ilo katsella niitä!

    ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig