Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 11, 2016

MISTÄ SYNTYY JOULUMIELI


Jotkut päivät ovat niin täynnä kauneutta, että ihan pakahtuu. Pakkanen rapisee nurkissa ja kevyt puuterinen kuura on huurruttanut pihamaan. Ajatukset harhailevat sellaisen onnellisen ilon ja hämmennyksen välimaastossa ja posket punoittavat innosta jo pelkästään siitä ajatuksesta, että jokainen päivä tuo tullessaan mitä mielenkiintoisempia asioita, tapahtumia ja ihmisiä. Tämä on ollut todella oikea ihmeiden vuosi!

Sellainen hyvä olo näkyy myös kotona. En muista milloin viimeksi olisin yhtä hartain mielin istutellut huonekuusia tai poltellut kynttilöitä useita viikkoja ennen joulua. Uunissa on paistunut jo useampi pellillinen joulutorttuja ja radiosta raikaa joululaulut. Joka päivä sitten lapsuuden olemme saaneet avata joulukalenterin luukun. Tuon kalenterin lakritsipalloista ei edes tarvitse tapella: jokaisesta luukusta paljastuu kaksi tismalleen samanlaista herkkua. Siinäpä koko joukko aisioita, jotka nostattavat joulumieltä.
SHARE:

3 comments

  1. Hei, mistä tuo alimman kuvan kynttiläjuttu onkaan?

    ReplyDelete
  2. Ihana tuo ryijy seinälläsi. Haavessa tehä itelle pieni ryijy. saa nähdä osaanko? Voi, mistä saa tuollaisia lakritsi kalentereita? Eipä ole tullut törmättyä. Tuollaisen voisin itellekin ostaa. Rakasástan lakritsia ja salmiakkia....suklaa tulee kolmantena. Kivalta kuulostaa, että vuosi on tuonut ihania asioita. Nauti niistä :)

    ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig