Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 28, 2016

VÄHEMPIKIN RIITTÄÄ

Tänä jouluna tehtiin kaikki helpoimman kautta. Ehkäpä tähän vaikutti se, että aattoa edeltävä päivä oli vielä työntäyteinen eikä kolme päivää kestäneet vapaat antaneet tänä vuonna mahdollisuutta ihanaan joutilaisuuteen. Aamiaiset nautittiin yksinkertaisella puuro kattauksella. Kaikki kolme aamua. Illallista istuttiin kahtena iltana saman ryppyisen liinan äärellä kynttilän valossa. Ruoka ja seura korvasi kyllä moninkertaisesti lyhyet joulunpyhät ja toisaalta tällainen pikakelauksella vietetty juhla-aika sopi oikein hyvin juuri tähän hetkeen ja omaan mielentilaan. Aina ei tarvitse nähdä kovin paljoa vaivaa, jotta jokin asia onnistuisi niin sanotusti täydellisesti. Vähempikin riittää!
SHARE:

13 comments

 1. Joskus vähemmän on enemmän. Tuo pata on pakko saada. Se näyttää niin kivalta kuvissa :D Hyvää uutta vuotta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on tuo Sarpaneva ollut todella kovassa käytössä. Varsinkin syksyisin tässä taloudessa iskee oikea pataruokabuumi! Minusta on myös mukava, jos ruoan voi nostaa suoraan pöytään kauniissa astiassa :)

   Delete
 2. Kaunis sinisen sävy noissa tekstiileissä! Yllättäen sininen on alkanut pikkuhiljaa miellyttää silmää, vaikka en ole koskaan oikein ollut sinisen ystävä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo sininen sopi jotenkin täydelliseksi taustauksi hämyisiin kattaushetkiin. On se jännä, miten liina (vaikkakin myös ryppyinen sellainen) nostaa kattauksen moneta astetta juhlavammaksi :)

   Delete
 3. Todellakin vähempikin riittää. Teillä on aivan mielettömän upea koti ja ihastellen olen katsonut kauniita kuviasi kodistanne. Ihanan rauhallinen, kiireetön tunnelma. Tilaa hengittää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että kotikuvistamme välittyy mainitsemasi asiat. Ja joulun aikaan juurikin se kiireetön ja levollisen rauhallinen tunnelma ovat juuri oikeat sanat <3

   Delete
 4. Totta! Yksinkertainen on monesti parasta, rauhallinen suhtautuminen antaa rauhallisen joulun.

  Hyvää uutta vuotta teidän kotiin <3 Lumisia terveisiä pohjoisesta !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun aina muistaisi sen, että rauhallinen suhtautuminen kaikkeen antaa yleensä aina sen parhaan lopputuloksen. Tällaiselle helposti syttyvälle se ei aina ole niin helppoa :D

   Kaunista uutta vuotta myös teille sinne pohjoiseen <3

   Delete
 5. Niin viisaita sanoja! Meillä tehtiin myös helppo joulu, joka ei siksi tuntunut ollenkaan raskaalta. Seura oli parasta ja ruoka hyvää. Mitäpä sitä muuta.
  Todella kaunis tuo keittiöpyyhe. Onko Stockalta? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seura ja ruoka ovat kyllä monien ihanien muistojen kulmakiviä <3

   Keittiöpyyhe on Fredan Pinosta :)

   Delete
 6. Hei vaan!Tuo kynttelikkö kiinnostaisi mutta sitä ei taida saadaenään mistään!?T:Maarit

  ReplyDelete

Kiitos kun jätit viestin!
Tack för din kommentar!
Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig