Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 3, 2017

KAHTA EN VAIHDA

Ulos on luvattu paukkupakkasia ja mikäs sen parempi hetki nakata kaikki petivaatteet pihalle tuulettumaan. Tätä on jo odotettu. En pidä itseäni mitenkään hyvänä taloudenhoitajana, mutta erehdyksen ja oivalluksen kautta jotain on tässä vuosien varrella opittukin. Kuten se, että sitruuna hakkaa mennen tullen kodin ihmepuhdistajana kaikki kalliit pesuaineet ja lisäämällä ripauksen pyykkietikkaa pesukoneeseen, saadaan vaatteisiin sellainen pehmeys ja tuoksu, että taju lähtee pelkästä pellavalakanoiden hipaisusta saunanraikasta ihoa vasten, kun illalla kaivautuu vasta pedattuun pehkuun.
SHARE:

8 comments

 1. Pellavalakanat mainittu! Löytyykö hyväksi havaittuja suosituksia? H&M:n halpikset kuluivat puhki parissa vuodessa ja nyt tarvittais pitkäikäisempi mutta kuitenkin Balmuiria halvempi vaihtoehto.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä olen taas todella positiivisesti yllättynyt H&M pellavalakanoihin ja omien kokemuksien perusteella ovat melkeinpäs parasta laatua mitä markkinoilta on saatavana tuohon hintaan. Meillä ovat olleet jatkuvassa käytössä jo yli viisi vuotta ja ovat edelleen kuin uudet. Hintavampia pellavalakanoita on myös ollut käytössä mutta mieluiten käytän kuitenkin H&M lakanoita.

   Delete
  2. Meillä on käytössä Finlaysonin pellavalakanat ja ainakin nämä ovat vain parantuneet pesussa. Tosin eivät ole olleet käytössä vasta kuin puoli vuotta. Voisiko tuohon lakanoiden kulumiseen vaikuttaa pesu tai pesuaine? Toki halvemmissa lakanoissa voi laatukin olla heikohkoa, mutta onhan nuo H&M:n lakanatkin suhteellisen hinnakkaita..

   Delete
  3. Hmmm, olisikohan laatua parannettu. Tätä lakana-asiaa on nyt jahkattu niin pitkään, että siitä parista vuodesta on jo useampi vuosi :D Täytyy googlailla lisää, ja ehkä suoda uusi mahdollisuus. Samaan aikaan ostetut Finlaysonin puuvillalakanat, joita on käytetty paljon enemmän, ovat yhä priimat. Kiitti kommenteista!

   Delete
 2. Kiitos sitruuna-vinkistä, menee kokeiluun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitruuna on kyllä todellinen tehoputsari!

   Delete
 3. Kiitos hyvistä vinkeistä. Olisin vielä kysynyt että onko varta vasten olemassa pyykkietikaa vai oletko lisännyt etikkaa koneeseen??? Eilen oli petivaatteet 8 tuntia -30 asteen pakkasessa ja olipa mahtava pujahtaa nukkumaan. Nukkunut kuin tukki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On myös olemassa varta vasten pyykkietikkaa, kuten tuo Le Pere Pelletieren -etikka. Etikan tuoksu haihtuu pestystö pyykistä ja jäljelle jää todella puhdas ja raikas tuoksu.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig