Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 21, 2017

KAHVILAVINKKI HELSINGIN YDINKESKUSTASSA

Yhteistyössä Suomen Blogimedian ja Paulig kulman kanssa.

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa viikko kuin viettämällä vuoden ensimmäisiä pikkujouluja! Vielä paremmaksi viikon alun teki, että pikkujouluja vietettiin kahvilassa tai pikemminkin kahvitalossa, jossa sijaitsee kahvilan lisäksi oma paahtimo ja Barista Instituutti. Vielä kun tila on suunniteltu lähes täydellisesti ja sisustettu omaan makuun sopivasti, niin onhan se jo itsestään sellainen kahviaddiktin päivänuni.

Myönnän. Minulle kelpaa kutakuinkin kahvi kuin kahvi. Kunhan siihen on sotkettu sopivasti maitoa. Siksi en aina oikein ymmärrä kaiken maailman hifistelyjen päälle. Silti täytyy todeta, että kyllähän se kenialainen, pavuista jauhettu kahvi maistui yllättävän freesille. Yllättäen siitä syystä, että useimmiten kieltäydyn kohteliaasti kahvikupillisesta, jos sen kanssa ei tarjoilla aimo lorausta maitoa. Ja tämä tarjoiltiin tyynen itsevarmasti ilman.

On ilahduttavaa, että asiat on suunniteltu ja toteutettu viimeisen päälle. Kuparinen, paahtimosta kohti katon korkeuksia kohoava savupiippu, yläkerran rauhalliset loosit, joissa mielelläni viettäisin työpäivän jos toisenkin läppäriä naputellen tai istahtaisin ystävän kanssa vaihtamaan kuulumisia niin, että toiset eivät niitä kuule. Tai miksen istahtaisi hetkeksi Parolan rottingin riippukeinuun tarkkailemaan Aleksanterinkadun vilinää. Kaiken yläpuolella, hetkeksi irti arjesta ja kuitenkin ihan siinä kaiken keskellä.

Kahvilapuolen yrittäjänä tiloissa toimii Pure Hero, joka on tunnettu raakakakuistaan. Valikoimissa on myös gluteenittomia ja sokerittomia herkkuja.

Paulig Kulma, Kauppakeskus Kluuvi, Aleksanterinkatu 9, Helsinki
SHARE:

4 comments

 1. Kiintoisa! Tyylikäs miljöö houkuttelee...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miljöö on tyylikäs, kutsuva ja kotoisa. Pienenä miinuksena kahvila on aina täynnä, mutta kyllä sieltä joka kerta on järjestynyt nopeastikin rauhaisa nurkkaus :)

   Delete
 2. Kiva miljöö, täytyypä käydä katsastamassa. Itse kuulun siihen ryhmään jolle kelpaa vain tooodella hyvä espressopohjainen kahvi. Mielestäni Helsingissä on ollut vain pari paikkaa josta hyvää kahvia saa, toinen, Kampin Beanie juuri lopetti. Yhyy...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä hyvän espressopohjaisen kahvin ystävän kokeilemaan Kulman kahvitarjontaa <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig