Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 24, 2017

MITÄ UUTTA?

Kuinka monen lempipaikka kotona sijoittuu ruokapöydän ympärille? Entä kuinka moni luopuisi ennemmin sohvasta kuin ruokapöydästä? Joskus on mukava leikitellä ajatuksella, kuinka vähällä sitä oikeasti tulee toimeen. Hätätapauksessa varmasti todella vähällä. Kunhan saa vettä ja ruokaa, sekä jonkun lämpimän paikan. Tämäkin on valitettavasti todellisuutta liian monelle!

Jos kuitenkin oletetaan, että perusasiat ovat kunnossa. Eli on katto pään päällä ja kotona muutamia mööpeleitä, mikä olisi sinun listallasi se kaikista tärkein?

Kun sisustimme edellistä kotiamme, joka sattui olemaan yksiö, mietimme tarkkaan mitä haluamme tai ylipäätään voimme tilaan tuoda. Ykkösenä oli kunnon sänky. Seuraavana oli ruokapöytä ja kolmantena kasa pinottavia jakkaroita. Siinä se kaikki yksinkertaisuudessaan. Ja voi kuinka hyvin tulimmekaan tällä kattauksella toimeen.

Samaa tärkeimmät ensin ajattelua olemme noudattaneet uuden kotimme kanssa. Tämä on aika-ajoin aiheuttanut jopa hivenen ahdistusta. Mutta onneksi vain hieman. Ahdistus on syntynyt tietynlaisen kotoisuuden puutteesta. Tyhjä tila on terapeuttista, mutta jossain vaiheessa sitä huomaa kaipaavansa jotain pehmeää ympärilleen estääkseen, jos ei muuta, niin ainakin kaiun.

Rakkaimmaksi huonekaluksi kodissamme on muotoutunut häälahjaksi saamamme ruokapöytä. Kuten edellisessäkin kodissamme, pöytä on kaiken keskiössä ja pöydän äärelle kokoonnumme niin kaksistaan kuin ystävien ja suvun kanssa. Milloin mitenkin. Mutta aina hetkiä yhdistää hyvä ruoka ja lämmin tunnelma.

Tämän vuoden alusta blogissa on uutena meidän perheen luottoreseptit. Yksinkertaiset, mutta maukkaat ateriat, niin arkeen kuin juhlaan. Perussääntönä se, että ainekset löytyvät ihan tuosta lähialepasta. Tänä vuonna pureudutaan myös enemmän kodin sisustukseen huone kerrallaan. Jutuissa esitellään tilanne nyt, suunnitelmat ja lopputulos. Tämä kaikki tiukalla budjetilla.

Arkeen ja juhlaan kuuluu myös pidempiaikainen yhteistyö Iittalan kanssa. Kotonamme olevat Iittalan tuotteet voivat näkyä kuvissani. Näkyvistä tuotteista on jutun lopussa aina maininta *Iittalan tuotteet on saatu osana vuosiyhteistyötä. Lisäksi teen yhteistyössä muutaman stailausjutun, joita odotan innoissani. Ensimmäisen näistä julkaisen huomenna. Sitä ennen voitte halutessanne kurkata, mitä olen aikaisempina vuosina tehnyt yhdessä Iittalan kanssa.

Pahoja tapoja

Kaapista ulos
Iittala X Issey Miyake
Rytinällä ja rinta rottingilla
Pause for Harmony
Minun Iittala

Teema-kaadin | Iittala*
Teema Teekannu | Iittala*
Nappula-kynttilänjalka | Iittala*
Teema -muki | Iittala
Sunset at Noon -tee | Nord-T
Usva-pyyhe | Lapuankankurit

*Iittalan tuotteet on saatu osana vuosiyhteistyötä.
SHARE:

6 comments

 1. Oon tainnu käyttää ruokspöytää viimeksi reilu vuosi sitten. Täysin turha kapistus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh! Tähän varmaan vaikuttaa paljon myös se kuinka paljon on kotona ja mihin aikaan ;)

   Delete
 2. Samaistun ajatuksiisi kodin sisustamisesta! Tärkeimmät ensin -ajatukseen, ahdistukseen tietystä kotoisuuden puutteesta ja tavoitteeseen sisustaa pienellä budjetilla, mutta toisinaan myös mieleisten kalliimpien hankintojen tekemiseen. En malta odottaa postauksia eri huoneiden sisustuksista:)
  Valkoinen Teema näyttää yksinkertaisuudessaan kauniilta ja niin ajattomalta. Ja nuo keittiöpyyhkeet! Kauniita kuvia! T.Elina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä huomaa "turhautuvansa" siihen, että mikään tila ei koskaan oikein valmistu, mutta niinhän se on varmasti kaikilla. Siitäkin syystä on hyvä antaa asioille aikaa. Monesti kompromissi ratkaisu aiheuttaa sen, että silti ei ole lopputulokseen tyytyväinen ja se aiheuttaa aikamoisen tavaroidenhaalimiskierteen. Nyt kun talo ja piha alkaa olla "valmiina", on aikaa myös keskittyä enemmän sisustukseen. Nyt helmikuussa on tulossa juttusarjan ensimmäinen osa, jossa saatetaan yksi talomme keskeneräisistä tiloista valmiiksi :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig